06 / 05 / 2024

Ankara Polatlıda yapılacak GES Projesi onaylandı

Ankara Polatlıda yapılacak GES Projesi onaylandı

Büyükşehir Belediye Meclisi, 2. Başkanvekili Nail Çimen yönetiminde toplandı.İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporlarının görüşüldüğü Meclis'te, Polatlı'ya yapılacak Güneş Enerji Santrali Projesi onaylandı.

Ankara Polatlı'da 687 bin 500 TL'ye satılık arsa!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü başkentte yer alan arsayı 687 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 3 Ocak tarihinde yapılacak.

Ankara Polatlı'da 745 bin TL'den başlayan fiyatlarla 1+1 ev sahibi olma müjdesi!

Ankara Polatlı Belediyesi, Ankara ili, Polatlı ilçesinde yer alan 21 adet 1+1 konutu 745 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Samandağ'da yapılacak olan 424 Kalıcı Konut Projesi'ne başlanıyor

Samandağ Kaymakamlığı tarafından ilçede TOKİ tarafından yapılacak olan 424 kalıcı konutun projesinin belli olduğu belirtildi. Buna göre, Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerde evleri yıkılan afetzedelerin barınma ihtiyacını karşılamak için çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. İşte haberin detayl

Tapuda yeni dönem! Noterden gayrimenkul satışı nasıl yapılacak? Hangi belgeler gerekli? İşte 6 maddede merak edilenler..

Taşınmaz satış sözleşmeleri, 4 Temmuz tarihi itibarıyla Noterler tarafından da yapılacak. Tapuda yeni dönem resmen başlıyor. İşte 6 maddede noterden gayrimenkul satışı hakkında merak edilenler!

İzmir'de imarlı arsa satılacak! İhalesi 20 Haziran'da yapılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Kanal İstanbul çevresine yapılacak 27 bin 250 konutun imar uygulaması askıda!

Kanal İstanbul’un çevresinde, Arnavutköy Baklalı’da yapılacak toplam 27 bin 250 konutun net arsa tapularının belirlenip inşaat ruhsatı alınmasının önünü açacak imar uygulaması askıya çıkarıldı.

18.5 milyar liralık devlet desteği! İzmir, Adana, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak

Adana, İzmir, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak olan üretim tesisi yatırımlarına proje bazlı devlet desteği verilecek. Destek alacak yatırımlar arasında Toyota hibrit otomobil ve batarya üretimi de var. Destek kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

11 soruda TOKİ Ankara Polatlı 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Polatlı ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Polatlı'da da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Polatlı projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Polatlı 2022 ucuz konut projesi...

Ankara Polatlı'da 53 bin 500 TL'ye imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Polatlı ilçesi, Sabanca Köyü'ndeki arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 11 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Ankara Polatlı'da 51 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Polatlı ilçesi Sabanca Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 11 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

İzmir Aliağa'da yapılacak liman antik kenti yok edecek!

İzmir Aliağa’da yeni yapılacak liman için Kyme antik kenti belirlendi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı liman için hazırlanan imar planına yıl sonunda onay verdi. Proje kapsamında 88 bin metrekarelik dolgu yapılacak. Arkeolojik niteliği 1. dereceden 3. dereceye düşürülen antik kentin önemli bir bölümü

Nakdi Ücret Desteği ödemeleri 9-10 Kasım’da yapılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ekim ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin 9-10 Kasım’da yapılacağını bildirdi.

Bodrum’da yapılacak liman projesine tepki!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan Turgutreis Mahallesi'ndeki Günbatımı plajına Sahil Güvenlik Komutanlığı'nca yapılacak dört katlı bina ve liman projesine çevreciler tepki gösterdi...

Ankara Polatlıda yapılacak GES Projesi onaylandı Haberi

Ankara Polatlıda yapılacak GES Projesi onaylandı

İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporlarının görüşüldüğü Meclis'te, Polatlı Belediye Meclisi'nce uygun görülerek Büyükşehir Belediye Meclisi'nce karara bağlanmak üzere İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'na sunulan ve Büyükşehir Belediye Meclisi'nce İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na havale edilen Güneş Enerji Santrali (GES) ile ilgili imar plan değişikliği İmar ve Bayındırlık Komisyonu'nda "tadilen" onaylandı. Yıldızlı Mahallesi'nde kurulacak GES projesi ile ilgili imar planı değişikliği "oy birliği" ile karara bağlandı. 


Sabah...