14 / 05 / 2024

Üçpınar Mesire Alanı nerede

Üçpınar Mesire Alanı nerede

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Polatlı’nın ilk Mesire alanını Üçpınar’da oluşturan Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, ‘’Seçim döneminde verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Polatlımızın ilk mesire alanı hayırlı olsun’’ dedi.

Eda Taşpınar Çeşme'deki evini satışa çıkardı!

Sosyetik güzel Eda Taşpınar, İzmir Çeşme'de yer alan evini 19 milyon 800 bin TL'ye satışa çıkardı.

Eda Taşpınar New York'ta daire satın aldı!

Sosyetik güzel Eda Taşpınar New York'ta daire satın aldı. Brooklyn bölgesinde yer alan evin fiyatı 395 bin dolar. 

Kartal Kordonboyu ve Soğanlık Gümüşpınar Mahalleri uygulama imar planları askıda! 

Kartal Kordonboyu Mahallesi’nin bir kısmı ile yine 2016'dan günümüze kadar yapı ruhsatı alınamayan Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi eski köy içi alanına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları askıya çıktı.

Prof. Pınar Okyay: AVM kararı için 1-2 hafta daha beklense iyi olurdu!

Sağlık Bakanlığı tarafından kurulan ikinci bilim kurulunda yer alan Prof. Dr. Pınar Okyay, AVM'lerin 11 Mayıs'ta kepenk açması kararının kendilerini de şaşırttığını dile getirdi..

TOKİ Aksaray Taşpınar başvuru tarihi 2017!

TOKİ Aksaray Taşpınar'da yer alan 35 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede yer alan konutların fiyatları 74 bin 462 TL'den başlıyor.

TOKİ Düzce Gölyaka Yazıpınar'da konut teslimleri başlıyor!

Düzce Gölyaka Yazıpınar'da konut teslimleri başlıyor, projede yer alan konutların teslimleri 6 Mart 17 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.

TOKİ Aksaray Taşpınar son başvuru günü bugün!

TOKİ Aksaray Taşpınar projesinde yer alan 86 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOKİ Aksaray Taşpınar son başvuru günü bugün olarak belirlendi.

Malatya'ya 60 dönümlük mesire alanı!

Orduzu Pınarbaşı’nda Turgut Özal Tabiat Parkı devamında 60 dönümlük alanın Mesire alanı olarak düzenlenmesi için ihale yapılarak, inşaat çalışmalarına başlandı.

Sancaktepe Eyüp Sultan Mesire Alanı açılış için gün sayıyor!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Hizmeti Yerinde Gör” uygulaması kapsamında , Eyüp Sultan Orman Parkı ve Mesire Alanında incelemelerde bulundu.

Tarkan ve Pınar Tevetoğlu, çocuk odası hazırladı!

Çocuk sahibi olma kararı alan Tarkan ve Pınar Tevetoğlu, hazırlıklara evlerinde çocuk odası hazırlayarak başladı.

Polatlı Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi açıldı!

Geçtiğimiz günlerde düzenlediği görkemli açılış törenleri ile Şentepe Kapalı Pazar Yeri, Üçpınar Mesire Alanı ve Hanımlar Konağı’nı hizmete açarak dev açılışlar zincirini başlatan Polatlı Belediyesi, açılışlarına bir yenisini daha ekledi.

Polatlı Hanımlar Konağı açılıyor!

Geçtiğimiz haftalarda düzenlediği görkemli açılış törenleri ile Şentepe Kapalı Pazar Yeri ve Üçpınar Mesire Alanı’nı hizmete açarak dev açılışlar zincirini başlatan Polatlı Belediyesi açılışlarına ara vermeden devam ediyor.

Polatlı Üçpınar Mesire Alanı bugün açılıyor!

Geçtiğimiz hafta düzenlediği görkemli açılış töreni ile Şentepe Kapalı Pazar Yeri’ni hizmete açarak dev açılışlar zincirini başlatan Polatlı Belediyesi açılışlara ara vermeden devam ediyor.

Üçpınar Mesire Alanı nerede Haberi

Üçpınar Mesire Alanı nerede


Seçim döneminde verdiği sözleri bir bir yerine getiren Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya,   Polatlı’nın ilk Mesire alanını Üçpınar’da oluşturan Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, ‘’Seçim döneminde verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Polatlımızın ilk mesire alanı hayırlı olsun’’ dedi.


Belediye Meclisi Üyeleriyle birlikte Üçpınar Mesire Alanı inşasında incelemelerde bulunan  Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, ‘’ Kıymetli hemşerilerimiz artık Piknik ve Mangal yapmak için kilometrelerce yol gitmeyecek, hemen şehrimizin yanı başında bulunan Üçpınar Mahallemizde  27.000 metrekarelik  alandaki  inşa ettiğimiz  tesisimizden gönüllerince yararlanacaklar.’’ şeklinde konuştu.


 Yıl sonunda hizmete girmesi planlanan tesiste açık hava düğünlerinin de yapılabileceğini dile getiren Başkan Yıldızkaya,   ‘’ bu park  büyük bir ihtiyacımızı giderecek. Anadolu Bozkırının Parlayan Yıldızı Polatlı’yı inşa eden çalışmalarımızı ard arda gerçekleştireceğiz. Temel atma ve açılış törenlerimiz birbirini...