04 / 05 / 2024

ankara otobüs durağı ihalesi

ankara otobüs durağı ihalesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 600 adet otobüs durağını 10 yıl süre ile 540 milyon TL'ye kiralatacak. İhale, 12 Temmuz Perşembe günü saat 14:00'de yapılacak

Ankara'da toplu ulaşıma zam! Ankara'da otobüs, EGO ve metrolara ne kadar zam geldi? 

Ankara’da toplu ulaşıma zam geldi. Peki Ankara'da otobüs, EGO ve metrolara ne kadar zam geldi? İşte tek tek açıklanan o rakamlar...

Otobüs bileti fiyatlarına büyük zam! İstanbul, Ankara bir bilet ne kadar oldu? İşte 7 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

Türkiye'de akaryakıt fiyatlarına zam gelmesinin ardından dolmuş ve şehirlerarası otobüs biletlerinin fiyatları da hızla yükselişe geçti. Son olarak otobüs biletlerine büyük zam geldi. Peki bilet fiyatları ne kadar? İşte 7 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

Ankara'ya otobüs fabrikası kurulacak! 

Ankara Çubuk'a otobüs fabrikası kurulacak. Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, fabrikanın ilçe ekonomisine önemli bir katkı sunacağını söyledi.

Koşuyolu otobüs durağının kaldırılmasına ilişkin 7 sorun mecliste!

İstanbul'da bulunan Koşuyolu otobüs durağının kaldırılmasına ilişkin olarak CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, yazılı soru önergesi hazırladı..

Eskişehir'de otobüs şoförleri için sosyal tesis inşa edildi!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ‘Yeni Seyir’ projesinin ilk icraatı olarak, otobüs şoförlerinden gelen yoğun talep üzerine Eskişehir Osmangazi Üniversitesi içerisinde bulunan son durağa sosyal tesis inşa etti.

Ankara EGO Söğüt İnşaat'a mı satılacak?

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in belediyeye ait EGO'yu (Elektrik, Gaz, Otobüs) satmak için hazırlıklara başladığını söyledi.

Düzce Otobüs Terminali kiraya veriliyor!

Düzce Belediyesi meclis gündeminde görüşülen Şehirlerarası Otobüs Terminali büro, yazıhane, kafeterya, lokanta, emanet odası, büfe, otopark, giriş-çıkış, taksi durağı, çay ocağı ve diğer eklentilerin komple işletilmesi amacıyla daha önce ihaleye çıkıldı

Kuşadası'na deniz otobüsü müjdesi!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası’nın arıtma tesisinin Haziran ayında hizmete gireceğini, Kuşadası-Güzelçamlı arasında deniz otobüsü seferlerinin önümüzdeki sezona yetiştirileceği ve yolların asfaltlanacağının müjdelerini verdi.

Armutlu Deniz Otobüsü İskelesi Dolgu İmar Planı Değişikliği onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlattırılan Armutlu Deniz Otobüsü İskelesi Dolgu İmar Planı Değişikliği il müdürlüğünce onaylanarak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğ'üne gönderildi.

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali 13.5 milyon TL'ye 15 yıllığına kiralık!

Düzce Belediyesi tarafından, Düzce Darıcı'da yapımı devam eden Şehirlerarası ve İlçeler Otobüs Terminali temizlik, güvenlik, peyzaj, ısınma-soğutma, bakım-onarım ile her türlü idari-teknik işin yapılması şartıyla 15 yıl süreyle kiraya verilmek suretiyle 1

Aksaray'da otobüs durakları yenileniyor!

Ulaşım Master Planı çerçevesinde şehir merkezi dahil bir çok noktada köklü değişimler yapan Aksaray Belediyesi şehrin muhtelif yerlerinde yıpranmış otobüs bekleme duraklarını yenileriyle değiştirmeye başladı.

Karamürsel Otobüs Terminali ve Gölcük Saraylı Kalıcı İş Merkezi’ndeki dükkanlar kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantısında mülkiyetleri Büyükşehir Belediyesi’ne ait Karamürsel Otobüs Terminali’nde yer alan yazıhaneler ve Gölcük Saraylı Kalıcı İş Merkezi’nde bulunan iş yerlerinin kiralama ihalesi yapıldı.

İstanbul Deniz Otobüsü seferleri iptal!

Marmara bölgesinde etkili olan yağış ve şiddetli poyraz nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsü İşletmesinin (İDO) sabah saat 07.30 Bandırma - Yenikapı - Bostancı, gibi bir çok seferleri iptal edildi.

ankara otobüs durağı ihalesi Haberi

ankara otobüs durağı ihalesi



İlan şöyle;




T.C. ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLAN


Ankara Büyükşehir Belediyesi mücavir alan sınırları içerisine konulacak 600 adet Otobüs Durağı 2886 sayılı yasanın 36. Maddesi doğrultusunda kapalı zarf usulüyle 10 (On) yıl süre ile 12.07.2012 tarihinde yıllık 540.000,00 TL muhammen bedel ve 16.200,00 TL geçici teminat üzerinden ihaleye çıkartılacaktır.


1-İhale için verilen Teklif Mektupları ENCÜMEN Başkanlığına ihale günü saat 12.00’ye kadar verilecektir. Bu saatten sonra verilecek teklif mektupları değerlendirmeye alınmayacaktır.


2-Tekliflere yıllık kira bedeli ve aylık net fatura bedelinin en az % 25’ nin aylık kira bedelini geçmesi durumunda aradaki farkında ayrıca % kaç oranında artırılacağı teklif mek¬tubunda belirtilecektir.


3-İhale 12.07.2012 tarihinde Hipodrom Caddesi No: 5 Yenimahalle/ANKARA adresindeki Belediye Hizmet Binası Toplantı Salonunda toplanan ENCÜMEN huzurunda saat 14.00’de yapılacaktır.


4-İhale edilecek Otobüs Durak şartnamesine ait, geniş...