09 / 05 / 2024

Ankara Kuzeykent 5. Bölge kura sonucu

Ankara Kuzeykent 5. Bölge kura sonucu

TOKİ Ankara Kuzeykent 5. Bölge kura çekimi bugün noter huzurunda gerçekleştirilecek. 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı projede satışa sunulan 809 daire sahiplerini bulacak...

Ankara DSİ 5’inci Bölge Müdürlüğü 7 adet arsayı satışa çıkardı!

Ankara ili, Çankaya ilçesinde bulunan Devlet Su İşleri 5’inci Bölge Müdürlüğü, 7 adet arsayı satışa çıkardı. Açık teklif usulüyle gerçekleşecek satış işlemlerinin 7 Kasım 2023 Salı günü saat 10.30’da yapılacağı öğrenildi.

İstanbul ve Ankara'da ortalama kira 10 bin TL'yi aştı! İl il kira fiyatları ne kadar oldu?

5 büyük ilde yapılan araştırmaya göre İstanbul ve Antalya’da ortalama kira bedeli 10 bin TL'yi geçti. Ankara’da 5 bin TL'yi aşan ortalama kira, İzmir’de 7 bin liraya, Bursa’da 4 bin TL'ye yükseldi. İşte ayrıntılar...

Ankara Hal fiyatları açıklandı! Halde sebze meyve ne kadar? İşte Ankara Hali 5 Kasım 2022 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 5 Kasım 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, Ankara Hali'nde patlıcan, karpuz, şeftali, kavun, muz, biber, salatalık, armut, domates, pancar, ve diğer meyve sebze çeşitleri kaç lira? İşte 5 Kasım 2022 Ankara Hal fiyat listesi...

TOKİ'den Ankara'ya 689 konutluk 5 yeni proje geliyor! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden ve 81 ilde toplam 250 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 5 yeni projede toplam 589 konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Ankara'ya 1.508 konutluk 5 yeni proje! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 5 yeni projede toplam 1.508 konut hayata geçirecek.

Hızlı Tren bileti fiyatları bir senede yüzde 75 zamlandı! YHT İstanbul, Ankara, Konya... 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yüksek Hızlı Tren bileti fiyatlarına yapılan zamlardan sonra yolcular azaldı! Hızlı Tren bileti fiyatları bir senede yüzde 75 zamlandı! Peki, Hızlı Tren (YHT) bileti fiyatları ne kadar? Ankara, İstanbul, Konya... İşte 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Ankara Kuzeykent kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Ankara Kuzeykent kura sonucu 29.06.2022!

Ankara Kuzeykent kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı ve TOKİ Ankara Kuzeykent kura sonucu 29.06.2022 haberimizde yer alıyor. Ankaralıların yüzünü güldüren TOKİ Ankara Kuzeykent projesi için başvurular geçtiğimiz günlerde sona ermişti...

Daimi olarak çalışacak şoför ve işçiler alınacak! İlkokul mezunu herkes şimdi başvurabilir!

Başkent Ankara’da 5 farklı kadroda çalıştırmak üzere toplamda 151 personel alımı gerçekleştirilecek. İşte iş ilanı ile ilgili merak edilen detaylar...

Koçtaş, Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını açtı!

Koçtaş, başkent Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını Bilkent Center AVM'de hizmete açtı.

TOKİ Ankara Kuzeykent son başvuru tarihi 2020!

TOKİ Ankara Kuzeykent son başvuru tarihi 2020 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konut sayısı 52.

TOKİ Ankara Kuzeykent başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kuzeykent projesinde yer alan 52 adet konut için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona eriyor.

TOKİ Ankara Kuzeykent 2. Bölge 1. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kuzeykent 2. Bölge 1. Etap projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ'den Ankara'da kurasız konut fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın başkent Ankara Kuzeykent 3. Bölge projesi için başvurular başladı.

Ankara Kuzeykent 5. Bölge kura sonucu Haberi

Ankara Kuzeykent 5. Bölge kura sonucu

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından başlatılan 50 bin sosyal konut kampanyasında kura çekiliş tarihi belli oldu. İlk kura çekilişi de TOKİ Ankara Kuzeykent 5. Bölge'de başlıyor.

TOKİ Ankara Kuzeykent 5. Bölge kura çekimi bugün noter huzurunda gerçekleştirilecek. Projedeki 809 adet daire sahiplerini bulacak. 992 başvurunun geldiği projenin kura çekilişinde asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 2 iş günü sonrasında Halk Bankası yetkili şubelerinden geri alabilecek.

TOKİ Ankara Kuzeykent 5. Bölge'de 739 tane 3 oda 1 salon, 70 tane ise 4 oda 1 salon konut bulunuyor. Projedeki 3 oda 1 salon konutların alanları 160,90-166,65 metrekare, 4 oda 1 salon konutların ise 171,95-178,48 metrekare olarak tasarlandı.

Ankara Kuzeykent TOKİ 5. Bölge'de...