05 / 05 / 2024

Ankara Maidan ödemeleri

Ankara Maidan ödemeleri

İçerisinde ofis, home ofis ve mağaza alanlarının yer aldığı proje Ege Grup Yapı, BM Mühendislik ve İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor. Ankara Maidan'da metrekaresi ortalama 5 bin 300 TL olarak belirlendi.

Bakan Kurum açıkladı! Ankara ve İstanbul'da ucuz konut müjdesi! Taksit ödemeleri kiranın da altında olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bu yıldan itibaren, Ankara ve İstanbul'da vatandaşların uygun şartlarda konut yapabilmelerine imkan sağlamak amacıyla Hazine arazilerini satışa çıkaracaklarını dile getirdi.

Başkent Emlak Konutları ödemeleri!

Başkent Emlak Konutları ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Ankara'nın Çankaya bölgesinde hayata geçirilen projede konut ve ticari alanlar bulunuyor. 

Ankara Göksu Prestij ödemeleri!

Ankara Göksu Prestij ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Mutluluktan dört köşe! sloganıyla tanıtılan projede dairelerin tamamı 4+1'lerden oluşuyor.

Koordinat Çayyolu Ankara ödemeleri!

YP İnşaat imzasıyla yükselen Koordinat Çayyolu Konutları 2018 yılında teslim edilecek. Koordinat Çayyolu Ankara ödemeleri kapsamında uygulanan kampanya için son gün 31 Ekim...

Çankaya Cubes Ankara ödemeleri!

Cubes Ankara projesi Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY tarafından Ankara Çankaya Çukurambar'da inşa ediliyor. Proje iki bloktan oluşuyor...

Bulvar Loft Akfen ödemeleri!

Daire fiyatlarının 290 bin TL'den başladığı Ankara Bulvar Loft projesi 822 adet daireden meydana geliyor. Bulvar Loft Akfen ödemeleri...

Ankara Maidan'da metrekaresi ortalama 5 bin 300 TL!

İçerisinde ofis, home ofis ve mağaza alanlarının yer aldığı proje Ege Grup Yapı, BM Mühendislik ve İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor. Ankara Maidan'da metrekaresi ortalama 5 bin 300 TL olarak belirlendi.

Marina Ankara Sinpaş ödemeleri!

Daire seçeneklerinin 1+1'den 7,5+1 'e kadar değiştiği proje Ankara Çankaya - Oran'da inşa ediliyor. Marina Ankara Sinpaş ödemeleri kapsamında yüzde 15 peşin indirimi uygulanıyor.

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ ödemeleri!

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ ödemeleri 240 ay vade imkanı ile yapılabiliyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede başvurular 31 Aralık 2015 tarihinde sona erecek.

Marina Ankara Çankaya ödemeleri!

Daire tiplerinin 1+1'den 7,5+1'e kadar değişerek dizayn edildiği projede 2 bin adet daire bulunuyor. Marina Ankara Çankaya ödemeleri kapsamında 48 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Kargın İnşaat Sierra Yaşamkent ödemeleri!

Ankara İl'i Yenimahalle İlçe'si Çayyolu 'nda yükselen proje Kargın İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Kargın İnşaat Sierra Yaşamkent ödemeleri kapsamında banka kredisi ile ödeme yapılıyor.

Sinpaş Marina Ankara Oran satılık!

Sinpaş Marina Ankara Oran satılık daire fiyatları 349 bin 900 TL'den başlıyor. Ödemeleri 48 ay 0 faiz fırsatı ile yapılabilen projenin Marina Towers etabında 912 adet konut satışa sunuluyor.

Çankaya Marina Ankara ödemeleri!

Sinpaş Yapı imzası ile hayata geçirilen Çankaya Marina Ankara ödemeleri 40 ay 0 faiz imkanı ile yapılabiliyor. Vadi ve Eymir Gölü manzarasına sahip dairelerden oluşan proje 2 bin adet daireden oluşuyor.

Ankara Maidan ödemeleri Haberi

Ankara Maidan ödemeleri

Toplam 6 bin metrekarelik meydan alanının bulunduğu proje toplam 22 bin 435 arsa alanına yayılıyor. Proje 4 blok şeklinde yükseliyor.


Konutların home office, ofis ve mağaza olarak tasarlandığı projede isteğe göre home officeler ve officeler birleştiriliyor. Proje Ankara İl'i Çankaya İlçe'sinde yükseliyor.


Home officelerin alanlarının 68 metrekareden başlayıp 1800 metrekareye kadar yükseliyor. Lokasyon bilgisine göre Eskişehir Yolu, Bilkent kavşağında yer alan projede 598 bağımsız bölüm bulunuyor.


Toplam 68 adet mağazının bulunduğu projede 530 adet ofis ve home ofis yer alıyor. Sosyal alanları içerisinde güvenlik, resepsiyon hizmetleri, toplantı, restaurant, mağaza, kuaför, çiçekçi yer alıyor.


Ankara Maidan'da metrekaresi ortalama 5 bin 300 TL'den başlıyor ve artı KDV uygulanıyor. Bağımsız ünitelerin teslimlerinin 30 Kasım 2017 yılında yapılması planlanılan proje Ege Grup Yapı, BM Mühendislik ve İnşaat...