13 / 05 / 2024

Ankara otoparkları

Ankara otoparkları

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, iddiaların yalan olduğunu, otopark işletmecilerinin araç başına 63 kuruş kazandığını belirtti. Ankara'da otopark işletmecileri ne kadar kazanıyor? İşte cevabı...

Ankara'ya İspark modeli!

Başkan Melih Gökçek, Ankara’daki otoparkları Büyükşehir Belediyesi'nin işleteceğini söyledi. “Kârâ değil, hizmete bakacağız” diyen Gökçek, “Bunun ilk denemelerini yapıyoruz. Yakında Ankara geneline yayarız” dedi.

Ankara'da yol kenarı otoparkları ücretsiz olacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 15 Temmuz'dan itibaren yol kenarı otoparklarının tamamını ücretsiz hale getireceklerini açıkladı. Başkan Gökçek, kurala uymayanlara polisin müdahale edeceğini söyledi.

Ankara'daki otoparkları ANFA işletecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, başkentteki otoparkların bundan böyle ANFA tarafından işletileceğini bildirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık 36 otopark!

Ankara Büyükşehir Belediyesi; mülkiyeti belediyeye ait olan 36 otoparkı kiraya veriyor. 10 yıllığına kiraya verilecek olan otoparkların ihalesi; kapalı zarf usulü ile 8 Ocak 2015 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

Ankara'da ücretli sokak otoparklarına yenileri eklendi!

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edilen önergeyle aralarında Çukurambar, Kızılay ve Sıhhiye’nin de bulunduğu pek çok semtteki ara cadde ve sokaklar ücretli otoparka dönüştürüldü. İşte otoparklar...

Parkturk A.Ş, yeşil ve akıllı otoparklar açıyor!

Parkturk A.Ş, 2010 yılı Ocak ayında Türkiye çapında “YEŞİL VE AKILLI” otoparklar inşa edip, işletmek amacıyla Ankara’da kuruldu.

Vakıflar'dan Ankara'da kiralık 24 TL'ye iş yeri!

Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Ankara'da 44, Çankırı'da 3 olmak üzere toplam 47 gayrimenkulü kiraya verecek.

Ankara'daki konut projeleri

"Ankara'daki konut projeleri hangileri ve neden Başkent'te de İstanbul'dakiler gibi kampanyalı konut projeleri fazla yok?" Okurlarımın bana çok yönelttikleri sorulardan biri bu.  Bu yazımda bu soruyu yanıtlamaya çalışacağım.

Ankara Gençlik Parkı 19 Mayıs'ta açılıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 2008 Mayıs ayında yapımına başlanan Gençlik Parkı'nın açılışı 19 Mayıs'ta yapılacak

TOKİ, Ankara Polatlı'da memura 535 konut satacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara Polatlı 2.etapta memur grubuna inşa ettiği toplam 584 adet konuttan kalan 535 adet konutu satışa çıkardı.

Ankara'da metrekaresi 50 TL'den satılık 60 arsa!

Ankara Kızılcahamam Belediyesi, Yenice, İsmetpaşa ve Kemalpaşa Mahallelerinde bulunan toplam 60 arsayı satışa çıkardı

Vakıflar'dan Ankara ve Çankırı'da 52 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Ankara ve Çankırı'nın ilçelerinde bulunan 52 adet işyerini kiraya verecek

Ankara'daki YapıDecoor, krizi fırsata çevirdi

Yapı sektörünün Anadolu'daki en büyük fuarı olan YapıDecoor, Ankara'da büyük ilgi görüyor. Yurtdışından da ilgi gören fuar, her geçen yıl biraz daha büyüyor

Ankara otoparkları Haberi

Ankara otoparkları

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ''otoparkların peşkeş çekildiği'' iddiasının yalan olduğunu, otopark işletmecilerinin araç başına 63 kuruş kazandığını açıkladı.


Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Başkan Gökçek'in, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun ''otoparkların peşkeş çekildiği'' iddiasına twitter hesabı üzerinden cevap verdiği belirtildi.


Buna göre, iddiaların tamamen yalan olduğunu ifade eden Gökçek, otopark işletmecilerine otopark gelirinden, araç başına 63 kuruş, büyükşehir belediyesi ve şirketi olan ANFA'ya da toplam 2 liranın kaldığını ifade...