18 / 05 / 2024

Ankara-Kazan yolu genişletilecek mi

Ankara-Kazan yolu genişletilecek mi

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Kazan Belediyesinin çalışmaları neticesinde ilçenin çehresinin değiştiğine dikkati çeken Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankara-Kazan yolunun genişletileceğini söyledi...

B sınıfı ehliyette yeni dönem! Arabaların modelleri genişletiliyor!

B sınıfı ehliyet için TBMM'ye bir düzenleme sunuldu. İddialara göre B sınıfı ehliyetin kapsamı genişletilecek. Peki B sınıfı ehliyeti olanları neler bekliyor? İşte yeni dönem...

Zorunlu deprem sigortası genişletiliyor! Deprem dışında diğer afetler de eklenecek!

Zorunlu Deprem Sigortası’nın (DASK) genişletilecek ve bu sigorta türünün yerine Zorunlu Afet Sigortası gelecek DASK poliçesi, sadece deprem riskini değil, sel baskını gibi diğer afet risklerini de kapsayacak.

Veliler müjde! Okullarda ücretsiz yemek kapsamı genişletilecek! O grupta olan herkes hemen faydalanacak!

Devlet okullarında ücretsiz yemek uygulaması kapsamı genişletiliyor. Peki söz konusu uygulamadan kimler faydalanacak, yemekhanesi olmayan okullarsa sistem nasıl işleyecek? İşte detaylar...

3600 ek gösterge toplantısı ne zaman yapılacak? Meslek grupları genişletilecek mi? 3600 ek gösterge kimleri kapsayacak?

3600 ek gösterge çalışmalarında sona yaklaşıldı. Peki 3600 ek gösterge düzenlemesinde son durum ne? 3600 ek gösterge maaşları nasıl etkileyecek? Meslek grupları genişletildi mi? İşte ayrıntılar...

Zorunlu deprem sigortasının kapsamı genişletilecek!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu, sorunlu deprem sigortasının kapsamının genişletilmesi için çalışmalara başladı.

Almanya'daki Başbakanlık binasının genişletilmesine tepki!

Almanya'da başbakanlık binasının yenilenmesi projesi tepkilere neden oldu. 25 bin 347 metrekare zemin alanına sahip bina 2027'ye kadar 50 bin metrekarelik bir alana genişletilecek.

Ankara-Akyurt yolu 2021'de hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Ankara-Akyurt yolu 17 kilometreden oluşuyor. Bunun 4 kilometresi tamamlanmıştı. Geri kalan 13 kilometreyi de önümüzdeki yıl içerisinde tamamlayacağız." diye konuştu.

Malatya'da depremzedeler için yapılan konutların rezerv alanı genişletilecek!

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde evleri ağır hasar gören vatandaşlar için Gelincik Tepesi'nde yapımına başlanan konutların rezerv alanının genişletileceği açıklandı.

Ankara Bisiklet Yolu projesi için ilk adım atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, Ankaralılara  söz verdiği Bisiklet Yolu Projesi'nin inşaat çalışmaları başladı. 

Ankara Bisiklet Yolu Projesi'ne 3 ay içerisinde başlıyor!

Ankara Bisiklet Yolu Projesi tanıtıldı. 53,7 kilometrelik Bisiklet Yolu Projesi'ne 3 ay içerisinde başlanacak...

Kartal-Pendik arasındaki yol genişletiliyor!

İstanbul Kartal ve Pendik arasındaki mevcut yolu genişletmek için yaklaşık olarak 50 bin metrekarelik ormanlık alanda inşaat yapılacak.

İMES OSB genişletilecek mi?

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "İMES OSB’nin genişletilmesi ve üretime daha fazla katkı verme durumu var. Bizler de bu atılımı destekliyoruz ve yatırımın en kısa sürede hayata geçirilmesini istiyoruz." dedi.

Ankara-Kahramankazan yolu ne zaman açılacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan "Yaklaşık 28,5 kilometrelik Ankara Çevre Yolu'nu, Kahramankazan çıkışındaki Keskinler'e kadar 3 gidiş 3 geliş haline getirecek yol kapsamında süreçler takip ediliyor." diye konuştu.

Ankara-Kazan yolu genişletilecek mi Haberi

Ankara-Kazan yolu genişletilecek mi


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kazan Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri programına katıldı.


Hükümet olarak millete hizmet sunmaya devam edeceklerinin altını çizen Arslan, "Emin olun ki yarınımız bugünümüzden daha iyi olacaktır." değerlendirmesinde bulundu. 


- Ankara-Kazan yolu genişletilecek


Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Kazan Belediyesinin çalışmaları neticesinde ilçenin çehresinin değiştiğine dikkati çeken Arslan, şöyle konuştu:


"Birini çevirmişler 'Nerelisin?' demişler, 'Henüz evlenmedim' demiş. Ben 27 yıldır evliyim, cevabım belli, Ankaralıyım. Kazan'ın, Kızılcahamam'ın eniştesi olarak burdayız. Ne mutlu ki Kızılcahamamlıları, Kazanlıları tanıdım.


Kazanlıların refah seviyesini yükseltmek, Kazan'ı daha ulaşılabilir bir yer yapmak adına burayı desteklemeye devam edeceğiz. Ankara-Kazan yolu hafta sonları aşırı sıkışıyor. Bu yolun genişletilme ihtiyacı var. Süreci başlattık, bu yolu genişleteceğiz."


Arslan, ayrıca Kazan Belediyesini ziyaret ederek, projeler hakkında bilgi aldı. 





AA






Bu haber Sabah'ta şöyle yer...