01 / 05 / 2024

Ankara Otonomi nereye inşa edildi

Ankara Otonomi nereye inşa edildi

Ankara’daki tüm oto galerilerini bir çatı altında toplayacak Avrupa’nın en büyük otomotiv AVM’si Otonomi’nin açılışı öncesi düzenlenen yemeğe yaklaşık 600 kişi katıldı. Şölen havasında geçen yemekte, birlik ve dayanışma ruhu tazelendi.

Ankara Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı!

Ankara otomotiv dünyasına yeni bir soluk getirecek olan Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı. Sincan’da hayata geçirilen  projenin yeni yılın ikinci çeyreğinde faaliyete geçmesi bekleniyor. 

Mehmet Özhaseki: Ankara'nın planlarını ben hazırladım!

AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki, "Ankara'nın planlarını ben hazırladım. Ankara nereye gelişecek, konutlar ve iş merkezleri nerede olacak, bağlantı nasıl sağlanacak, ilçelerde neler yapılacak diye tek tek çalışarak imza atmış tek kardeşiniz benim" dedi...

Ankara'daki 2. el satışı yapan galerilerin de Otonomi’ye taşınmalı!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki, OTONOMİ esnafını ziyaret ederek projelerini anlattı. MASFED, BOD ve OTONOMİ Başkanı Aydın Erkoç tarafından ağırlanan Özhaseki, esnafın beklentilerini de dinledi...

İmar barışı başvuru yerleri Ankara 2018!

İmar barışına e-devlet üzerinden veya Bakanlığın yetkilendirdiği kurum ve kuruluşlardan müracaat edilebiliyor. Peki, Ankara'da imar barışı için nereye başvurulacak? İşte imar barışı başvuru yerleri Ankara 2018!

Ankara Otonomi'ye 200 yeni iş yeri daha geliyor!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi olan ve otomotiv sektörünün kalbi haline gelen Otonomi, her geçen gün büyümesini sürdürüyor. 

Ankara Fuar Alanı'na son nokta kondu!

Ankara'ya inşa edilmesi planlanan dev fuar alanının nereye yapılacağı tartışmalarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son noktayı koydu. Uluslararası fuar alanı Esenboğa Havalimanı’nın yakınındaki Akyurt ilçesinde hayata geçirilecek.

Ilgaz Tüneli nereden nereye olacak?

Bugün gerçekleştirilen törenle hizmete açılan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli Kastamonu-Ankara arasındaki ulaşımı 1.5 saate düşürecek. Ulaşımı rahatlatacak olan Ilgaz Tüneli nereden nereye olacak? İşte Ilgaz Tüneli'nin özellikleri..

Ankara Otonomi açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa'nın en büyük otomotiv ticaret merkezi Otonomi'nin açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'de nadide eserlerden biri olarak inşa edilen Otonomi'nin, Ankara'ya, ülkeye ve millete hayırlı olmasını diledi.

Ankara Otonomi bugün açılıyor!

Şehir içinde faaliyet gösteren ikinci el oto galerilerinin taşınması için Akyurt'ta kurulan ve Büyükşehir Belediyesi'nin de süre vererek taşınmalarını sağladığı, ayrıca altyapı, asfalt ve kaldırım çalışmalarıyla destek verdiği Otonomi, bugün açılacak.

Ankara Otonomi yarın açılıyor!

500 milyon TL’lik bir yatırımla Ankara’da kurulan Avrupa’nın en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi Otonomi’nin açılışı yarın gerçekleşecek.

Ankara Otonomi 2 Aralık'ta açılacak!

500 milyon TL’lik bir yatırımla Ankara’da kurulan Avrupa’nın en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi Otonomi’nin açılışını 2 Aralık Cuma saat 11.00’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

Ankara'daki 308 otogaleri Akyurt’taki Otonomi’ye taşındı!

Kent merkezindeki 664 galeriden 308’i Akyurt’taki Otonomi’ye taşındı. Böylelikle Otonomi’nin kapanacağına dair tartışmalar da son buldu.

Ankara Büyükşehir'den Otonomi'ye altyapı desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, oto galerilerinin şehir dışına taşınmasına katkı sağlamak amacıyla, 2. el otomobil galerilerinin taşındığı Akyurt’taki OTONOMİ'ye altyapı desteği sağladı.

Ankara Otonomi nereye inşa edildi Haberi

Ankara Otonomi nereye inşa edildi

Ankara’daki tüm oto galerilerini bir arada toplayacak Avrupa’nın en büyük otomotiv AVM’si Otonomi’nin açılışına sayılı günler kala Otonomi yönetici ve üyeleri ile tüm Ankara galeri esnafı şölen havasında geçen bir yemekte bir araya geldi. 


Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) ve Başkent Otomobilciler Derneği (BOD) tarafından inşaatı tamamlanan ve açılışa hazır hale gelen “otomotiv yaşam merkezi” Otonomi’nin “Birlik Beraberlik ve Dayanışma Yemeği”, Pursaklar'daki Afiyet Restoran'da gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç'un ev sahipliğinde verilen yemeğe,  Başkan Yardımcıları Mahmut Ulucan, Niyazi Berktaş, galericiler, yatırımcılar ve misafirler olmak üzere toplamda 600'e yakın kişi katıldı. 

MASFED, BOD ve Otonomi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç,  yemekte yaptığı konuşmaya, böyle kapsamlı bir organizasyonda müzik olmamasının nedenini açıklayarak başladı ve “Ülkemizin en çok birlik beraberliğe ihtiyacı olduğu şu...