27 / 04 / 2024

Ankara Ovacık

Ankara Ovacık

Keçiören’in en büyük probleminin ulaşım olduğunu belirten Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Ulaşımı çözdüğümüz zaman diğer problemlerin çözümü de arkasından gelecektir” dedi. İşte Başkan Ak'ın açıklamaları...

Natura Ovacık yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Natura Ovacık, Forum Ankara’ya yakın konum konumda yükseliyor. Fırat Life Style ve Ata Yıldız tarafından hayata geçirilen Natura Ovacık yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışta. İşte Natura Ovacık ile ilgili detaylar...

Ankara Yakacık kura sonucu öğrenme 11 Haziran 2019!

Ankara Yakacık kura sonucu öğrenme 11 Haziran 2019 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 451 adet konuta yer veriliyor.

Ankara Yapracık TOKİ başvuru tarihleri!

Ankara Yapracık TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Ankara Yapracık 2019!

TOKİ Ankara Yapracık 2019 projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi 28 Mayıs tarihinde başlıyor.

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yapracık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 28 Mayıs'ta başlıyor.

Batı Şeria’daki Yahudi yerleşime Ankara'dan kınama!

İsrail Başbakanı Netanyahu'nun, Batı Şeria’da bulunan Yahudi yerleşimlerinin İsrail’e ilhak edileceği açıklamasına Ankara'dan kınama mesajı geldi.

Ankara Varlık Mahallesi’ne kentsel dönüşüm müjdesi!

Ankara Varlık Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bölgeye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

TOKİ Tunceli Ovacık kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tenceli Ovacık'ta hayata geçirdiği 314 konutun kura çekilişi yapıldı.

Ovacık TOKİ kura sonucu!

Ovacık TOKİ kura sonucu haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 314 adet konut bulunuyor.

Tunceli Ovacık 2. Etap TOKİ kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tunceli Ovacık 2. Etap projesinde yer alan 314 konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Ovacık 2. Etap kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tunceli Ovacık 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

Ovacık 2. Etap TOKİ kura sonuçları!

Ovacık 2. Etap TOKİ kura sonuçları haberimizde yer alıyor. Projenin başvuru tarihleri geçtiğimiz günlerde sona erdi.

TOKİ Tunceli Ovacık 2. Etap kura sonucu!

TOKİ Tunceli Ovacık 2. Etap kura sonucu haberimizde yer alıyor. Ovacık 2. Etap TOKİ'de toplam 314 konut bulunuyor.

Ankara Ovacık Haberi

Ankara Ovacık

Keçiören’in en büyük probleminin ulaşım olduğunu belirten Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Ulaşımı çözdüğümüz zaman diğer problemlerin çözümü de arkasından gelecektir” dedi. Büyükşehir yasasında gelirlerin artırılmasını beklediklerini kaydeden Ak, Cumhuriyet Kulesi’ni bu yıl yıkacaklarını söyledi.


Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, ilçe gündemine ilişkin Hürriyet Ankara'ya önemli açıklamalarda bulundu. 


Belediye Başkanı Ak, Keçiören’de metronun yeterli olmayacağını, Fatih Köprüsü ile ilgili projenin de bitirilmesi gerektiğine işaret etti. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın uzun yıllar Keçiören’de ikamet etmiş olmasının iyi bir avantaj olduğunu belirten Mustafa Ak, soruları şöyle yanıtladı:


Keçiören için önemli bir proje olan Gümüşdere Ihlamur Vadisi’nde son durum nedir? Projede sizi zorlayan en önemli kısım hangisi?


Gümüşdere’de DSİ’nin yapmış olduğu işin sonuna gelinmiş durumda. Teslim edildiğinde peyzaj ve rekreasyon düzenlemelerini başlatacağız. Hedefimiz 2016 yılı içerisinde bizimle alakalı...