06 / 05 / 2024

Ankara osb yapımı

Ankara osb yapımı

OSB'leri, üniversiteleri ve teknoloji geliştirme bölgeleriyle Türkiye'nin ihracatında önemli rol oynayan başkent Ankara, 2020 hedefini daha da büyüttü.

Ankara Dikimevi-Natoyolu Metrosu için yapım ihalesine çıkıldı! Ankara Büyükşehir detayları açıkladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından "Dikimevi-Natoyolu Raylı Sistem Hattı Yapım İşi" için yapım ihalesine çıkıldığı açıklandı. İşte detaylar ve önyeterlilik şartlarını sağlayıp ihaleye davet edilen o firmalar...

Mahkeme o ildeki OSB yapımına izin vermedi!

Bilecik’teki verimli tarım arazilerine Bilecik İl Özel İdaresince yapılması planlanan “Organize Sanayi Bölgesi” projesine verilen onayın hukuka uygun olmadığı ifade edildi. Sakarya İkinci İdare Mahkemesi’ne açılan dava sonucu OSB yapımı rafa kalktı.

Ankara'da tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü tarafından Kahramankazan İlçesi Orhaniye Mahallesi'nde tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor...

Ankara Altındağ'da 52.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, 52 milyon 644 bin 823 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Ankara'da 56.4 milyon TL'ye iş yeri yapım işi ihalesi!

Ankara Beypazarı Azmak Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 100 adet iş yeri için yapım ihalesi düzenliyor. İhale 13 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Karabük OSB'de 35 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Karabük Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı'nca Karabük OSB'de altyapı yapım işi 35 milyon 73 bin 761 TL'ye kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 81.7 milyon TL'ye yapım işi ihalesi!

Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi alanına ait altyapı yapım işini 81 milyon 772 bin 700 TL'ye ihale ediyor.

Yozgat Bozok OSB'de 35.2 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Yozgat Bozok Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Yozgat Bozok Organize Sanayi Bölgesi 123 hektarlık alanına ait altyapı yapım işi, 35 milyon 220 bin TL kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Altındağ Servis Park projesinin yapımında sona gelindi!

Ankara Altındağ'da, yapımına kısa bir süre önce başlanan "Servis Park" projesinin yapımı tamamlanıyor. ServisPark ile Altındağ'ın önemli bir sorununu daha çözülecek.

Ankara-Niğde otoyolu yapım çalışmaları meclis gündeminde!

Ankara-Niğde otoyolu yapım çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ODTÜ'deki yurt yapımına mahkeme ‘dur’ dedi!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mezunlar Derneği'nin, ODTÜ'de inşa edilmek istenen Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunun yapımının iptali için açtığı davada Ankara 11. İdare Mahkemesi 13 Aralık 2019'da yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Ankara Yeni Adalet Sarayı yapım projesi protokolü imzalandı!

Adalet Bakanı Gül ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, iş birliğiyle inşa edecekleri Ankara Yeni Adalet Sarayı'nın yapım projesi protokol imza törenine katıldı...

Ergene 2 OSB'de 155.8 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Tekirdağ Ergene 2 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tekirdağ Ergene 2 Organize Sanayi Bölgesi 732 hektarlık alanına ait altyapı yapım işini 155 milyon 817 bin 605 TL'ye ihale ediyor.

Ankara osb yapımı Haberi

Ankara osb yapımı

2018 yılında 7,6 milyar dolar ihracat yapan ve 2019 yılında bu rakamı 8,3 milyar dolara yükselten Ankara, bu yıl ihracatta 9 milyar dolara ulaşmayı hedefliyor. Fazla ülkeye ihracat yapan ve geçmiş yıllara göre bu yıl ihracat rakamını 9 milyar dolara çıkarmayı hedefleyen Ankaralı sanayiciler, bu yılın ilk iki ayında 1 milyar 218 milyon 114 bin dolarlık ihracata imza attı. Ocak ayı ihracat rakamı 619 milyon 515 bin dolar olarak gerçekleşirken şubat ayının ihracat rakamı ise 598 milyon 599 bin dolar olarak açıklandı.

Capital Dergisi'nde yer alan habere göre; 2020'nin ilk iki aylık rakamlarına bakıldığında ihracatta basi otomotiv sektörü çekti. Toplam 200 milyon 276 bin dolarlık ihracat yapılan otomotiv sektörünü, 183 milyon 680 bin dolarlık ihracatla makine aksamları takip etti. Üçüncü sektör...