25 / 05 / 2024

ankara Köyümüz satılık

ankara Köyümüz satılık

“Köyümüz” ve “Köyümüz Ankara” projelerinin çıkış noktaları; doğa. Konseptleri, doğadan ilham alınarak hazırlanan “Köyümüz” ve “Köyümüz Ankara” projeleri özellikle güvenlik sistemleri ve yaşam alanlarıyla dikkat çekiyor...

Yücesoy Konsept satılık ev fiyatları!

İzmir'de "Fikir net: Yücesoy Konsept" sloganıyla Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen Yücesoy Konsept projesinde avantajlı konut satışları devam ediyor. Peki, Yücesoy Konsept satılık ev fiyatları ne kadar?

Başkent Emlak Konutları Mühye satılık!

Başkent Emlak Konutları Mühye satılık dairelerin fiyatları 396 bin TL'den başlıyor. Başkent Emlak Konutları'nda yüzde 10 peşinatla 180 ay vadeli ödemeler yapılıyor...

Huzurlu Marmara Konutları Beylikdüzü satılık!

Huzurlu Marmara Konutları Beylikdüzü satılık daire fiyatları 350 bin liradan başlıyor. Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesi 2018 yılı Ekim ayında teslim ediliyor...

Çekmeköy Terrace Koru satılık ev!

Çekmeköy Terrace Koru satılık ev fiyatları 299 bin TL'den başlıyor. 48 ay vade farksız taksit imkanı sunan projede 150 adet konut yer alıyor.

Tual Adalar Dağ Mühendislik satılık daire!

Tual Adalar Dağ Mühendislik satılık daire teslimleri Aralık 2017 yılında yapılması planlanıyor.İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yakacık'da yer alan projede toplam 700 adet daire yer alıyor.

Kartaltepe Bakırköy City Evleri satılık!

Kartaltepe Bakırköy City Evleri satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Veliefendi Hipodromu'nun karşısında olan projede 36 ay vade farksız taksit uygulanıyor.

Kayaşehir Adım İstanbul satılık konut!

Kayaşehir Adım İstanbul satılık konut fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yükselen projede 615 adet daire ve 120 adet ticari birim bulunuyor.

Adım İstanbul satılık konut fiyatları!

Adım İstanbul satılık konut fiyatları konum ve planlarına göre değişiyor. 24 ay vade farkı olmadan taksit yapılabilen projede teslimlerin 2018 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

11. Mahalle Beylikdüzü satılık daire!

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen proje toplam 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Beylikdüzü satılık daire teslimleri Ekim ayı 2018 yılında yapılması öngörülüyor.

Teras Gökyüzü satılık ev!

Teras Gökyüzü satılık ev tipleri 2+1'den dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. 25 milyon lira yatırım bedeliyle yükselen proje Uzunyayla Group imzası taşıyor.

Başakşehir Adım İstanbul satılık ev!

İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzasıyla yükselen projede daire alanları 60 metrekareden başlıyor. Başakşehir Adım İstanbul satılık ev teslimleri 2018 yılı Ocak ayında yapılması planlanıyor.

Uzunyayla Group Teras Gökyüzü satılık!

Uzunyayla Group Teras Gökyüzü satılık dairelerin fiyatları 450 bin liradan başlıyor. İzmir Narlıdere'de yükselen Teras Gökyüzü Evleri projesi 2017 yılı Eylül ayında teslim ediliyor...

Dekar Asmalı Hayat Konutları Beylikdüzü satılık!

Yüzde 25 peşinat sağlanan Dekar Asmalı projesi İstanbul' un Beylikdüzü ilçesinde yükseliyor. Dekar Asmalı Hayat Konutları Beylikdüzü satılık daire teslimleri 2016 yılı Kasım ayı olarak belirlendi.

ankara Köyümüz satılık Haberi

ankara Köyümüz satılık


Doğacı İnşaat, iki projesi ile Ankaralılara yepyeni ve kesinlikle bildiklerimizden farklı bir yaşam vaat ediyor. “Köyümüz” ve “Köyümüz Ankara” projelerinin çıkış noktaları ise; doğa. Konseptleri, doğadan ilham alınarak hazırlanan projeler; özellikle güvenlik sistemleri ve yaşam alanlarıyla dikkat çekiyor.


KÖYÜMÜZ

Ankara Temelli’de bulunan ve şehir merkezine 35 dakika mesafede bulunan Köyümüz; 24 saat güvenlikli, spor alanları, çocuk parkı, yüzme havuzu, köy meydanı bulunan, içinde köpek ve kümes hayvanlarını besleyebilme imkanı olan, etrafı tamamen tel örgü ile çevrili, elektrik ve suyu bulunan 500 m2 kullanım alanlı bahçe içinde 97 adet ahşap evden oluşuyor.


Köyümüz Projesi konsept olarak doğal hayata, sakin ve huzurlu bir aile ortamına  dostlarla geçirilecek keyifli saatlere ortam hazırlamakla beraber Eskişehir yolu devamında bulunması sebebiyle oldukça karlı bir yatırım olmasıyla dikkat çekiyor....