07 / 05 / 2024

ankara mamak son durum

ankara mamak son durum

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ağırladı. Akgül Mamak hakkında Türel'e detaylı bilgi verdi.

TOKİ, Ankara Mamak Millet Bahçesi için start verdi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak Millet Bahçesi için düğmeye bastı. Söz konusu millet bahçesinin ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

Ankara Mamak TOKİ son başvuru tarihi!

Ankara Mamak TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 388 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ankara Mamak son başvuru günü bugün!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi’nde yer alan 31 konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Ankara Mamak son başvuru günü bugün olarak belirlendi.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2016 son başvuru!

23 konutun kurasız olarak açık satışa sunulduğu TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde başvuru dönemi devam ediyor. TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2016 son başvuru tarihi..

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi son başvuru günü!

Ödemelerin 180 aya kadar vade sağlanan projede daireler 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. İşte TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi son başvuru günü...

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 1. ve 2. Etap son başvuru!

Peşinatın 19 bin 395 TL'den başladığı proje 23 adet daire satışta. İşte TOKİ Ankara Mamak Gülseren 1. ve 2. Etap son başvuru...

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Alt Gelir son başvuru günü!

Projede toplamda altgelir 180 adet daire satışta. İşte TOKİ Ankara Mamak Gülseren Alt Gelir son başvuru günü...

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi son başvuru!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Standart Konut Projesi kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 214 konut satışta. Peki, Ankara Mamak Gülseren Mahallesi son başvuru ne zaman?

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Konutları son başvuru tarihi!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Konutları son başvuru tarihi 30 Haziran Perşembe gününe kadar devam ediyor. Projede toplamda 214 adet dairenin satışa çıkarıldı.

Ankara Mamak 2. Etap son başvuru ne zaman?

Ankara Mamak 2.Etap projesi kapsamında yer alan 29 konut için başvurular 18 Nisan'da başlamıştı. Peki, Ankara Mamak 2. Etap son başvuru ne zaman?

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi konut belirleme kurası!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi konut belirleme kurası 2 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek. Ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sunan projede fiyatlar 181 bin 433 TL'den başlıyor.

Alt gelir grubu TOKİ Ankara Mamak kura çekilişi nerede?

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde 341 TL taksitle ödeme yapabilmek mümkün. Projede toplamda 583 adet konut satışa çıkarılıyor. Peki Alt gelir grubu TOKİ Ankara Mamak kura çekilişi nerede?

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ kura çekimi 2015!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde 3+1 ve 4+1 daireler satışa çıkarılıyor. Projede 180 aya varan vade fırsatı sağlanıyor. İşte Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ kura çekimi 2015 detayları...

ankara mamak son durum Haberi

ankara mamak son durum

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ağırladı. Mamak'la ve Antalya'da yapılan yatırımların ve projelerin masaya yatırıldığı sohbette Akgül, Büyükşehir Belediye Başkanı Türel'e Kasım Ayı'nda Antalya'da düzenlenecek G-20 Zirvesi için başarılar diledi. Mamak hakkında Türel'e detaylı bilgi veren Akgül; "Kentsel dönüşümden sosyal dönüşüme kadar bir çok alanda hazırladığımız projelerle birlikte ilçemizde büyük bir dönüşüm yaşanıyor. Bir zamanlar çöplüğü, cezaevi ile anılan Mamak kabuk değiştirdi. Yaşanan fiziki değişime hazırladığımız sosyal projelerde eşlik ediyor. Sanata, spora ve eğitime dönük hazırladığımız yatırımlarla Mamak'ta bir çok ilke imza attık" dedi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'de, Akgül'ü Antalya'ya davet etti. Antalya'da yürüttüğü belediyecilik çalışmaları hakkında Akgül'e bilgi veren Türel, Antalya balı hediye etti.


Ankara Güçlü...