07 / 05 / 2024

ankara mamak müteahhit eğitimi

ankara mamak müteahhit eğitimi

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği’nin düzenlediği 'İş Sağlığı ve Güvenliği' adlı panele katıldı. Akgül, iş sağlığı ve güvenliğinin, üzerinde durulması gereken bir konu olduğunu söyledi....

Ankara Mamak'taki 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla Ankara Mamak'taki 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belli oldu...

Ankara Mamak Mutlu Taş Ocakları'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara Mamak'ta Mutlu Taş Ocakları Ocak ayının 2.haftası kentsel dönüşüme girecek. Mutlu Taş Ocakları'nın kentsel dönüşüm haberini Mamak Belediye Başkanı Murat Köse duyurdu.

Mamak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı!

Ankara Mamak Müteahhitler Derneği’nde gerçekleşen toplantıda ilçede yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili değerlendirmeler yapıldı. 

Müteahhit, ev sahibi olmak isteyen akrabasını dolandırdı! 

Ankara'da ev sahibi olmak isteyen bir vatandaş akrabası olan müteahhit tarafından dolandırıldı. Ayrıca müteahhit, ev almak isteyen başka vatandaşları da dolandırdı.

Ankara-İstanbul hızlı tren hattında müteahhit firmaya fazla para mı ödendi?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ulaştırma Bakanlığı'na yönelttiği soru önergesinde, Ankara-İstanbul Hızlı Tren Hattı Projesi'nde, müteahhit firmaya fazladan ödenen 6 milyon 398 bin liranın akıbetini sordu. 

Ankara Mamak'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 519 Adet Konut İnşaatı ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Mamak 519 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 519 Adet Konut İnşaatı ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Mamak 519 konut ihalesi 30 Mart'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 519 Adet Konut İnşaatı ihalesini 30 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Mamak kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Sağlıksız ve afetlere karşı riskli alanları yaşanılabilir alanlara dönüştüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Mamak'ta Kentsel Dönüşüm ve Gelişim projelerine hızla devam ediyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren projesinde standart 29 konut, T. Halk Bankası A.Ş. tüm Ankara şubeleri aracılığıyla teslimli açık satışa sunuluyor. TOKİ Ankara Mamak Gülseren başvuruları bugün başladı..

Turyap 20’ye yakın müteahhit firmayla görüşüyor!

6 Şubat’ta Gül İnşaat’ın gayrimenkullerini satacak olan Turyap İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde 20'ye yakın müteahhit firmayla görüşme halinde…

EGO Ankara Mamak'taki 3 arsasını 214.8 milyon TL'ye satıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Elektrik Havagazı ve Otobüs İşletme Müessesesi EGO Genel Müdürlüğü, Ankara Mamak İmrahor Mahallesi'ndeki 3 arsasını ihale usulü ile satıyor..

Ankara Mamak'ta 8 yılda 30 bin 500 gecekondu yıkıldı!

Ankara Mamak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 2009'dan bu yana bölgede 30 bin 500 gecekondu yıkıldı...

ankara mamak müteahhit eğitimi Haberi

ankara mamak müteahhit eğitimi

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği’nin (MİM-Der) düzenlediği 'İş Sağlığı ve Güvenliği' adlı panele katıldı. Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde düzenlenen panele Akgül’ün yanı sıra AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Karadağ, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Başkanı Tahir Tellioğlu, MİM-Der Başkanı Sezai Mallı ve çok sayıda müteahhit katıldı. 


Mamak'ın, her geçen gün imar yönetmeliğine uygun modern ve sağlam binalara kavuştuğunu belirten Başkan Akgül, “Dönüşümün en önemli ayaklarından birisi özel müteşebbislerimiz, müteahhitlerimiz. Mamak’ta müteahhitlik camiası sizlerin sayesinde daha güvenilir. Mamak’ı hep birlikte güzelleştiriyoruz.” dedi. İş sağlığı ve güvenliğinin, iş kazalarını en aza indirme adına üzerinde durulması gereken bir konu olduğunu vurgulayan Akgül, “Müteahhitlerimiz işini yaparken çok dikkatli olmalı, ne onların ne de işçinin...