06 / 05 / 2024

ankara mezarlık

ankara mezarlık

Ankara Karşıyaka Mezarlığı’ndaki modern tesislerin birebir eşi, Mamak Ortaköy'de inşa edildi. Mamak Ortaköy Mezarlığı, defin işlemlerinde, artık kapasitesi çok artan Karşıyaka Mezarlığı’na alternatif olma özelliği taşıyor...

TOKİ Ankara Saraycık Kentsel Yenileme Projesi başvuruları başladı!

Açık Satış Yöntemi ile satışa sunulan TOKİ Ankara Saraycık Kentsel Yenileme Projesi'ndeki 47 konut için başvuru dönemi bugün başladı..

Kudüs’te yeraltına 24 bin kapasiteli katlı mezarlık inşa edilecek!

İsrail, Kudüs’te mezarlık sorunu için çözüm arıyor. Kudüs’te yeraltına 24 bin kapasiteli katlı mezarlık inşa edilecek.

Beylikdüzü Yakuplu mezarlık alanı imar planı askıda!

İBB tarafından bugün askıya çıkarılan imar planı ile Beylükdüzü Yakuplu Mezarlığı ile 687 ada arasında kalan 7 metrelik yol mezarlık alanına alınacak..

Sinop'ta mezarlık yeri için arazi satın alınacak!

Sinop'un Gerze ilçesinde belediye mezar arayışına girdi. Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, mezarlık için uygun bir alan bulunmaması sebebiyle arazi satın alınacağını belirtti.

Ankara Yenimahalle mezarlık alanı imar planı askıda!

Ankara Yenimahalle İlçesi, İvedik Mahallesi, 44669/ 20, 21, 22 nolu parsellerin “Özel Proje Alanı” kullanımından “Mezarlık Alanı” kullanımına dönüştürülmesine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Adana Büyükşehir’den Karataş’a mezarlık kompleksi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, mezarlık ve cenaze hizmetlerinin daha iyi şartlarda yürütülmesi amacıyla Karataş ilçesine idari bina, gasilhane, namazgah, abdesthane ve bekleme salonu inşa etti.

Ayazağa yeni mezarlık alanı imar planı askıya çıktı!

İstanbul Sarıyer İlçesi, Ayazağa Mahallesi, Mezarlık Alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

İzmir Selçuk'taki sera, mezarlık oluyor!

İzmir'in Selçuk ilçesinde Selçuk Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi tarafından kullanılan seranın yerine mezarlık yapılacak

TOKİ Ankara Yapracık başvuru yeri!

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları bugün başladı. TOKİ'nin Ankara Yapracık'ta yer alan 5 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor.

TOKİ Ankara Yapracık son başvuru ne zaman?

TOKİ'nin Ankara Yapracık'ta hayata geçirdiği projenin stoklarında yer alan 5 adet konut kurasız olarak açık satışta. Peki, TOKİ Ankara Yapracık son başvuru ne zaman?

2016 TOKİ Ankara Yapracık başvuru dönemi!

Ödemelere göre 120 aya kadar vade sağlanan projede 5 adet konut satışta. TOKİ Ankara Yapracık başvurusu bugün başladı...

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları başladı!

Ankara Yapracık Projesi kapsamında üretilen 5 adet konut 20 Eylül - 30 Aralık 2016 tarihleri arasında açık satış yöntemi ile satışa sunuldu.

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları bugün başlıyor. Toplamda 5 adet konutun açık artırma usulüyle satışa çıkıyor.

ankara mezarlık Haberi

ankara mezarlık


Başkent’te defin işlemlerinin yükünü taşıyan Karşıyaka Mezarlığı’ndaki modern tesislerin birebir eşi, Mamak Ortaköy'de inşa edildi. Büyükşehir Belediyesi’nin, Başkent’in artan nüfusunu da dikkate alarak uzun yıllar ihtiyaca cevap vermesini planladığı Mamak Ortaköy Mezarlığı, defin işlemlerinde, artık kapasitesi çok artan Karşıyaka Mezarlığı’na alternatif olma özelliği taşıyor. 


Ankara’da günde ortalama 30 defin işlemiyle hala büyük ağırlığın Karşıyaka Mezarlığı’nda olduğunu belirten Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürü Ali Açıkgöz, Mamak Ortaköy'de sosyal tesisleriyle birlikte inşaatı tamamlanan mezarlıkta, defin işleminin en uygun koşullarda yapıldığını söyledi. 


Açıkgöz, toplam 1 milyon 660 bin metrekarelik alana sahip olan Ortaköy Mezarlığı’nda mezar altyapılarının tamamlandığını, 96 bin lahdin defin için hazır hale getirildiğini belirterek, başta Karşıyaka olmak üzere Başkent’in tüm mezarlıklarında olduğu gibi, Ortaköy Mezarlığı’nda da yakınlarını defnedecek...