30 / 07 / 2024

Ankara Nallıhan kentsel dönüşüm

Ankara Nallıhan kentsel dönüşüm

Tarihi Kocahan ve çevresindeki sokaklardaki sokak sağlıklaştırması, cephe ve düzenleme uygulama işleri ile 186 işyeri, 20 adet konut ve 10 adet sokakta dönüşümler yapıldı.

Ankara Kasr-ı Han Konakları'nda takas kampanyası başladı! Teslimler Aralık 2025'te!

Efeler Grup tarafından Ankara’nın en özel yerlerinden biri olan İncek Kızılçaşar’da hayata geçirilen  Kasr-ı Han Konakları'nda takas kampanyası başladı.  Peki Kasr-ı Han Konakları ne kadar? İşte detaylar...

TOKİ'den başkentlilere Haziran 2024 müjdesi! 193 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Nallıhan 2024 projesinin ihalesi yarın saat 14.30'da gerçekleştirilecek Nallıhan TOKİ projesinde toplam 193 konut yer alıyor. 

Ankara Kasr-ı Han Konakları lansmana özel yüzde 25 peşinat 48 ay vade avantajıyla satışta! Yeni proje!

Efeler Grup tarafından Ankara’nın en özel yerlerinden biri olan İncek Kızılçaşar’da hayata geçirilen  Kasr-ı Han Konakları'nda lansmana özel yüzde 25 peşinat 48 ay vade avantajıyla satışlar başladı.

O ilde KDV'den muaf 4 arsa satılıyor! 38 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz!  

Ankara Nallıhan Milli Emlak, Ankara ili, Nallıhan ilçesi, Davutoğlan Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi bugün!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi bugün gerçekleşecek. 

Ankara Elmadağ'daki kentsel dönüşüm projelerinin akıbeti mecliste!

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde Yenice, Yenidoğan ve Yenipınar mahallelerinde planlanan kentsel dönüşüm projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Aktaş'ta kentsel dönüşüm başladı!

Ankara Altındağ Belediyesi, Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye bastı.

Nallıhan Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Ankara Nallıhan Belediyesi tarafından emlak ve çevre temizlik vergilerinin ikinci taksiti ödemelerinin 30 Kasım'da sona ereceğini açıkladı.

Ankara'da 28 kentsel yenileme projesinde 44 bin konut inşa edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara'da 28 kentsel yenileme projesinde 44 bin konutluk çalışma başlattıklarını, bunların 35 binini tamamlayarak hak sahiplerine teslim ettiklerini belirtti.

Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Başkent Ankara'da Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 451 konutun temeli atıldı. Projedeki konutlar 2021 yılı sonunda tamamlanacak.

TOKİ Kuzey Ankara Girişi projesi onarım ihalesi yarın!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesinde Yer Alan 1-2-3-4-5-6-7-8 -9-10-11-12-14-16 ve 18 Etaplarda Muhtelif Bloklardaki Konutlara Ait Bakım Onarım İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kuzey Ankara Girişi'ndeki konutlar için onarım ihalesi!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesinde Yer Alan 1-2-3-4-5-6-7-8 -9-10-11-12-14-16 ve 18 Etaplarda Muhtelif Bloklardaki Konutlara Ait Bakım Onarım İşi (E-ihale) ihalesi 10 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Nallıhan'da 7.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Nallıhan İcra Dairesi, Bozyaka Mahallesi'nde üzerinde idari binalar bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon 44 bin 855 TL olarak belirlendi. ,

Ankara Nallıhan kentsel dönüşüm Haberi

Ankara Nallıhan kentsel dönüşüm

Tarihi Kocahan ve çevresindeki sokaklardaki sokak sağlıklaştırması, cephe ve düzenleme uygulama işleri ile 186 işyeri, 20 adet konut ve 10 adet sokakta dönüşümler yapıldı. 


Restorasyon çalışmaları ile Kocahan'ın etrafındaki güzelliği ortaya çıkardıklarını belirten Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş; 3 bin 500 metrekarelik dış cephe, 5 bin 500 metrekarelik çatı onanını ile kültürel bir kentsel dönüşüm gerçekleştirdiklerini belirtti. 


"İŞİNİ İYİ YAPMAK EN BÜYÜK VATANSEVERLİK" 

Kentsel dönüşümden memnun olduklarını bildiren vatandaşlar şu yorumlarda bulundular: 


Süleyman Ünlü: Değişim harika oldu, umarız esnaf da bu dönüşüme duyarlı olup çevreyi korur. Nallıhan'daki değişimi hava araçlarıyla çekip herkese göstermek lazım 


Mehmet Toygar: Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz, ilçemiz nefes aldı. 


İlker Türkbayrak: Çiçek gibi olmuş, emeğinize sağlık, önemli olan bir de buraları korumak tabii... 


İsaTunar: Muhteşem bir değişim, elinize emeğinize sağlık 


Nezahat Yıldızhan:...