29 / 04 / 2024

ankara Sağlık Teknolojileri Vadisi projesi mustafa varank Sağlık Teknolojileri Vadisi

ankara Sağlık Teknolojileri Vadisi projesi mustafa varank Sağlık Teknolojileri Vadisi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, "Ankara'da 'Sağlık Teknolojileri Vadisi' kurma hedefimiz var. Ankara'yı sağlık teknolojileri geliştirmede merkez şehirlerden biri yapacağız." diye konuştu.

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

Sintech Sağlık Teknolojileri Arge Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sintech Sağlık Teknolojileri Arge Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Sinen tarafından kuruldu.

Sağlık Bakanlığı personel alımı! KPSS puanı 2022 yılına ait olsa bile işe alınacak!

Sağlık bakanlığı 30 müfettiş yardımcısı alımı yapacağını yayınladı. Yapılacak alımlar Teftiş Kurulu Başkanlığı adına olacak. Alımlar Ankara’da gerçekleştirilecek. Alım için tarihler belli oldu. İşte tüm detaylar…

Doktor ve hemşireler banka promosyonunu bekliyor! 2022 yılı sağlık promosyonları ne zaman verilecek?

Sağlık çalışanları da banka promosyonu için seslerini duyurmak istiyorlar. Hemşire, doktor ve ATT çalışanları Sağlık Bakanlığı banka promosyon güncellemesini dört gözle bekliyor. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye genelinde sağlık personeli banka promosyonu ne zaman verilecek?

Mamak Belediyesi Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi mi tahsis etti? 

2013 yılında hizmet veren Ankara Mamak Belediyesi'nin, Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi tahsis ettiği iddia edildi.

Mendelsa Sağlık Biyoteknoloji Tıp Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Mendelsa Sağlık Biyoteknoloji Tıp Teknolojileri Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Orkun Gürbüz tarafından kuruldu.

Hospıtal Instrument Biyomedikal Mühendislik Ve Sağlık Teknolojileri Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Hospıtal Instrument Biyomedikal Mühendislik Ve Sağlık Teknolojileri Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaya Yalçın tarafından kuruldu.

İmak Sağlık Gıda Eğitim Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

İmak Sağlık Gıda Eğitim Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed İsmail Pençe tarafından kuruldu.

Etimesgut Belediyesi'nden sağlık çalışanlarına otel tahsisi!

Ankara Etimesgut Belediyesi, İstasyon Mahallesi'nde bulunan otelini koronavirüs salgını nedeniyle sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Ankara Büyükşehir'den sağlık personellerine 3 konteyner ev! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında evlerine gitmeyen sağlık personelleri için 3 tane konteyner yapacak...

Mansur Yavaş öğrenci yurdu kiralayarak sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 100 yataklı öğrenci yurdunu kiralayarak sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Mustafa Varank: Ankara'da Sağlık Teknolojileri Vadisi kurma hedefimiz var!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, "Ankara'da 'Sağlık Teknolojileri Vadisi' kurma hedefimiz var. Ankara'yı sağlık teknolojileri geliştirmede merkez şehirlerden biri yapacağız." diye konuştu.

Ankara Polatlı'da 14.2 milyon TL'ye satılık sağlık tesisi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Polatlı'da yer alan sağlık tesisini 14 milyon 222 bin TL bedelle satışa çıkardı.

ankara Sağlık Teknolojileri Vadisi projesi mustafa varank Sağlık Teknolojileri Vadisi Haberi

ankara Sağlık Teknolojileri Vadisi projesi mustafa varank Sağlık Teknolojileri Vadisi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Etimesgut Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan AK Parti Etimesgut 7'nci Olağan Kongresi'nde gerçekleştirdiği konuşmada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, AK Parti'nin sadece 18 yıllık bir yürüyüşün temsilcisi değil, mazisi yüzlerce yıla dayanan kutlu bir davanın son temsilcisi olduğunu dile getiren Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye'yi büyüttüklerini, milletin refahını artırdıklarını belirtti.

"Ankara'da 'Sağlık Teknolojileri Vadisi' kurma hedefimiz var"


Etimesgut'taki çalışmalar hakkında da konuşan Mustafa Varank, Gebze'de de Bilişim Vadisi'ni kurduklarını, bir ayağının kurulma çalışmalarının da İzmir'de sürdüğünü anlattı. Varank, Ankara'nın yazılımda çok güçlü şehirlerden biri olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Ankara'da inşallah 'Sağlık Teknolojileri Vadisi' kurma hedefimiz var. Bunu Sağlık Bakanımız ile beraber çalışıyoruz. Ankara'yı sağlık teknolojileri geliştirmede...