03 / 05 / 2024

Polatlı Hanımlar Konağı açılıyor!

Polatlı Hanımlar Konağı açılıyor!

Geçtiğimiz haftalarda düzenlediği görkemli açılış törenleri ile Şentepe Kapalı Pazar Yeri ve Üçpınar Mesire Alanı’nı hizmete açarak dev açılışlar zincirini başlatan Polatlı Belediyesi açılışlarına ara vermeden devam ediyor.




Geçtiğimiz haftalarda düzenlediği görkemli açılış törenleri ile Şentepe Kapalı Pazar Yeri ve Üçpınar Mesire Alanı’nı hizmete açarak dev açılışlar zincirini başlatan Polatlı Belediyesi açılışlarına ara vermeden devam ediyor. Seçim döneminde Polatlılı hanımlara söz veren, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; verdiği sözlerden birini daha yerine getirerek 6 Eylül Salı günü saat 18.00’de Polatlı Belediyesi Hanımlar Konağı’nın açılışını gerçekleştirecek. Polatlı’da bir ilk olacak olan Polatlı Belediyesi Hanımlar Konağı’nın içerisinde; hanımlara özel etkinlik alanları, oturma odaları, kafeterya, spor salonu, duşlar, sauna ve çocuklara özel oyun alanları bulunuyor. Tüm Polatlı halkını 6 Eylül Salı günü saat 18.00’de yapılacak olan açılışa davet eden Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; Yalnızca hanımlar için ve hanımlara özel olarak yaptıkları Polatlı Belediyesi Hanımlar Konağı’nı kısa sürede tamamlayarak hanımefendilere hediye etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Polatlı Belediyesi tarafından başlatılan dev açılışlar zinciri, Polatlı Belediyesi Hanımlar Konağı’nın ardından Eylül ayı sonuna kadar ara vermeden devam edecek. Başkan Yıldızkaya açılışları tamamlanarak hizmete giren dev projelerin ardından, yeni projelerin temel atma törenlerini başlatacak.

 

BAŞKAN YILDIZKAYA; “BAŞIMIZIN TACI HANIMEFENDİLERE VERDİĞİMİZ SÖZÜ GERÇEKLEŞTİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

 

Şehrin dört bir tarafında gerçekleştirdikleri yapım çalışmaları ile Polatlı’ya değer kattıklarını, arka arkaya yapacakları açılışlar ile dev projelerin vatandaşlar ile buluşmasını sağlayacaklarını söyleyen Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; “Polatlı’da değişim başlıyor diyerek yola çıktığımız günden bu yana, şehrimizin dört bir yanında devam eden çalışmalarımızı tamamlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Başımızın tacı hanımefendilere söz verdiğimiz gibi; 6 Eylül Salı günü saat 18.00’de içerisinde hanımlara özel etkinlik alanları, oturma odaları, kafeteryası, spor salonu, duşları, saunası ve çocuklara özel oyun alanları bulunan Polatlı Belediyesi Hanımlar Konağı’nın açılışını gerçekleştireceğiz. Tüm vatandaşlarımızı açılışımıza davet ediyorum. Şehrimizde her daim pozitif ayrımcılık yaptığımız hanımefendilere Polatlı Belediyesi Hanımlar Konağı’nı hediye etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Hanımlar Konağımızın vatandaşlarımıza ve hanımefendilere hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.



Polatlı Belediyesi


Geri Dön