29 / 04 / 2024

Ankara Üçpınar Mesire Alanı hizmete açıldı!

Ankara Üçpınar Mesire Alanı hizmete açıldı!

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Polatlı’nın ilk Mesire alanını Üçpınar’da oluşturan Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, ‘’Seçim döneminde verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Polatlımızın ilk mesire alanı hayırlı olsun’’ dedi.




Seçim döneminde verdiği sözleri bir bir yerine getiren Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya,   Polatlı’nın ilk Mesire alanını Üçpınar’da oluşturan Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, ‘’Seçim döneminde verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Polatlımızın ilk mesire alanı hayırlı olsun’’ dedi.


Belediye Meclisi Üyeleriyle birlikte Üçpınar Mesire Alanı inşasında incelemelerde bulunan  Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, ‘’ Kıymetli hemşerilerimiz artık Piknik ve Mangal yapmak için kilometrelerce yol gitmeyecek, hemen şehrimizin yanı başında bulunan Üçpınar Mahallemizde  27.000 metrekarelik  alandaki  inşa ettiğimiz  tesisimizden gönüllerince yararlanacaklar.’’ şeklinde konuştu.


 Yıl sonunda hizmete girmesi planlanan tesiste açık hava düğünlerinin de yapılabileceğini dile getiren Başkan Yıldızkaya,   ‘’ bu park  büyük bir ihtiyacımızı giderecek. Anadolu Bozkırının Parlayan Yıldızı Polatlı’yı inşa eden çalışmalarımızı ard arda gerçekleştireceğiz. Temel atma ve açılış törenlerimiz birbirini izleyecek’’ ifadelerini kullandı.


Yıldızkaya, ‘’ Şehrimizin mesire alanı ihtiyacını Üçpınar Mahallemizdeki 27.000 metrekarelik alanda çözüyoruz. Şehir Merkezine 3 kilometre mesafede inşa etmekte olduğumuz mesire alanında hemşerilerimiz mangal yakıp, spor yaparak gönüllerince eğlenebilecekler. Yılsonunda hizmete almayı planladığımız Üçpınar Mesire Alanında park kafe,  pergoleler, oyun setleri, mescit,  bay bayan soyunma odaları, satış reyonları, dükkânlar,  engelli odaları, engelli WC’leri,   bisiklet yolu, futbol sahası, spor setleri,  çok amaçlı saha, yürüyüş yolları,  çeşmeler, WC’ler, barbeküler bulunmaktadır.’’ diye konuştu.



Polatlı Belediyesi


Geri Dön