29 / 04 / 2024

ankara Mesa Koza 66 fiyat

ankara Mesa Koza 66 fiyat

Mesa Koza 66 Ankara ödeme planı kapsamında 0,70 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Mesa Koza 66'da fiyatlar 565 bin TL'den başlıyor...

Ankara Mesa Koza 66'da fiyatlar 473 TL'den başlıyor!

Türkiye’nin iki inşaat devi Mesa ve Tepe Ankara Yaşamkent’te 885 konutluk Park Mozaik projesini satışa sundu. Mesa ayrıca 1982’de ilk inşaatını yaptığı Koza Sokak’a geri döndü. Şirket, bölgenin son arsasında Koza 66 projesini inşa ediyor..

Mesa Koza 66 Ankara!

Mesa Koza 66 Ankara 'da teslimlerin 2016 yılı Eylül ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Proje zemin+35 katlı kule blok ve zemin+8 katlı yatay blok halinde hayata geçiriliyor.

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Mesa Koza 66'a uluslararası ödül!

Mesa Koza 66 Projesi, World Architecture Community Ödülleri 34'üncü Dönem Projeleri'nin en iyi oldu ve ödüle layık görüldü.

Mesa Koza 66 projesine World Architecture Community’den ödül!

Gayrimenkul sektörünün köklü şirketlerinden olan Mesa Mesken, MESA KOZA 66 projesi ile dünyanın pek çok farklı ülkesinden projenin de katıldığı World Architecture Community Awards’dan (Dünya Mimarlık Topluluğu Ödülleri) ‘Architecture-Realised (Mimari-Tamamlanan)’ kategorisinde ödül aldı.

Mesa'dan 0,64 faizli konut kredisi kampanyasına destek!

Mesa'nın projelerinden konut almak isteyenler ayrıcalıklı fırsatlarla konut sahibi olabiliyor. Mesa Çubuklu 28, Mesa Orman, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Ankara'daki Park Mozaik projeleri kampanyaya dahil edildi.

Ankara Mesa Plaza'daki Mesa Tanıtım Ofisi açıldı!

Ankara Mesa Plaza'da yer alan Mesa Tanıtım Ofisi hizmete açıldı. Mesa Tanıtım Ofisi hafta içi ve Cumartesi 10:00 - 18:00 arasında hizmet verecek...

MESA İstanbul ve Bodrum projelerini Ankara'da tanıtıyor!

MESA, İstanbul ve Bodrum’da bulunan projelerini MESA Genel Merkezi’nde Ankaralılar'a tanıtıyor. MESA projelerinin tüm detayları maketler üzerinden anlatıyor.

MESA'dan 50'inci yıla özel kampanya!

MESA, güncel 7 projesini kapsayan 50’nci kuruluş yıldönümüne özel kampanya başlattı. MESA’nın 50. Yıl kampanyası, biri Ankara’da altısı ise İstanbul’da bulunan birbirinden seçkin projelerde, cazip avantajlarla konut sahibi olma fırsatı sunuyor.

Mesa Koza'nın iptali davası Danıştay’dan döndü!

Ankara'da Büyükesat Vadisi’nde inşa edilecek Mesa Koza Konut Projesi’nin yürütmesinin durdurulması ve iptali için açılan dava Ankara 18. İdare Mahkemesi’nde reddedilmesinin ardından Danıştay’dan döndü.

OYAK, Mesa’nın hangi projesini devraldı?

Kayaşehir’de arsaları olan OYAK, konut geliştirmedeki sessizliğini Mesa’nın Ankara Eryaman’daki projesini satın alarak bozdu.

Sanatseverler Mesa Koza 66 karma sergisinde buluşuyor!

MESA’nın Ankara’nın en gözde semti Gaziosmanpaşa’da hayata geçirdiği MESA KOZA 66 açtığı karma sergi ile 3-17 Aralık tarihleri arasında sanatseverlerini buluşturacak.

Mesa Mesken Göksu satış ofisi!

Ankara Eryaman Göksu'da yükselecek olan Mesa Mesken Göksu projesi konut, ofis ve ticari alanlardan oluşacak. Proje için ön talep toplanıyor...

Mesa Mesken Göksu projesi geliyor!

Ön talep toplanan Mesa Mesken Göksu projesinde konut, ofis ve ticari alanların yer alması öngörülüyor. Proje Ankara  Eryaman Göksu'da konumlandırılıyor.

Mesa Göksu ön talep topluyor! Yeni Proje!

Mesa Mesken Ankara Eryaman Göksu'da yeni proje üretmeye hazırlanıyor. Mesa Göksu projesinde ön talepler toplanıyor.

ankara Mesa Koza 66 fiyat Haberi

ankara Mesa Koza 66 fiyat


Ankara Çankaya'da yükselen Mesa Koza 66 projesi Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından inşa ediliyor. Mesa Koza 66 projesi 36 katlı kule ve 9 katlı iki yatay blok olarak planlandı.


Mesa Koza 66 Ankara projesinde büyüklükleri 93 ila 371 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri yer alıyor. 8 bin 776 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Mesa Koza 66 projesinde 215 konut yer alıyor.


Mesa Koza 66 Ankara ödeme planı kapsamında yüzde 20 peşinat sonrasında, yüzde 10 kısım 1 yıl sonra ödeniyor. Kalan tutar 0,70 faizle 120 ay taksitlendiriliyor.


Mesa Koza 66 Ankara'da ortalama metrekare fiyatı 6 bin 600 TL olarak belirlendi. Mesa Koza 66 projesinde ev fiyatları 565 bin TL'den başlıyor.



Adres : Koza Sokak No:66, 06105 Çankaya/Ankara


Tel :...