01 / 05 / 2024

ankara mamak belediye başkanı mesut akgül

ankara mamak belediye başkanı mesut akgül

Ankara Mamak Belediyesi, ilçedeki nikah salonlarına 2014 yılında yeni nikah salonları ekleyecek. Mamak Kültür Merkezi (MKM) içerisinde de yeni bir nikah salonu için çalışmaların sürdüğü bildirildi...

Ankara Mamak Belediyesi'nden satılık 31 daire! 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Mamak Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Mamak ilçesi, Diriliş Mahallesi'nde yer alan 31 daireyi 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Ankara Mamak Mutlu Taş Ocakları'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara Mamak'ta Mutlu Taş Ocakları Ocak ayının 2.haftası kentsel dönüşüme girecek. Mutlu Taş Ocakları'nın kentsel dönüşüm haberini Mamak Belediye Başkanı Murat Köse duyurdu.

Ankara Mamak'a 4 yeni cami inşa edilecek!

Ankara Mamak’ta Selçuklu Mimarisi'yle 4 yeni camii inşa edilecek. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: “Yeni inşa edeceğimiz mahalle camileri Selçuklu Mimarisi ile yapılacak. Ancak daha kullanışlı olacak bu camileri artık ihtiyaca cevap veremeyen eski mahalle camilerinin yerine inşa edeceğiz''dedi.

Ankara Mamak'taki dönüşüm projeleri 2019'da tamamlanacak!

Andy-Ar'ın Ankara'da yaptığı 'Yerel Yönetimler Performans' araştırmasında en başarılı ilçe başkanları arasında yer alan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ile konuşuldu. Akgül, Mamak'ı yeniden inşa ettiklerini vurguladı.

Ankara Mamak TOKİ Evleri kura 2015!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde yüzde 25 peşinde 180 ay vade uygulanıyor. Projede 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. İşte Ankara Mamak TOKİ Evleri kura 2015 detayları...

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir kura çekimi ne zaman?

Aylık 341 TL taksitle ödeme yapılabilen TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde yer alan 583 daire satışa sunuluyor. Peki TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir kura çekimi ne zaman?

Ankara Mamak TOKİ kura çekimi ne zaman?

TOKİ Ankara Mamak'ta yüzde 10 peşinatta, kalan tutar 120 ay vadelendiriliyor. Projede 18 bin 143 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Peki Ankara Mamak TOKİ kura çekimi ne zaman?

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir kura çekilişi!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir kura çekilişi kapsamında 583 daire satışa çıkarılıyor. Satış işlemlerini T. Halk Bankası A.Ş.’nin yürüteceği projede aylık taksitler 341 TL'den başlıyor.

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ kura tarihi!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ kura tarihi 2 Aralık 2015 olarak belirlendi. Dairelerin 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ başvuruları 2015!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde 3+1 ve 4+1 daireler satışa çıkarılıyor. Projede minimum 18 bin 143 TL peşinat alınıyor. İşte Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ başvuruları 2015 detayları...

TOKİ Ankara Mamak alt gelir grubu başvuru dönemi!

TOKİ Ankara Mamak alt gelir grubu başvuru dönemi bugün sona eriyor. Toplamda 583 adet dairenin kurayla satışa çıkarıldığı projede başvuru bedeli olarak bin TL alınıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuruları için bugün son gün!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuruları için bugün son gün. Kura çekilişi 2 Aralık 2015 tarihinde düzenlenecek olan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler satışa sunuluyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuruları sona erdi!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi projesi kapsamında satışa sunulan 369 konutun başvuru dönemi sona erdi.

ankara mamak belediye başkanı mesut akgül Haberi

ankara mamak belediye başkanı mesut akgül


Ankara Mamak Belediyesi, ilçedeki nikah salonlarına 2014 yılında yeni nikah salonları ekleyecek. Mamak Kültür Merkezi (MKM) içerisinde de yeni bir nikah salonu için çalışmaların sürdüğü bildirildi.


Belediye Başkanı Mesut Akgül, çalışmalarla ilgili “Aynı zamanda tarihi bir bina olan MKM her yönüyle kültüre hizmet veriyor. İçerisinde bir çok beceri ve meslek edindirme kursunun da bulunduğu MKM’de yeni bir nikah salonu daha hizmet vermeye başlayacak. 2014 yılı içerisinde tamamlamayı hedeflediğimiz bir çok kültür merkezi ve gençlik merkezinin içerisinde de nikah salonlarımız bulunuyor. Yeni çıkan yönetmelikler çerçevesinde sokakta yapılan düğünlere yasak geliyor. Bu manada vatandaşların sıkıntı yaşamaması için hem yeni yaptığımız gençlik ve kültür merkezlerinin içerisinde nikah salonlarına yer ayırdık. Bunun yanı sıra üstü kapalı pazarlar alanlarının içerisinde de isteyen vatandaş düğününü yapabilecek.”...