14 / 05 / 2024

ankara mesire alanları

ankara mesire alanları

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Polatlı’nın ilk Mesire alanını Üçpınar’da oluşturan Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, ‘’Seçim döneminde verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Polatlımızın ilk mesire alanı hayırlı olsun’’ dedi.

Son Dakika! Ankara'da ormanlık alanlara girişler yasaklandı!

Ankara sınırları içinde bulunan mesire alanları, milli park ve tabiat parkları hariç olmak üzere, ormanlık alanlara girişler yasaklandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Belediyesi'nden kiralık ATM alanları!

Ankara Büyükşehir Belediye Belediyesi tarafından şehrin muhtelif yerlerine yerleştirilecek 500 adet ATM kabin yeri kiraya verilecek. Peki kiraya verilecek ATM alanlarının fiyatları ne kadar? İşte ihale ilgili merak edilen detaylar...

Ankara ve Mersin'de bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı!

Ankara ve Mersin'de Bulunan Bazı Alanların Orman Sınırları Dışına Çıkartılması Hakkında Karar gereğince, Ankara ve Mersin'de bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı...

Mesire yerleri 1 Haziran'da açılıyor!

Koronavirüs salgınıyle gerçekleşen mücadelede uzun zamandır kapalı olan mesire alanları, sosyal hayatta normalleşmenin kademeli olarak başlamasıyler beraber 1 Haziran'da yeniden kapılarını açılıyor.

Mesire alanlarına 'bungalov' ayarı!

Turizm Tesislerinin Niteliklerine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayınlandı. Yönetmeliğe göre, konaklama amaçlı mesire yerlerindeki tesislerin niteliğine ilişkin düzenleme yapıldı.

Kiralık mesire alanları!

Orman İşletme Genel Müdürlüğü'nün Türkiye'nin her ilinde bulunan mesire alanları girişimcilere kiraya veriliyor. Bu mesire alanlarında restoranlar, kır lokantaları ve spor tesisleri bulunuyor...

Ankara'daki deprem toplanma alanları TBMM'de!

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Ankara'da bulunan deprem toplanma alanları ile riskli yapılarını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye sordu..

Yıldırım Belediyesi ilçeye mesire alanları kazandırıyor!

Yıldırım Belediyesi, ilçeye kazandıracağı mesire alanları ile vatandaşlara nefes aldıracak.

Ankara MİA'nin bir binası tamamlandı!

Ankara Merkezi İş Alanları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gökşin MİA'nin bir binasının tamamlandığını ve diğer binaların da bu yıl başında başlamasını planladıklarını söyledi.

Ankara Kule Evo’da ticari alanlar açılıyor!

Ankara Eskişehir Yolu üzerinde ‘yol üstü’ alışveriş konsepti inşa edildi. Bölgenin ‘yeni nesil konut-ofis’ projesi Kule Evo’da ticari alanlar açılıyor.

Elbistan'a yeni rekreasyon alanı!

Birbiri ardına rekreasyon alanları, piknik ve mesire alanları yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Elbistan'da da yeni bir mesirer alanı inşa edecek.

Ankara Koordinat Çayyolu güncel fiyat 2017!

Toplam 427 daireden meydana gelen Koordinat Çayyolu Ankara projesinde alanları 58 ila 250 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor. Proje YP İnşaat imzası taşıyor...

Ordu'ya yeni mesire alanları geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, mevcut yerleri yeniden düzenleyerek atıl durumda bulunan doğal alanları da vatandaşların kullanımına açıyor.

ankara mesire alanları Haberi

ankara mesire alanları


Seçim döneminde verdiği sözleri bir bir yerine getiren Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya,   Polatlı’nın ilk Mesire alanını Üçpınar’da oluşturan Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, ‘’Seçim döneminde verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Polatlımızın ilk mesire alanı hayırlı olsun’’ dedi.


Belediye Meclisi Üyeleriyle birlikte Üçpınar Mesire Alanı inşasında incelemelerde bulunan  Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, ‘’ Kıymetli hemşerilerimiz artık Piknik ve Mangal yapmak için kilometrelerce yol gitmeyecek, hemen şehrimizin yanı başında bulunan Üçpınar Mahallemizde  27.000 metrekarelik  alandaki  inşa ettiğimiz  tesisimizden gönüllerince yararlanacaklar.’’ şeklinde konuştu.


 Yıl sonunda hizmete girmesi planlanan tesiste açık hava düğünlerinin de yapılabileceğini dile getiren Başkan Yıldızkaya,   ‘’ bu park  büyük bir ihtiyacımızı giderecek. Anadolu Bozkırının Parlayan Yıldızı Polatlı’yı inşa eden çalışmalarımızı ard arda gerçekleştireceğiz. Temel atma ve açılış törenlerimiz birbirini...