05 / 05 / 2024

Ankara konut üreticileri

Ankara konut üreticileri

Hürriyet Emlak Projeland, inşaat şirketi profesyonelleri ve pazarlamacılarına yönelik ücretsiz olarak düzenlediği eğitim seminerlerine İstanbul ve Bursa’dan sonra Ankara’da devam ediyor....

Ne Londra ne Paris ne de Berlin! Ankara konut fiyat artışında dünya lideri oldu!

Dünyada konut fiyatlarının değişimlerini masaya yatıran çalışmaya göre 2023 yılının 3. çeyreğinde en hızlı artış yüzde 20 ile başkent Ankara'da görüldü. Ankara'da yıllık bazda fiyatlar yüzde 102 artış gösterdi.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

Yatırımcı konuttan çıktı, kredili konut satışı unutuldu! Uzman isim uyarıyor: Fiyatlarda düşüş beklemiyorum!

2023 Ekim konut satışları açıklandı. Toplam satış yüzde 8,7 oranında düşüşe geçerken, markalı konut üreticileri gayrimenkul yatırımından uzaklaşan yatırımcıyı çekmek için indirim ve kampanyalara başladı.

Bakan Nebati az önce duyurdu! ‘Kiralık konut üreticileri’ geliyor!

"Ülkeye 'kiralık konut üreticisi' kavramını getirerek, kiralık konut arzını artıracağız” diyen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kiralık konutların, kentsel dönüşümde riskli yapı malik ve kiracılarına sunulacağını söyledi.

Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte TOKİ Ankara konut projesi detayları!

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Temeller Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'nın Sincan ilçesinde düzenlenen toplu törenle atıldı. Peki Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte detaylar!

Ankara konut satışlarında ikinci sırada!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Ankara, Türkiye genelinde 14 bin 218 konut satışı ve yüzde 9,7 pay ile ikinci sırada yer aldı.

Konut üreticileri dikkat! Bunu yaparsanız kusur sayılacak!

Yargıtay, konut projeleriyle ilgili de emsal olacak bir karar aldı. Buna göre; vaat edilen alanların yapılmadığı projeler için “Satıcıdan kaynaklanan ve evin değerini düşüren kusur” olarak kabul edildi.

Markalı konut üreticileri de faizsiz konut sektörüne girdi!

Faizsiz konut ve otomobil finansman alanında faaliyet gösteren büyük ölçekli şirketler düzenlemeyi memnuniyetle karşıladı. Markalı konut üreticilerinden Sinpaş, bu alanda faaliyette bulunacak Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı adıyla yeni bir şirket kurdu.

Konut sektörü 2021'nin ikinci yarısında iyileşecek!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Timur, "2021 yılının özellikle ikinci yarıdan itibaren iyi geçeceği kanaatindeyim. Biz konut üreticileri de taahhüt şirketleri ve ihracatçı şirketlerimiz gibi hikaye yazmak zorundayız" dedi.

Ankara konut satışında ikinci sırada!

Türkiye’de konut satışları, kamu bankalarının kredi faiz oranlarındaki önemli düşüşün ve kampanyaların etkisiyle Haziran ayında yıllık bazda yüzde 209,7 arttı ve 190 bin 12’ye ulaştı. Başkent Ankara, 21 bin 915 konut satışı ile İstanbul’dan sonra  ikinci sırada yer aldı.

ABD konut piyasası Şubat ayında zayıfladı!

ABD Ulusal Konut Üreticileri Birliği (NAHB), şubat ayına ilişkin konut piyasası endeksi şubat ayında 74'e düşerek piyasa beklentisinin altında yaşandı.

2019'da kaç yeni proje satışa çıktı?

Konut sektöründe stok ve fiyat tartışmaları devam ederken, markalı konut üreticileri 2019'da frene bastı. Yeni proje lansmanlarının bıçak gibi kesildiği 2019 yılında toplam 8 proje satışa çıktı. İşte o projeler...

Markalı konutta faiz düştü! İşte kampanyalı 8 proje!

Kamu bankalarının konutta 0.99 faiz oranı, özel bankaları da hareketlendirdi ve pek çok banka 0.98 - 0.99 faiz oranı sunuyor. Markalı konut üreticileri de özel anlaşmalarla, faizi çok daha alt seviyelere çekti...

Ankara konut üreticileri Haberi

Ankara konut üreticileri

Türkiye’deki sıfır konut projelerini tek bir çatı altında birleştiren Hürriyet Emlak Projeland, inşaat şirketi profesyonellerine yönelik eğitim seminerlerinin Ocak ayındaki durağı Ankara olacak. 9 Ocak 2019 Çarşamba günü düzenlenecek seminerde, konut projelerinde dijital pazarlamanın püf noktaları anlatılacak.

Doğan Grubu bünyesindeki Hürriyet Emlak ve uluslararası gayrimenkul teknoloji şirketi Homsters işbirliğiyle faaliyet gösteren Hürriyet Emlak Projeland’in, ‘Konut Projelerinde Dijital Yönlendirmelerin Satışa Dönüştürülmesi’ konulu eğitim semineri, saat 09.30-13.00 arasında gerçekleştirilecek. Yazar ve pazarlama danışmanı Kürşat Tuncel’in önderliğinde yapılacak seminerde, Endeksa CEO’su Görkem Öğüt, Hürriyet Emlak Projeland CMO’su Maria Ren, Hürriyet Emlak Projeland İş Geliştirme ve Satış Müdürü Ceren Karaman’da konuşmacı olarak yer alacak.

Katılımın kontenjanla sınırlı olduğu seminerde, ‘Dijital pazarlamanın konut pazarlamasında yeri, performans odaklı pazarlama, dijital pazarlama stratejisi oluşturma, dijital alanda verim arttırıcı...