19 / 05 / 2024

ankara mimarlık Gülçin Beşkardeş

ankara mimarlık Gülçin Beşkardeş

Ankara İç Mimarlık'ta mimar asistanı olarak görev alan Gülçin Beşkardeş kimdir? Gülçin Beşkardeş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ankara İç Mimarlık'ta mimar asistanı Gülçin Beşkardeş...

Gülçin Çuhacı Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gülçin Çuhacı Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülçin Çuhacı tarafından kuruldu.

Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik'in merkez nakli yapıldı!

Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik Restorasyon Hayvancılık Gıda Ve Süt Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı. Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik'in merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Feymen Mimarlık Gıda Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feymen Mimarlık Gıda Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan İlbi tarafından kuruldu.

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Cemal Cenk Güler tarafından kuruldu.

Asg Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asg Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Amırahmad Youseı, Hüseyin Gülgönül, Mohammadhassan Farshbafı Esfahlan ve Sana Farshbafı Esfahlan ortaklığında kuruldu.

Akçam Mimarlık Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Akçam Mimarlık Gıda Anonim Şirketi Avcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Şevki Çapoğlu tarafından kuruldu.

Artmap Bilişim Mimarlık Haritacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Artmap Bilişim Mimarlık Haritacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Reza  Molk Araeı  Mustafa Özen tarafından kuruldu.

Ecz Mimarlık Reklamcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecz Mimarlık Reklamcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Gülümser Solmaz tarafından kuruldu.

Günyüzü Mimarlık Tasarım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Günyüzü Mimarlık Tasarım İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Gül tarafından kuruldu.

Gülçin Okay: Ev almak isteyenler acele etmeli! 

FCTU Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, gayrimenkul sektöründe durağanlık yaşandığını bu nedenle konut almak isteyenlerin acele etmesi gerektiğini dile getirdi. 

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi projesine 2 ödül!

ARK-itecture ve BG Mimarlık’ın “Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi” Projesine Amerika ve Avrupa’dan iki ödül geldi.

Gülbay Group Mimarlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülbay Group Mimarlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Baygın ve Mehmet Nurettin Gülümseyen ortaklığında kuruldu.

Venüs Dekorasyon Mimarlık Yatçılık Mobilya Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Dekorasyon Mimarlık Yatçılık Mobilya Sanayi Limited Şirketi bugün Kartal'da 12 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kurtuluş, Murat Türkoğlu ve Özlem Demir ortaklığında kuruldu.

ankara mimarlık Gülçin Beşkardeş Haberi

ankara mimarlık Gülçin Beşkardeş

Gülçin Beşkardeş kimdir?

Gülçin Beşkardeş, Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Büro yönetimi ; bilgisayarlı muhasebe ve üst düzey yönetici asistanlığı alanlarında çeşitli eğitimler aldı. 


2010 yılı itibariyle Ankara İç Mimarlık ofisinde görev almaktadır. Ofis genelinde ekip içi ve takımlar arası koordinasyonu ve motivasyon sağlamak ile birlikte planlama ve organizasyon yönetiminden sorumludur. 


Mali işler konusunda da kendini geliştirmiş olup, idari takım ile muhasebe takımı arasında köprü olmaktadır.


Ankara İç Mimarlık..

İçmimar Mustafa ERCİYAS ve İçmimar Umut GÜRLER tarafından anahtar teslimi “TASARIM, PROJE, UYGULAMA” mantığıyla kurulmuştur.


Proje ve danışmanlık hizmetleri iç mimarlardan oluşan genç ve yenilikçi bir ekip tarafından yürütülmektedir. Müşterilerine sunduğu hizmet, ürün çeşitliliği, kapasite ve koordinasyon kabiliyetiyle hizmet verdiği sektörün Ankara’daki en büyük firması olan  Ankara  İç Mimarlık, 2009 yılından bugüne, yaşam alanlarına değer katmak...