29 / 04 / 2024

Ankara kapıları

Ankara kapıları

Eskişehir, Konya, İstanbul, Samsun ve Esenboğa girişlerine yaptırılacak olan 25’er metre yüksekliğinde mermer, taş kaplama ve Osmanlı motiflerinin bulunduğu kapıların üzerinde ' Hoş geldin ' yazacak...

CNR Emlak Ankara Fuarı kapılarını açtı!

Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı kapılarını açtı. ATO Congresium’da düzenlenen fuara, yerli-yabancı kurumsal yatırımcıların yanında, firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcıları da yoğun ilgi gösterdi.

CNR Emlak Ankara Fuarı kapılarını yarın açıyor!

Bu yıl ilk kez Ankara’da düzenlenecek olan CNR Emlak İstanbul, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle kapılarını yarın açacak.

Podium Ankara AVM kapılarını açtı!

SBS Alışveriş İş ve Yaşam Merkezi A.Ş. tarafından 450 milyon TL düzeyinde yatırımla hayata geçirilen Podium Ankara Alışveriş Merkezi, Ankaralı ziyaretçilerine kapılarını açtı.

27. Yapı Fuarı–Turkeybuild Ankara kapılarını yenilikler ve iş fırsatlarıyla açtı!

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 23 Ekim’de Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuar 26 Ekim Pazar akşamına kadar sürecek...

Makedonya, Türk yatırımcılara kapılarını açtı!

Kocaeli'ne gelen Makedonya Devlet Bakanı Furkam Chakov, Makedonya Ankara Büyükelçisi Goran Taskovski; Makedonya’nın yatırım için çok elverişli bir ülke olduğunu ve Türk yatırımcılara kapılarının açık olduğunu ifade etti.

Elit Royal Residence Ağustos ayında kapılarını açıyor!

Konfor, kalite ve lüks yaşam hizmetlerini 35 daireli projede sunan Elit Royal Residence’da konutların sahiplerine teslimine sayılı günler kaldı. Ankara’da “elit” yaşamın kapıları Ağustos ayında açılıyor.

One Tower Kule Konut ve AVM projesi, kapılarını bu kez Anneler Günü için açıyor!

One Tower Kule Konut ve AVM projesi, kültür sanat etkinliklerine devam ediyor. Ferah satış ofisiyle Ankara’nın yeni kültür sanat merkezi haline gelen One Tower Kule Konut ve AVM projesi, kapılarını bu kez Anneler Günü için açıyor.

Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi kapılarını açmaya hazırlanıyor!

Ankara'nın seçkin semti Yaşamkent'te "Bir Gülüşün Yeter" sloganıyla kapılarını açmaya hazırlanan Ankara Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi, sektördeki hizmet standardını da üst seviyeye taşımayı hedefliyor.

Ankara'nın beş girişinde yapılan devasa sembol kapılar açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 girişi olan Eskişehir, Esenboğa, Samsun, Konya ve İstanbul yolunda yapılan devasa sembol kapılar havai fişek gösterileri ve Murat Göğebakan konseriyle açıldı.

Ankara kapıları bu akşam Murat Göğebakan konseriyle açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, tartışmalara yol açan Ankara'nın giriş kapılarının bu akşam Murat Göğebakan konseriyle açılacağını duyurdu. Gökçek, Ankara kapılarının açılışını böyle tweet'ledi...

MIPIM 2014 kapılarını açtı!

Gayrimenkul sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı en önemli fuar olan MIPIM kapılarını açıyor. Türkiye fuara Brezilya ve Rusya ile birlikte Onur Ülke olarak katılıyor.

MIPIM kapılarını açtı!

Gayrimenkul sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı en önemli fuar olan Mipim bugün kapılarını açıyor. Türkiye fuara, Brezilya ve Rusya ile birlikte “Onur Ülke” olarak katılıyor

Kalininskaya Nükleer Santrali, kapılarını Anadolu Ajansı'na açtı!

Rusya'nın, Akkuyu'da inşa edilecek nükleer santralle benzer özelliklere sahip Kalininskaya Nükleer Santrali, kapılarını Anadolu Ajansına açtı. Kalininskaya Nükleer Santrali 'nde, VVER tipi 4 reaktörü bulunuyor.

Ankara kapıları Haberi

Ankara kapıları

Eskişehir, Konya, İstanbul, Samsun ve Esenboğa girişlerine yaptırılacak olan 25’er metre yüksekliğinde mermer, taş kaplama ve Osmanlı motiflerinin bulunduğu kapıların üzerinde “Hoş geldin” yazacak. Saat kuleleri ve kapılar toplam 36 milyon TL’ye ihale edildi.


İhaleleri tamamlanan ve yapımına başlanan kapıların seçimlerden önce tamamlanması öngörülüyor. Ancak kapıların başkentlilere maliyeti saatler gibi çok da ucuz olmayacak. 5 kapının yapımı için 2 ihale yapıldı. 11 Aralık’ta 3 kapı için yaplan ihale toplam 14 milyon 680 bin TL’lik sözleşmeyle sonuçlandı. İhaleyi Detvar İnşaat-Gatek Yapı Sanayi ve Ticaret Ltd Şirketi kazandı. Diğer iki kapı ve 2 adet saat kulesi için yapılan ihalede de sözleşme bedeli de 11 milyon 480 bin TL oldu. Bunun için de imzalar geçen yıl Aralık ayında atıldı. Bugüne kadar yapılan saat...