15 / 05 / 2024

ankara nev bahar konutları

ankara nev bahar konutları

Ankara Nevbahar Konutları'nın fiyatlar 215 bin liradan başlıyor, projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Fatih'te konut imarlı arsa fırsatı! İBB ihaleyi 6 Aralık'ta gerçekleştirecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Nev Bahar Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Peki Fatih Nev Bahar'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar, büyüklüğü kaç metrekare? 

İBB, Fatih'te konut alanı imarlı arsa satıyor! Megakentte arsa sahibi olmak isteyenler bu tarihi kaçırmayın! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Fatik ilçesi, Nev Bahar Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Fatih Nev Bahar'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Ankara'da çökme riski nedeniyle 21 bina boşaltıldı! 

Ankara’da, inşaat çalışması nedeniyle temelinde kayma oluşan 8 katlı Bahar Apartmanı ve etrafında riskli olduğu tespit edilen 20 bina tahliye edildi.

Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek’ten Prokule Türkiye'ye destek!

Prokule Türkiye Gayrimenkul Kurucuları Gökhan Gürlek ve Hasan Gürlek, Nevşehir’in önemli ismi Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek’in ziyaretiyle ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Bahar Aydınlatma İstanbul’da mağaza ve ofis açtı!

Ankara'da 33 yıldır faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük entegre dekoratif aydınlatma üreticisi Bahar Aydınlatma, ihracat pazarlarında daha aktif olmak için İstanbul'da mağaza ve design ofis açtı..

Ankara 5. İkinci Bahar Dayanışma Merkezi açıldı!

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nin 50 yaş üstü vatandaşlara yönelik olarak hizmete sunduğu İkinci Bahar Dayanışma Merkezlerinin 5'incisi Batıkent Meydan AVM'de törenle kapılarını açtı.

Ankara-Aksaray-Adana yüksek hızlı tren projesi TBMM'de!

Ankara-Aksaray-Adana ve Antalya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projeleri mecliste konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konu ile ilgili soru önergesi hazırladı..

Mimarlar Odası, Nevşehir Belediyesi için suç duyurusunda bulunacak!

AKP'li Nevşehir Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Kalesi önünde bulunan Osmanlı’dan kalma tarihi binaları yıktı. Mimarlar Odası Ankara Şube üyesi Kemal Kaya belediye hakkında şuç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Ankara-Yozgat- Sivas-Kayseri hızlı tren projesi ne zaman tamamlanacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara-Yozgat- Sivas-Kayseri hızlı tren projesinin 2020'ye kadar devreye gireceğini söyledi. Erdoğan, “Antalya-Konya -Aksaray –Nevşehir- Kayseri hızlı tren hattını 2023'e kadar hizmete almayı planlıyoruz” dedi.

Ankara Urankent'te mevsim hep bahar!

Ankara'nın kuzey batısında yer alan Urankent de kentin ılıman havaya sahip bölgesi olarak özellikle ılık hava sevenlerin dikkatini çekiyor.

Nevşehir'de siluet bozan oteller mühürlenecek!

UNESCO'nun Dünya Mirası Listesinde bulunan Nevşehir Uçhisar'da yapılan otel inşaatları Mimarlar Odası Ankara Şubesi tarafından yargıya taşınmıştı. Mühürlemenin reddine açılan davada ise mahkeme mühürlemesi yönünde kararı verdi.

Nevşehir'de siluet bozan oteller mühürleniyor!

UNESCO'nun Dünya Miras Listesi'nde bulunan Nevşehir Uçhisar'da yapılan otel inşaatları Mimarlar Odası Ankara Şubesi tarafından yargıya taşınmıştı. Mühürlemenin reddine açılan davada ise mahkeme mühürlemeli kararı verdi.

Ankara-Niğde Otoyolu için 23 Temmuz'da halk toplantısı!

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Ankara, Aksaray, Konya, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde İlleri ve ilçeleri sınırları içerisinde yer alan Ankara-Niğde Otoyolu ile bağlantı yolları için 23 Temmuz'da halk toplantısı yapılacak...

ankara nev bahar konutları Haberi

ankara nev bahar konutları


Ankara Yenimahalle'de YDA Grup tarafından 140 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Nevbahar Botanik Evleri 360 konuttan meydana geliyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri yer alıyor.



Ankara Nevbahar Botanik fiyatları:

2+1 daireler 215 bin liradan,

3+1 daireler 280 bin liradan,

4+1 daireler 300 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.  Proje konum olarak Batıkent yakınında yer alıyor.


Nevbahar Botanik Evleri'nin teslimlerinin Ocak 2013'te gerçekleşmesi planlanıyor. Projenin sosyal alanları arasında; yürüyüş alanları, 56 bin metrekarelik botanik bahçe, alışveriş merkezi, basket sahası, tenis kortu yer alıyor. 


www.nevbaharbotanik.com

http://www.nevbaharkonutlari.com

312 386 18 18

Ceren...