09 / 05 / 2024

Ankara Polatlıda halk toplantısı

Ankara Polatlıda halk toplantısı

Teftişoğulları Tavukçuluk Tarım ve Hayvancılık Gıda üretim İnşaat turizm Tic. Ltd. Şti. tarafından Broiler Piliç Yetiştirme Tesisi Kapasite Artışı için 14 Ocak 2015'te saat 10:30'da halk toplantısı düzenlenecek.

Sinop'ta 30 adet arsa ve arazi, Ankara'da 10 adet 1+1, 2+1 ev satılıyor! 

Sinop Boyabat ve Ankara Polatlı'da yer alan 40 adet arsa, arazi ve konut satılıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte o ilanlar...

Ankara Polatlı'da 687 bin 500 TL'ye satılık arsa!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü başkentte yer alan arsayı 687 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 3 Ocak tarihinde yapılacak.

Ankara Polatlı'da 745 bin TL'den başlayan fiyatlarla 1+1 ev sahibi olma müjdesi!

Ankara Polatlı Belediyesi, Ankara ili, Polatlı ilçesinde yer alan 21 adet 1+1 konutu 745 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan başkentte 96 bin TL'ye satılık arazi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Ankara Polatlı'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazinin satış bedeli 96 bin TL olarak açıklandı.

Başkentte 21 adet 2+1 daire satılıyor! Ev alacaklara müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi, Ankara Polatlı'da yer alan 21 adet 2+1 daireyi satıyor. Peki Ankara Polatlı'daki konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Vakıflar, Ankara Çankaya'da kargir apartman satacak!

Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Ankara Çankaya'da yer alan kargir apartmanı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 17 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul'da Halk Ekmeğe zam geldi! En ucuz ekmek 5 lira oldu! Son dakika! 

İstanbul'da Halk Ekmek fiyatlarına zam yapıldı. Peki İstanbul Halk Ekmek'te yeni fiyatlar ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Ankara Çankaya'da arsa satılacak! Satış bedeli dudak uçuklattı!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İhale 21 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Çankaya'da 4 gayrimenkul satılacak! İhalesi 24 Mayıs'ta!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Ankara Polatlı'da 21 arsa satılıyor! Başkentte 84 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı! 

Ankara ili Polatlı Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Polatlı ilçesi, Gazi, M. Akif ve Zafer mahallelerinde yer alan 21 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

11 soruda TOKİ Ankara Polatlı 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Polatlı ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Polatlı'da da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Polatlı projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Polatlı 2022 ucuz konut projesi...

Bir zam da halk ekmeğe Belediyeler işin içinden çıkamadı

Artan girdi maliyetleri nedeniyle iğneden ipliğe zam gelirken belediyeler de halk ekmek fiyatlarına zam yapmak zorunda kaldı. Ankara’nın ardından İzmir ve İstanbul’dan da halk ekmeğe zam haberi geldi. Son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi halk ekmek fiyatının 3 liraya çıktığını duyurdu.

Milli Emlak Ankara Polatlı'da 44 bin 500 TL'ye arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Polatlı ilçesi, Müslüm Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 8 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Polatlıda halk toplantısı Haberi

Ankara Polatlıda halk toplantısı

Teftişoğulları Tavukçuluk Tarım ve Hayvancılık Gıda üretim İnşaat turizm Tic. Ltd. Şti. tarafından Ankara İli, Polatlı İlçesi, Şabanözü mevkii'nde; ''Broiler Piliç Yetiştirme Tesisi Kapasite Artışı'' projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Ankara, Polatlı İlçesi Şabanözü mevkii

Toplantı Saati: 10:30

Toplantı Tarihi: 14/01/2015

Proje Sahibi: Teftişoğulları Tavukçuluk Tarım ve Hayvancılık Gıda üretim İnşaat turizm Tic. Ltd....