30 / 04 / 2024

Ankara Mebuskent eğitim üssü

Ankara Mebuskent eğitim üssü

Aymor Grup tarafından hayata geçirilen Mebuskent’in de bulunduğu Çakırlar Karacakaya Bölgesi, civarda yoğunlaşan ve çoğalmaya devam eğitim kurumları ile şimdiden Ankara’nın belli başlı eğitim üslerinden biri.

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılışı gerçekleşti! 

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılış töreni bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. 

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılışı yapılacak!

Ankara Valisi Vasip Şahin bugün saat 13.00'te 326 eğitim tesisinin açılışının yapılacağını belirtti.

Deniz GYO Eryaman A Blok Eğitim Tesisi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ankara Etimesgut Eryaman Mahallesi A Blok Eğitim Tesisi ve C Blok'la ilgili 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Ankara Zekai Tahir Burak Eğitim ve Araştırma Hastanesi kapatılıyor!

Ankara'daki Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, kapatılıyor. Tarihi hastane devletin kendi arazisi ise kiracı olduğu Bilkent Şehir Hastanesi’ne devrediliyor.

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı cami ihalesi yarın!

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı cami ihalesi 14 Şubat'ta!

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 14 Şubat saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı'na cami inşa edilecek!

TOKİ Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Deniz GYO Metrokent eğitim tesisi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Etimesgut Eryaman Mahallesi'nde yer alan  Metrokent Eğitim tesisi bloğunun 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Gölbaşı Eğitim Kampüsü için imzalar atıldı!

Ankara Gölbaşı'nda hayata geçirilecek olan Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü için imzalar atıldı.

Ankara'da 34 eğitim tesisinin temeli atıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Keçiören ilçesi Ovacık Kampüsü ve İl Genelinde 34 Eğitim Tesisinin Temel Atma Töreni'ne katıldı. 

Uptown İncek eğitim kurumlarına yakınlığıyla dikkat çekiyor!

Ankara'da hayata geçirilen Uptown İncek konutlarında, “town” konsepti ile kendilerini spordan sanata çok sayıda alanda geliştirme olanağı bulan çocuklar, hemen yanı başlarındaki kaliteli eğitim kurumları ile yeni sınav sisteminin de en şanslıları oldu.

Ankara Keçiören'e dev eğitim yatırımı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ankara'nın Keçiören ilçesine yapılacak Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsü’nün temeli atıldı. Temel atma törenine Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı.

Ankara Temelli özel eğitim tesis alanı imar planı askıda!

Ankara Sincan İlçesi Temelli Mahallesi 1248 Ada 1 Parsele Ait Özel Eğitim Tesis Alanı amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği askıda...

Ankara Mebuskent eğitim üssü Haberi

Ankara Mebuskent eğitim üssü

Aymor Grup tarafından hayata geçirilen Mebuskent’in de bulunduğu Çakırlar Karacakaya Bölgesi, civarda yoğunlaşan ve çoğalmaya devam eğitim kurumları ile şimdiden Ankara’nın belli başlı eğitim üslerinden biri.

Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, projenin eğitim üssü niteliğindeki bir bölgede konuşlanmasının ailelerin tercihinde önemli bir faktör olduğunu belirtti. 


Batıkent Çakırlar’da kurulan Başkent’in yeni yaşam merkezi Mebuskent’in bulunduğu bölge, halen eğitimde olan ve yeni açılacaklarla sayıları hızla artan okullarla, giderek bir eğitim üssü oluyor. 


Aymor Grup tarafından Çakırlar Karacakaya Bölgesi’nde kurulan Mebuskent, civarda yoğunlaşan kamu ve özel eğitim kurumlarına çok yakın bir mesafede yer alıyor. Bölge, son yıllarda açılan ve her gün yenilerinin eklendiği ilk ve orta dereceli okullarla dikkati çekiyor. Eğitim kurumlarının yoğunlaştığı ve çoğalmaya devam ettiği bölge, şimdiden Ankara’nın belli başlı eğitim...