29 / 04 / 2024

Ankara Mebuskent Evleri ödeme koşulları

Ankara Mebuskent Evleri ödeme koşulları

Şehrin içinde yeni bir şehir kurma hedefiyle Ankara'nın yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya'da hayata geçirilen Mebuskent konut projesi, bahar aylarına özel 120 ay 0 faiz kampanyası başlattı.

Ankara Angora Evleri'nde 29.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Lodumu mahallesinde yer alan Angora Evleri'ndeki villa 29 milyon 883 bin 700 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bulvar Ankara Pursaklar daire fiyatları!

Kocalar Yatırım tarafından hayata geçirilen Bulvar Ankara Pursaklar Evleri 250 adet daire ve 30 ticari alandan meydana geliyor.  İşte Bulvar Ankara Pursaklar daire fiyatları...

Ankara Angora Evleri’nde tapular dağıtılıyor!

Elit Yapı tarafından hayata geçirilen Ankara Angora Evleri'nin tapuları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda dağıtıldı.

Ankara Mebuskent’te konut fiyatları ikiye katlandı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre Ankara Mebuskent’te daire fiyatları ikiye katlandı. Aymor Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan konuyla ilgili görüşlerini paylaştı.

Marina Ankara Sinpaş Evleri güncel ev fiyatları!

Sinpaş Yapı imzasıyla Ankara'da hayata geçirilen Marina Ankara projesinde yüzde 15 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede ev fiyatları 422 bin 700 TL'den başlıyor...

Sinpaş Ankara Marina Evleri fiyat!

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Marina Ankara projesinde 100 daireyi kapsayan 100 ay sıfır faiz kampanyası uygulanıyor. Projede daire satış fiyatları 422 bin TL'den başlıyor...

Ankara Mebuskent’te 332 villanın yüzde 70’i sahiplerini buldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tavsiye ettiği yatay mimari konseptini hayata geçiren Mebuskent’te 332 villanın yüzde 70’i sahiplerini buldu.

Aymor Ankara Mebuskent taksitleri!

Aymor İnşaat tarafından inşa edilen Ankara Mebuskent projesinde 332 villa ve 10 blokta 652 daire yer alıyor. Peki Aymor Ankara Mebuskent taksitleri ne kadar?

Ankara Mebuskent satılık daire!

Ankara Mebuskent satılık daireler Aymor İnşaat tarafından inşa edildi. Projede “2016 bitmeden evinizi alın” sloganıyla kampanya başladı.

Marina Ankara Sinpaş Evleri ödeme planı!

Marina Ankara Sinpaş Evleri ödeme planı kapsamında 25 bin TL peşinatla konut sahibi olunuyor. Marina Ankara proje fiyatları 293 bin TL'den başlıyor...

Ankara Northgate Evleri fiyatları!

Ankara Northgate Evleri fiyatları 425 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Northgate Ankara projesi 1 milyon metrekare alanda inşa ediliyor...

Ankara Mebuskent Konutları tamamlanma aşamasına geldi!

Son yılların en özgün ve prestijli konut projelerinden Mebuskent’te konutların teslimine sayılı günler kaldı. Aymor Grup tarafından, Batıkent Çakırlar Karacakaya’da 388 dönümlük bir alan üzerinde Mart 2013’te inşasına başlanan projede konutlar, bu yıl bitmeden teslim edilecek.

TOKİ Ankara Turkuaz Evleri başvuru tarihleri!

TOKİ Ankara Turkuaz Evleri başvuru tarihleri yaron başlıyor. Toplamda 7 adet daire engelli vatandaşlara özel satışa çıkarılıyor.

Ankara Mebuskent Evleri ödeme koşulları Haberi

Ankara Mebuskent Evleri ödeme koşulları

Projeyi hayata geçiren AYMOR Grup'un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, nezih bir iokasyonda kaliteli ve konforlu yaşam için istenen her ayrıcalığın bir arada olduğu Mebuskent'in satışa sunulduğu günden bu yana Ankaralılar'ın büyük ilgisiyle karşılaştığını söyledi. 

Bu ilgiye karşılık vermek için çok özel bir bahar kampanyası hayata geçirdiklerini bildiren Ayhan, "Toplam 602 konutluk 15 katlı 10 blok ve 332 farklı kat tiplerinde villadan oluşan Mebuskent projesi, kurulduğu 388 bin metrekarelik dev alanda çok sayıda ayrıcalığı da barındıracak. Her bütçeye uygun konutlarımız ve uygun ödeme planlarımızla öne çıkarken, bahar aylarını da çok özel bir kampanyayla karşılamak istedik" dedi. 


Ayhan, 120 ay 0 faiz kampanyasıyla özellikle kirada oturup uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olmak isteyenleri hedeflediklerini vurgula AYMOR Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan:"Çift...