02 / 05 / 2024

Ankara OSTİMde 6 bin bina yenilenecek

Ankara OSTİMde 6 bin bina yenilenecek

Türkiye'nin en büyük organize sanayi bölgelerinden OSTİM'de ömrünü tamamlamış yaklaşık 6 bin bina yenilenecek. Kapalı alanları 3 katına kadar artacak binaların çatılarında güneş panelleri kurulacak.

Milli Emlak'tan Ankara ve iki ilde daha kiralık 3 arazi! 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Konya ve Erzurum'da yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 6 bin TL'den başlıyor.

TOKİ, Ankara için düğmeye bastı! Çankaya'ya 50 konut ve 6 dükkanlık yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 50 konut ve 6 dükkanlık yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 15 Şubat tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Ankara ve 2 ilde daha satılık arsa! Fiyatlar 6 bin liradan başlıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve iki şehirde daha arsa satıyor. Satışa çıkarılan arsaların fiyatları 6 bin TL'den başlıyor. İşte o ihale ilanları...

Ankara ve Amasya'da 18 mağaza ile 6 iş yeri satılıyor!

Ankara'da yer alan 18 mağaza ile Amasya'da yer alan 6 iş yeri satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 9 Ocak ve 18 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Ankaralılara çifte müjde! Ankara'daki konut ve kira fiyatları 2024 yılının ilk 6 ayında düşebilir! 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Ankara'daki konut ve kira fiyatlarının 2024 yılının ilk 6 ayında düşebileceğini açıkladı.

TOKİ Ankara Beypazarı kura çekilişi 6 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesinde yer alan konutların kura çekilişi 6 Aralık tarihinde yapılacak.

TOKİ Ankara Beypazarı başvuruları başladı! Başkentte 6 bin 954 TL taksitle 2+1 konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı. Söz konusu proje için ödenecek taksit bedelleri 6 bin 954 TL'den başlıyor.

Ankara’da 6 arsa satışa çıktı! İhale tarihi belli oldu!

Ankara ili, Bala Belediyesi’ne ait toplam 6 arsanın satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüyle satılacak arsaların ihale tarihinin 13 Kasım olduğu duyuruldu.

Ankara'ya 349.6 milyon TL'lik dev proje! 428 adet yeni konut geliyor!

Senkron Üst Yapı şirketi "Senkron Beytepe Toplu Konut Projesi" için harekete geçti. Ankara ilinde yapılması planlanan 428 adet yeni konut projesi 349 milyon 576 bin 90 TL'ye mal olacak. İşte yeni projeye ilişkin tüm detaylar...

Ankara-İstanbul Arası Seyahat Edeceklere 6 Gün Kontrollü Trafik Uygulaması: Ne Zaman Sona Erecek?

Ankara ve İstanbul arası seyahat edeceklere 6 gün kontrollü trafik uygulaması yapılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Anakara-İstanbul Anadolu Otoyolu için açıklama yaptı. Gümüşova-Gölyaka güzergahında 6 gün boyunca trafik kontrollü olarak verilecek.

Kızılcahamam Belediyesinden büyük fırsat! Ankara'da 6 taksitle tam 20 arsa satacak!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 20 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 6 taksit imkanı sağlanıyor.

Ankara, Bursa ve Tokat'ta KDV'den muaf 6 gayrimenkul satılıyor! 48 aya varan vade fırsatını kaçırmayın! 

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ), Ankara, Bursa ve Tokat illerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Ankara, Bursa ve Tokat illerindeki gayrimenkullerin büyüklükleri kaç metrekare? 

Ankara Hal fiyatları belli oldu! Greyfurt 5 TL, kabak 6 TL, kestane 25 TL! 3 Ocak 2023 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 3 Ocak 2023 güncel fiyat listesi belli oldu. Halde Greyfurt 5 TL, kabak 6 TL, kestane 25 TL fiyatlarla satışa sunuldu. İşte 3 Ocak 2023 Ankara Hal fiyat listesi...

Ankara OSTİMde 6 bin bina yenilenecek Haberi

Ankara OSTİMde 6 bin bina yenilenecek

Yaklaşık 6 bin işletmenin faaliyet gösterdiği Türkiye'nin en büyük organize sanayi bölgelerinden OSTİM'deki yapıların tamamı, birkaç yıl içinde çevreye duyarlı bir anlayışla yenilenecek. 


Temelleri 1967'de atılan ve 1977'de ilk atölyelerin faaliyet göstermeye başladığı OSTİM'de özellikle eski binaların modern ve çevreci bir görünüme kavuşması için Revizyon İmar Planı hazırlandı. Geçen yıl başlatılan ve bugün itibarıyla 102 binada yenileme çalışmalarının sürdürüldüğü proje, birkaç yıl içerisinde tüm OSTİM'i kapsayacak. OSTİM OSB Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve geçen yıl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanan plan çerçevesinde başta sayıları 2-3 bini bulan eski binalar olmak üzere bütün yapıların yerden yüksekliği 9,5 metre olacak. Böylece binaların kapalı kullanım alanı herhangi bir alan genişlemesi gerekmeksizin 3 katına kadar artacak. Plan kapsamında, yenilecek binaların çatı bölümlerinde...