10 / 05 / 2024

Ankara Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı!

Ankara Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı!

Ankara otomotiv dünyasına yeni bir soluk getirecek olan Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı. Sincan’da hayata geçirilen  projenin yeni yılın ikinci çeyreğinde faaliyete geçmesi bekleniyor. 



Gökhan Çalışkan açıklamasında, bölgede bulunan motorlu araç satıcılarını aynı çatı altında bir araya getirmesi ile kurumsal bir yapıya bürünen Vega Otonomi'de vatandaşların da daha modern tesislerde, nitelikli ve güvenli bir yapıda alışveriş yapacaklarını söyledi. Açıklamasında pek çok hizmetin yorulmadan, kolaylıkla ve daha uygun koşullarda aynı merkezden alabileceğine değinen Gökhan Çalışkan, bankası, noteri, ekspertiz merkezi gibi pek çok hizmet noktasına aynı çatı altında ulaşabileceğini belirtti. Açıklamasına daha yapımına başlandığında bölgenin de çehresini değiştirmeye başlayan projenin tamamlanmasıyla beraber sadece bölgenin değil, başkentin ve ülkenin de kalkınmasına önemli katkılar sağlayacağını söyledi.

Ankara Vega Otonomi de tapu heyecanı başladı!

Verilen detaylara göre, NATA Holding güvencesiyle inşa edilen Vega Otonomi'de  490 metrekareye kadar 207 adet bağımsız bölüm, ofis, galeri yer aldığını dile getiren Gökhan Çalışkan, açıklamasında modern mimari anlayışıyla hayata geçirilen projenin, merkezi lokasyonu ve kolay ulaşım imkanı, açık ve kapalı otoparkları ile ticareti de kolaylaştırarak hızlandıracağını söyledi.

Vega Cadde Ofis nerede?

Dev bir bankadan daha, ‘sermaye karlılığı’ uyarısı!

Otomobil alacaklar dikkat! Hangi markalar bugün zamlanıyor?


Geri Dön