02 / 05 / 2024

Ankara otobüs fabrikası

Ankara otobüs fabrikası

Ankara Çubuk'a otobüs fabrikası kurulacak. Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, fabrikanın ilçe ekonomisine önemli bir katkı sunacağını söyledi.

Ankara'da toplu ulaşıma zam! Ankara'da otobüs, EGO ve metrolara ne kadar zam geldi? 

Ankara’da toplu ulaşıma zam geldi. Peki Ankara'da otobüs, EGO ve metrolara ne kadar zam geldi? İşte tek tek açıklanan o rakamlar...

Otobüs bileti fiyatlarına büyük zam! İstanbul, Ankara bir bilet ne kadar oldu? İşte 7 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

Türkiye'de akaryakıt fiyatlarına zam gelmesinin ardından dolmuş ve şehirlerarası otobüs biletlerinin fiyatları da hızla yükselişe geçti. Son olarak otobüs biletlerine büyük zam geldi. Peki bilet fiyatları ne kadar? İşte 7 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

Ankara'ya otobüs fabrikası kurulacak! 

Ankara Çubuk'a otobüs fabrikası kurulacak. Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, fabrikanın ilçe ekonomisine önemli bir katkı sunacağını söyledi.

Mercedes-Benz Hoşdere'de otobüs fabrikası kuracak!

Aksaray kamyon fabrikasında 113 milyon euroluk yatırımın startını veren Mercedes-Benz’in gündeminde benzer bir yatırımı Hoşdere otobüs fabrikasına yapmak var. Bu plan hayata geçerse yurtdışına otobüs satışları hızlanacak.

Ankara EGO Söğüt İnşaat'a mı satılacak?

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in belediyeye ait EGO'yu (Elektrik, Gaz, Otobüs) satmak için hazırlıklara başladığını söyledi.

Mercedes-Benz Türk Hoşdere Otobüs Fabrikası 20. yaşını kutluyor!

1995 yılında kurulan, 2005 yılında ikinci yatırım aşaması tamamlanan ve 2010 yılında yeniden yapılandırılan Mercedes-Benz Türk Hoşdere Otobüs Fabrikası 20. yılını kutluyor.

Beylikdüzü Belediyesi metrobüse ulaşım için otobüs seferi düzenliyor!

Beylikdüzü Belediyesi, yoğun kar yağışının bölgeyi etkisi altına alması sonucu ilçe içi ulaşımını sorunsuz sağlamak amacıyla belirlenen noktalardan metrobüse kadar ring otobüs seferleri düzenliyor.

Samsun otobüs terminali kira bedeli değiştirildi!

Samsun otobüs terminali kira bedeli değiştirildi. Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Samsun otobüs terminali kira bedeli değiştirildi.

1968 yılında Harem'de şehirlerarası otobüs terminali yapılması istenmiş!

1968 yılında Harem'de şehirlerarası otobüs terminali yapılması istenmiş. İl Trafik Komisyonu, Harem Araba Vapuru İskelesi'nde bir terminal tesisi için karar almış ve durum Belediye'ye bildirilmiş.

Kuşadası'na deniz otobüsü müjdesi!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası’nın arıtma tesisinin Haziran ayında hizmete gireceğini, Kuşadası-Güzelçamlı arasında deniz otobüsü seferlerinin önümüzdeki sezona yetiştirileceği ve yolların asfaltlanacağının müjdelerini verdi.

Armutlu Deniz Otobüsü İskelesi Dolgu İmar Planı Değişikliği onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlattırılan Armutlu Deniz Otobüsü İskelesi Dolgu İmar Planı Değişikliği il müdürlüğünce onaylanarak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğ'üne gönderildi.

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali 13.5 milyon TL'ye 15 yıllığına kiralık!

Düzce Belediyesi tarafından, Düzce Darıcı'da yapımı devam eden Şehirlerarası ve İlçeler Otobüs Terminali temizlik, güvenlik, peyzaj, ısınma-soğutma, bakım-onarım ile her türlü idari-teknik işin yapılması şartıyla 15 yıl süreyle kiraya verilmek suretiyle 1

Aksaray'da otobüs durakları yenileniyor!

Ulaşım Master Planı çerçevesinde şehir merkezi dahil bir çok noktada köklü değişimler yapan Aksaray Belediyesi şehrin muhtelif yerlerinde yıpranmış otobüs bekleme duraklarını yenileriyle değiştirmeye başladı.

Ankara otobüs fabrikası Haberi

Ankara otobüs fabrikası

Ankara Çubuk'a 450 milyon TL'Lik yatırımla otobüs üretim fabrikası kurulacak. Yeni kurulacak fabrikanın ilçe ekonomisine önemli bir katkı sağlaması bekleniyor. 

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, ilçelerine 450 milyon TL’lik yatırımla otobüs üretim fabrikası kurulacağını açıkladı. Çubuk’a fabrika kurmak isteyen özel firma yetkilileriyle görüşen Demirbaş, projenin fizibilite raporunu inceledi. Demirbaş, geçtiğimiz günlerde girişimcilere ziyaretlerde bulunduğunu, bunların meyvesini almaya başladıklarını söyledi. Amaçlarının ilçelerine ekonomik girdi sağlayabilecek ve istihdam sorununu çözecek çalışmalar yapmak olduğunu belirten Demirbaş, “Her konuda yatırımcılarımıza destek vermeye hazırız. Yeter ki ilçemize ve ülkemize katkı verecek yatırımlar yapılsın” dedi. Başkan Demirbaş, “Geçtiğimiz hafta MAN Türkiye A.Ş. Genel Müdürü Ufuk Doğrusöz ile görüşmüştük. MAN Türkiye A.Ş’nin yeni yatırımlar için Çubuk’u tercih etmesinden memnuniyet duyuyoruz. Yaklaşık 320...