04 / 05 / 2024

Ankara Otonomi'ye 200 yeni iş yeri daha geliyor!

Ankara Otonomi'ye 200 yeni iş yeri daha geliyor!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi olan ve otomotiv sektörünün kalbi haline gelen Otonomi, her geçen gün büyümesini sürdürüyor. 



551 showroom ve sıfır araçlar için 10 plazayı bünyesinde barındıran merkez, yeni alınan yanı başındaki arsada planlanan 2. etap projesi ile 200 işyerine daha ev sahipliği yapacak.

Ankara Esenboğa Yolu Akyurt Kavşağı’ndaki 375 dönümlük alanda kurulan OTONOMİ, zengin portföyü, mükemmel işleyişi, çok yönlü ve entegre hizmetleriyle Ankara’yı özellikle 2. el’de sektörün de başkenti haline getiriyor.

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED),  Başkent Otomotivciler Derneği (BOD) ve OTONOMİ Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç, yeni yapılacak 2. etap projesi ile sektöre 200 işyeri daha kazandıracaklarını ve başta  Ankara  olmak üzere ekonomiye, istihdama katkılarının da artacağını söyledi. OTONOMİ’nin Türkiye’de örnek gösterilen, örnek alınan rol model bir proje olduğunun altını çizen Erkoç, ülkenin dört bir yanında yeni OTONOMİ’lerin de görülmeye başlanacağını belirtti.
 


Geri Dön