04 / 05 / 2024

ankara mobilya osb

ankara mobilya osb

Ankara Mobilyacılar, Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası, bir yıldır çalışmalarını sürdürdüğü SİTELER İOSB son aşamaya geldiğini açıkladı. Oda, düzenlediği toplantıyla Elmadağ’a yapılması planlanan SİTELER İOSB’nin son durumunu Siteler esnafıyla paylaştı.

Mobilya fiyatları fırladı! İşte nedeni...

Artan mobilya fiyatlarının ardından açıklama yapan Ankara Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Tarlacı, fiyat artışlarının gerekçesinin kereste ile ilgili olduğunu söyledi.

Kelebek Mobilya’dan Ankara’da 2 yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, başkent Ankara'da 2 yeni mağaza açtı.

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

MOSDER: Mobilya alanında daha çok OSB'ye ihtiyacımız var!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, 2021 hedefleri doğrultusunda sektörün yatay yönlü büyümesi gerektiğini dile getirdi. 

Ankara Kalecik'e tarıma dayalı OSB projesi!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu’nun katılımıyla Kalecik’te düzenlenen tarım toplantısında ilçede yapılması planlanan tarıma dayalı organize sanayi bölgesi de (OSB) gündeme geldi. 4 bin dönümlük bir arazi üzerinde yapılması planlanan OSB’nin hayata geçirilmesiyle bölge halkına önemli kat

TK Sera, Ankara Polatlı 2. OSB'de tesis inşaatına başladı!

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz "Ankara Polatlı 2. OSB'de, 37 bin metrekare arazi üzerinde, 5 bin metrekare kapalı alan olarak soğan depolama ve işleme tesisi inşaatına başladık" diye konuştu.

Ankara'da OSB sayısında rekor hedef!

OSB'leri, üniversiteleri ve teknoloji geliştirme bölgeleriyle Türkiye'nin ihracatında önemli rol oynayan başkent Ankara, 2020 hedefini daha da büyüttü.

Başkent OSB'de lojistik merkezi kuruluyor!

Ankara'yı Anadolu'nun limanı yapacak "Lojistik Merkezi" projesi Başkent OSB tarafından yürütülüyor. Lojistik merkezi, demiryolunun ana hattı üzerinde ve 700 dönümlük arazi üzerinde inşa ediliyor...

Elmadağ'a mobilyacılar ihtisas OSB kuruluyor!

Ankara mobilya sektöründe merkez üssü olacak. Elmadağ'da kurulan mobilyacılar ihtisas OSB'de 100'den fazla fabrika kurulacak.

Tavuk Dünyası Başkent OSB'de üretim tesisi inşa ediyor!

Yılın başından bu yana açtığı yeni şubelerle 200’ün üzerinde restorana ulaşan Tavuk Dünyası,  şekerpınar Ankara Başkent OSB'de 2. üretim tesisi inşaatının temelini attı.

Ankara İvedik OSB'de 7.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara 19. İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle İvedik OSB 19489 ada, 3 parseldeki arsayı 7 milyon 118 bin 200 TL'ye icradan satıyor...

Elmadağ Mobilyacılar OSB 20 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ANKAMOB) Başkanı Hüseyin Taklacı, "Temeli bu yıl atılacak Elmadağ Mobilyacılar İhtisas OSB tamamlandığında, ilk etapta 100'den fazla fabrika barındırması ve 20 binin üzerinde yeni istihdam sağlanması planlanıyor." dedi.

İnegöl Mobilyacılar Odası, 2. Mobilya İhtisas OSB'den arsa istedi!

İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Hizmet Destek Alanı projesi adı altında arsalar üretilip, odamıza kayıtlı olan üyelerimize sanayi sitesi yapmak istiyoruz'' dedi.

ankara mobilya osb Haberi

ankara mobilya osb

Ankara Mobilyacılar, Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası, bir yıldır çalışmalarını sürdürdüğü ‘Ankara Siteler Mobilyacılar İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin (SİTELER İOSB) son aşamaya geldiğini açıkladı. Oda, düzenlediği toplantıyla Elmadağ’a yapılması planlanan SİTELER İOSB’nin son durumunu Siteler esnafıyla paylaştı.


Projeye ilişkin konuşan Oda Başkanı Hüseyin Taklacı, “Türkiye’ nin ilk yeşil, yenilikçi ve yenilenebilir, OSB projesi olan Mobilyacılar İhtisas OSB’nin hayata geçirilmesine yavaş yavaş yaklaşıyoruz” dedi. 100’ün üzerinde esnaftan başvuru olduğunu kaydeden Taklacı şöyle devam etti: 


ZAMANIMIZ MOBİLYA TAŞIMAKLA GEÇİYOR

“Rekor sürede bu projeyi bitiriyoruz. OSB için ayrılmış araziyi karma sistemden İhtisas Sanayi bölgesi sistemine geçirdik, şimdi ÇED raporu ve Jeolojik Testleri bitirip müteşebbis heyetini kuracağız. Artık 4-5 katlı dikey düzende yapılmış imalathanelerle büyüyemeyiz. Çalışma zamanımızın çoğu mobilya taşımakla geçiyor. Polyesterci esnafımız, her gün 5’inci...