27 / 04 / 2024

Ankara Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı!

Ankara Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı!

Ankara otomotiv dünyasına yeni bir soluk getirecek olan Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı. Sincan’da hayata geçirilen  projenin yeni yılın ikinci çeyreğinde faaliyete geçmesi bekleniyor. 



Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi olan Otonomi’nin model olarak alındığı,  Ankara  Sincan’da hayata geçen Vega Otonomi'de tapu dağıtımları resmen başladı. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, NATA Holding ve Sincan Motorlu Araç Satıcıları Derneği (SİMAS) işbirliği ile hayata geçirilen Vega Otonomi'nin 2023 yılı ikinci çeyrekte faaliyete geçmesi hedefleniyor. Ankara'nın kuzey bölgesini rahatlatacak ve çehresini değiştirecek olan Vega Otonomi hakkında bilgi veren SİMAS Başkanı Gökhan Çalışkan, merakla beklenen projede sona yaklaşıldığını ve tapu dağıtımlarına başlandığını dile getirdi. SİMAS Başkanı Gökhan Çalışkan yaptığı açıklmada söz konusu projenin yeni yılın ikinci çeyreğinde faaliyete geçeceğini dile getirdi.

Ankara Vega Otonomi de tapu heyecanı başladı!

Vega Otonomi projesinin ticaretin daha güvenli ve kurumsal hale gelmesinin yanı sıra bölgeye ve Başkent Ankara'ya da önemli katkılar sağlayacağını dile getiren Gökhan Çalışkan, açıklamasında Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük otomotiv ve ticaret merkezi OTONOMİ’nin model alındığı projede sona yaklaşmış olmanın mutluluğu içinde olduklarını söyleyerek, tapu teslimlerinin de hızla devam ettiğini kaydetti.


Geri Dön