28 / 04 / 2024

Borsaya yeni bir şirket daha geliyor! CW Enerji’nin yüzde 20,20’si halka açılacak

Borsaya yeni bir şirket daha geliyor! CW Enerji’nin yüzde 20,20’si halka açılacak

Borsa İstanbul’a yeni bir şirket daha geliyor. Güneş paneli üreten CW Enerji şirket sermayesinin yüzde 20,20’sini halka açıyor. Halka arza ilişkin 26 Nisan ile 28 Nisan tarihleri arasında talep toplanacak. Halka arz fiyatı ise 108,60 lira olarak belirlendi.



Güneş paneli üreticisi CW Enerji halka açılıyor. 2010 yılında Antalya’da kurulan şirketin halka arzında 26 Nisan’dan başlayarak 28 Nisan’a kadar 108,60 liralık fiyattan talep toplanacak. Sermaye artırımı ve ortak satış yöntemiyle gerçekleştirilecek halka arzın liderliğini Deniz Yatırım ve QNB Finansinvest üstlendi. Şirket sermayesinin yüzde 20,20’si halka açılacak.

Konuya ilişkin düzenlenen basın toplantısında halka arzın detaylarına ilişkin bilgiler verildi. Buna göre, halka arzla birlikte şirketin sermayesi 105 milyon liradan 123 milyon 750 bin liraya yükselecek. Artırılacak 18 milyon 750 bin TL’lik nominal değerli payın halka arz edileceği belirtilirken, 6 milyon 250 bin liralık da ortak satışının gerçekleştirileceği belirtildi.  Halka arzda 5 milyon liralık ek satış hakkının da kullanılması halinde halka açıklık oranının yüzde 24,24 olacağı kaydedildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön