14 / 05 / 2024

ankara köy yolları

ankara köy yolları

Ankara Milletvekili Mustafa Mit, Ankara'nın ulaşım sorununu meclise taşıdı. Mit, Metro ulaşımından sonraki ringlerde yeterli otobüs tahsis edilemediğini dile getirdi..

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Ankara Köy Evleri'nde teslimler başladı!

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından hayata geçirilen Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nde proje teslimleri başladı.

Batman Sason'un köy yolları yenileniyor!

Sason İlçe Kaymakamı Tekin Dundar, yüklenici bir firma tarafından köy ulaşım ve altyapı yatırımlarını yerinde inceledi.

Niğde Çiftlik ilçesindeki köy yolları TBMM'de konu oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Çiftlik ilçesindeki köy yollarının iyileştirilmesi çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti.

Adana Kozan'ın köy yolları asfaltlanıyor!

Şehir merkezindeki çalışmalarına aralıksız devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi ve Kozan Belediyesi 5 köyün yollarının bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Gümüşhane Torul'da tüm köy yolları asfaltlanacak!

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde Vali Okay Memiş ve Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş’ın katılımıyla köy ve mahalle muhtarlarıyla toplantı yapıldı.

Bursa Yenişehir'de köy yolları yenileniyor!

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde asfaltsız köy kalmayacak.AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl, 2016-2017 yılı asfaltlama programını yaptıklarını belirtti.

Ankara Doğanlar köy yolunun asfalt çalışmaları tamamlandı!

Ankara Çamlıdere Belediye Başkanı H.Caner Can çabalarıyla ve Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı asfalt ekibi tarafından, Doğanlar Köyü ana yol bağlantısı ve Köy içindeki ara yollarda dahil olmak üzere tüm yollar asfaltlandı.

Tunceli Batman grup köy yolu yenilendi!

Tunceli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yıldırım. ''Batmak grup köy yolunda asfaltlama çalışmaları yapıyoruz. Öncelikle grup köy yollarından başlamak üzere asfaltlama çalışmalarını ivedilikle bitirmek istiyoruz" dedi.

Adana Kozan'daki köy yolları yenileniyor!

ADANA'nın Kozan İlçe Belediyesi, köy yollarında bakım, onarım ve asfalt çalışması başlattı. Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, köy yollarının bakım ve onarımı için Akçalıuşağı Köyünde kum ocağı kurduklarını söyledi

Kocaeli Körfez Belen köy grup yolu yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köy yollarında bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Körfez ilçesinde çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Körfez köylerine bağlantı sağlayan Belen Grup Yolu’nda yenileme çalışması yaptı.

Kocaeli Körfez'in köy yolları yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez ilçesi köy yollarında yenileme çalışması yaptı. Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Körfez ilçesinde inceleme yaptı.

Kandıra Döngelli köy yolları asfaltlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’na bağlı ekiplerce Kandıra Döngelli Köyü yolları asfaltlandı. Yapılan asfaltlama çalışmaları kapsamında 7 bin 160 ton asfalt kullanıldı.

ankara köy yolları Haberi

ankara köy yolları


Ankara Milletvekili Mustafa Mit, Ankara'nın ulaşım sorununu meclise taşıdı. Toplantıda konuşan Mit "Ankara dünyada en az turist ağırlayan başkenttir. Tarihî ve coğrafi özellikleri açısından, özellikle termal turizm açısından da son derece elverişli bir kent olmasına rağmen bundan da gerekli payı alamamaktadır. Yapılan alt ve üst geçitlere rağmen trafik neredeyse günün her saatinde sıkışık bir vaziyettedir." diyerek konuyu ulaşıma getirdi.


Metro ulaşımından sonraki ringlerde yeterli otobüs tahsis edilemediğini dile getiren Mit konuşmasına şu şekilde devam etti;


"Büyükşehir Yasası'yla bütün köyler mahalle olduğundan ulaşımda büyük sıkıntılar yaşanmaktadır. Üniversite şehri olan Ankara'da hâlâ yurt problemleri çözülememiş, öğrencilerimizin paso ücretleri de çok pahalıdır. Şehirlerarası otobüs terminali semtlere çok uzak olmakta ve semtlerden terminale, terminalden de semtlere gidişte zorlanılmaktadır. Metropol ilçeler nüfus ve konum itibarıyla...