05 / 05 / 2024

ankara keklikpınarı imar durumu

ankara keklikpınarı imar durumu

Ankara Çankaya İlçesi Keklikpınarı 27742 ada 1 nolu parsele ilişkin, özel spor ve ticari rekreasyon alanı olarak hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Polatlı Belediyesi 3 dükkan ve bir arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Polatlı Belediye Başkanlığı, Ankara Üçpınar ve Cumhuriyet mahallelerinde yer alan bir adet arsa ve 3 adet dükkanı satışa çıkardı.

Yargı, Melih Gökçek’in Ankara İncek’teki imar planı değişikliğini iptal etti!

Yaşanan gelişmelere göre, Ankara Gölbaşı İncek’te, Dam Yapı Kooperatifi alanında imarın artırılmasına ilişkin plan değişikliği iptal edildi.

Ankara Pursaklar'da imar planı değişikliği!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı tarafından ''Pursaklar 1. Etap İrtifak Kurulacak Parsellere Yönelik Uygulama İmar Planı Değişikliği'' askıya çıkarıldı. 

Ankara Ulus'ta imar planının iptali kararı onaylandı!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin uzun uğraşları sonucunda Ulus Tarihi Kent Merkezi’nde meydana gelen rant ve talan plan değişikliklerini yargıya taşındı.

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Ankara Yenimahalle'de imar plan değişikliği!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen imar plan değişikliği bugünkü 30703 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Ankara Beypazarı'nda imar planı değişikliğine ret!

Ankara Beypazarı Ayvaşık Mahallesi’ndeki 6.57 hektarlık alandaki imar planı değişikliği Meclis'te reddedildi.

İmar barışıyla kat mülkiyetli tapu alınabilir!

İstanbul Zirve Yapı Denetim ve Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur Akpınar, imar barışıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Tüm yapıların yasallık kazandırılacağını belirten Akpınar, İmar barışıyla kat mülkiyetli tapu alınabileceğini söyledi.

Ankara’nın imarı değişti!

Büyükşehir yeni İmar Yönetmeliği’ni hazırladı. Üç ay süren güncelleme çalışmaları sonucunda inşaat sektörüne de ivme kazandırılması planlanıyor.

Ankara Yenimahalle'de imar değişikliği onaylandı!

Ankara İli Yenimahalle İlçesi Akköprü Mahallesi sınırlar içerisindeki bazı alanların imar planı değişikliği onaylandı..

ÖİB Ankara'daki 3 imar planı değişikliğini onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Gölbaşı ve Yenimahalle İlçesi'ndeki bazı parsellere ilişkin imar planı değişikliğine onay verdi..

Ankara'da imar artış taleplerinin tamamı reddediliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul ve Ankara’da 5+1 kat talimatının ardından Ankara'da  yeni imar artışı taleplerinin de yüzde 90’ı reddedildi. 

Ankara Çubuk'ta imar sorunu çözülüyor!

Ankara'da kentsel dönüşüm ve imar çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ankara Çubuk'ta imar sorunu çözülüyor.

ankara keklikpınarı imar durumu Haberi

ankara keklikpınarı imar durumu


Ankara Çankaya İlçesi Keklikpınarı 27742 ada 1 nolu parsele ilişkin Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin 14.07.2015 gün ve 1436 sayılı kararı ile onaylanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 30 Eylül 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için...