05 / 05 / 2024

Ankara Pursaklarda kreş inşaatı

Ankara Pursaklarda kreş inşaatı

Pursaklar Belediyesi’nin ilçe merkezinde yapımına başladığı kreş inşaatında ciddi mesafe katedildi. Üç kat olarak inşa edilen sosyal tesisin dış cephe duvar örmeleri de tamamlandı.

Milli Emlak'tan Ankara'da yatırım fırsatı! 6 arsa satışa çıkarıldı! 

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara Pursaklarda'da yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı.

Ankara Keçiören Gül Kreş Adası hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Kreş ve kütüphane sayımızı Keçiören'de artıracağız. Kreşlerimiz her yerden daha uygun fiyata hizmet vermektedir." şeklinde konuştu.

Ankara Keçiören'deki kreş sayısı artıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Söz verdiğimiz gibi ilçemizde kreşlerimizin sayısını artırdık" dedi.

Ankara Büyükşehir'den 15.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çayyolu-1 Mahallesi'nde 5 bin 606 metrekare büyüklüğündeki 18047 Ada 1 No’lu Parsel’de ''Çayyolu Engelsiz Kreş İnşaatı Yapımı İşi” ihalesi 15 milyon 137 bin 827 TL'ye ihale edilecek.

Ankara'da 20 ilçede kreş açılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, çalışan annelerin çocukları için 20 ilçede 20 kreş açılacağını söyledi. 

Ankara'da her mahalleye bir kreş geliyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, "Her Mahalleye Bir Kreş' projesiyle binlerce kadın istihdam edilecek." dedi.

Ankara Northland çocuk odaklı donatıları ile dikkat çekiyor!

Ankara’da seçkin eğitim kurumlarının “yeni üssü” haline gelen Ovacık’ta inşa edilen Northland projesi kreşinden, uçurtma çayırına kadar “çocuk odaklı” donatıları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Ankara Pursaklar'da yeni kreş inşa ediliyor!

Ankara Pursaklar Belediyesi'nin ilçe merkezindeki Yavuz Selim Camii yanında yaptığı kreş inşaatı tamamlanıyor. Başkan Çetin, son durum hakkında bilgi aldı.

Ankara Pursaklar'a 2 yeni kreş!

PURSAKLAR Belediyesi'nin ilçe merkezindeki Eskiköy Caddesi üzerindeki kreş inşaatı tamamlanırken, Yavuz Selim Camii yanında yapılan kreşte ise dış cephe sıvasına başlandı.

Ankara Çankaya'ya 5 yeni kreş geliyor!

Çankaya Belediyesi, hizmete açtığı Mutluluk Kreşi ve Zafertepe Mahallesinde yapımı devam eden kreşlerle birlikte temelini atacağı 3 kreşle Çankaya'lılara 5 yeni kreş daha kazandıracak.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 5. Bölge 809 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 5. Bölge 809 konut, 1 ünite merkezi, 1 kreş ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi ihalesi bugün saat 15.00'te yapılacak.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 5. Bölge ihale detayları belli oldu!

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 5. Bölge ihale detayları belli oldu. Kuzey Ankara Kent Girişi 5. Bölge 809 konut, 1 ünite merkezi, 1 kreş ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi ihalesi 2 Şubat 2016 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 5. Bölge'de 809 konut yaptıracak!

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 5. Bölge 809 adet konut, 1 adet ünite merkezi, 1 adet kreş ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapım işi ihalesi 25 Ocak 2016 tarihinde yapılacak.

Ankara Pursaklarda kreş inşaatı Haberi

Ankara Pursaklarda kreş inşaatı

Pursaklar Belediyesi Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından yapılan kreş ve gündüz bakımevlerine bir yenisi daha ekleniyor. Merkez Mahallesi Deniz Feneri Derneği yanındaki alanda devam eden kreş inşaatında dış cephe duvarları örüldü. Bin 200 metrekare kapalı alan üzerine inşa edilen tesis, iki kat bodrum olmak üzere zemin artı üç kattan oluşuyor. Ağustos ayında inşaatına başlanan projenin 390 iş gününde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor. İlçede artan nüfusu göz önünde bulunduran Pursaklar Belediyesi, bu tür sosyal tesislerle Türkiye’nin ilk ve tek projesi olan Nezaket Okulları’nın sayısını çoğaltarak ilçe halkının ihtiyacına cevap vermeye...