21 / 05 / 2024

Ankara-Kazan yolu genişetme

Ankara-Kazan yolu genişetme

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Kazan Belediyesinin çalışmaları neticesinde ilçenin çehresinin değiştiğine dikkati çeken Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankara-Kazan yolunun genişletileceğini söyledi...

Batı Otonom'da 1 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Ayaş Yolu üzerinde hayata geçirilen Batı Otonom projesinde fiyatlar 1 milyon 150 bin TL'den başlıyor...

Ankara-Akyurt yolu 2021'de hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Ankara-Akyurt yolu 17 kilometreden oluşuyor. Bunun 4 kilometresi tamamlanmıştı. Geri kalan 13 kilometreyi de önümüzdeki yıl içerisinde tamamlayacağız." diye konuştu.

Kızılcahamam Tüneli inşaatında sona gelindi!

Yapımı devam eden Kızılcahamam Tüneli inşaatı ve Ankara-Kazan  yol yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Ankara Bisiklet Yolu projesi için ilk adım atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, Ankaralılara  söz verdiği Bisiklet Yolu Projesi'nin inşaat çalışmaları başladı. 

Ankara Bisiklet Yolu Projesi'ne 3 ay içerisinde başlıyor!

Ankara Bisiklet Yolu Projesi tanıtıldı. 53,7 kilometrelik Bisiklet Yolu Projesi'ne 3 ay içerisinde başlanacak...

Kartal-Pendik arasındaki yol genişletiliyor!

İstanbul Kartal ve Pendik arasındaki mevcut yolu genişletmek için yaklaşık olarak 50 bin metrekarelik ormanlık alanda inşaat yapılacak.

Ankara-Kahramankazan yolu ne zaman açılacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan "Yaklaşık 28,5 kilometrelik Ankara Çevre Yolu'nu, Kahramankazan çıkışındaki Keskinler'e kadar 3 gidiş 3 geliş haline getirecek yol kapsamında süreçler takip ediliyor." diye konuştu.

Ankara-Kahramankazan Yolu'nun temeli atıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Ankara-Kahramankazan Yolu Genişletme Projesi'nin sadece Kahramankazan'a değil, Kızılcahamam ve Ankara'ya, bu coğrafyada Gerede başta olmak üzere birçok ilçeye ve ile hizmet edecek" dedi.

Beykoz Anadolukavağı Askeriye Yolu genişliyor!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Beykoz Belediyesi Anadolukavağı Yuşa Yolu’nda 2. etap yol genişletme çalışmalarına başladı.

Bulvar Loft’ta kampanya için son gün 18 Haziran!

Ankara’nın genişleme aksı üzerinde yaşam ve getiri bakımından en avantajlı noktalar üzerinde gösterilen Bulvar Loft’ta 18 Haziran’a kadar eski fiyatlarını uygulamada tutacak. Bu tarihten sonra yeni fiyatlar devreye girecek...

Marina Ankara Kazanç Festivali ödeme planı!

Marina Ankara Kazanç Festivali ödeme planı kapsamında 100 ay vade farksız taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Marina Ankara kazanç festivali fırsatları!

Ankara Çankaya Oran'da Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Marina Ankara projesinde 100 daire için geçerli olan 100 ay vade farksız ödeme kampanyası uygulanıyor. Kampanya 23 Mayıs'a kadar geçerli olacak...

Sinpaş Marina Ankara Kazanç Festivali fiyatları 2017!

Sinpaş Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sinpaş Marina Ankara projesi 2 bin 566 konuttan meydana geliyor. İşte Sinpaş Marina Ankara Kazanç Festivali fiyatları 2017...

Ankara-Kazan yolu genişetme Haberi

Ankara-Kazan yolu genişetme


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kazan Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri programına katıldı.


Hükümet olarak millete hizmet sunmaya devam edeceklerinin altını çizen Arslan, "Emin olun ki yarınımız bugünümüzden daha iyi olacaktır." değerlendirmesinde bulundu. 


- Ankara-Kazan yolu genişletilecek


Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Kazan Belediyesinin çalışmaları neticesinde ilçenin çehresinin değiştiğine dikkati çeken Arslan, şöyle konuştu:


"Birini çevirmişler 'Nerelisin?' demişler, 'Henüz evlenmedim' demiş. Ben 27 yıldır evliyim, cevabım belli, Ankaralıyım. Kazan'ın, Kızılcahamam'ın eniştesi olarak burdayız. Ne mutlu ki Kızılcahamamlıları, Kazanlıları tanıdım.


Kazanlıların refah seviyesini yükseltmek, Kazan'ı daha ulaşılabilir bir yer yapmak adına burayı desteklemeye devam edeceğiz. Ankara-Kazan yolu hafta sonları aşırı sıkışıyor. Bu yolun genişletilme ihtiyacı var. Süreci başlattık, bu yolu genişleteceğiz."


Arslan, ayrıca Kazan Belediyesini ziyaret ederek, projeler hakkında bilgi aldı. 





AA






Bu haber Sabah'ta şöyle yer...