02 / 05 / 2024

ankara sanayi sitesi yapım işi ihaleleri

ankara sanayi sitesi yapım işi ihaleleri

Ankara Beypazarı Azmak Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 100 iş yeri için yapım ihalesi düzenliyor.

TOKİ'den Ankara'ya 215 yeni dükkan geliyor! Saray Toplu İşyeri Sitesi 1. Etap 1. Bölge için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Ankara Sanayi Sitesi projesinin ihale tarihini açıkladı. Peki Ankara Sanayi Sitesi projesi hangi ilçede inşa edilecek? İşte detaylar...

Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Ankara Beypazarı Azmak Küçük Sanayi Sitesi'nde 100 iş yeri yapılacak!

Ankara Beypazarı Azmak Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 100 iş yeri için yapım ihalesi düzenliyor.

Ankara Çubuk'ta yeni sanayi sitesi kurulacak!

Çubuk ilçesinde Madeni ve Ağaç İşleri Odası öncülüğünde kurulan S.S. Çubuk Kuzey Yıldızı Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi, ilçeye modern sanayi sitesi kazandırmak için çalışmalar başlattı.

Ankara Kızılca Sanayi Sitesi imar planı askıda!

Ankara Kızılca Sanayi Sitesi ve Çevresine ilişkin 1/25000 ölçekli nazım imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

TOKİ'ye devredilen Akıllı Sanayi Sitesi yönetim kurbanı oldu!

Ankara'yı Orta Anadolu'nun en büyük sanayi merkezi haline getirecek "Akıllı Sanayi Sitesi", bakanlık ve TOKİ onayına rağmen 8 yıldır değişen yönetimlerin kurbanı oldu.

Aksaray'ın yeni Sanayi Sitesi Projesi tamamlandı!

Aksaray Belediyesi’nin mevcut sanayi sitesinin taşınması ile ilgili yaptığı girişimler sonrasında baştan sona tamamen yenilerek hazırlanan yeni Sanayi Sitesi Projesi tamamlandı.

Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapı temeli atıldı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan Kestel Çataltepe Mevkii'ndeki BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırınım temeli atıldı.

Bursa Büyük Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan Kestel Çataltepe Mevkii'ndeki BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırımın temeli atıldı.

Ceylanpınar Küçük Sanayi Sitesi neden bitmedi?

Ceylanpınar'da Küçük Sanayi Sitesi'nin yapımı için ismini duyuran Sanax İnşaat A.Ş neden bu kadar reklam kampanyalarının peşinde? Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız "Sanayi Sitesi neden bitmedi?

BESOB Büyük Sanayi Sitesi ne zaman bitecek?

Bursa şehir merkezine 17 kilometre mesafede olan BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nde alt ve üst yapı yatırımlarının tamamlanmasının ardından sektörler buraya taşınmaya başlayacak.

Bursa'da Büyük Sanayi Sitesi çalışmaları başladı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın, kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin tüm altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırımın temeli katıldığı törenle atıldı.

BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nde çalışmalar başladı!

Bursa'da küçük esnafın, kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin tüm altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırımın temeli Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'nun da katıldığı törenle atıldı.

ankara sanayi sitesi yapım işi ihaleleri Haberi

ankara sanayi sitesi yapım işi ihaleleri

Ankara Beypazarı Azmak Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 100 iş yeri için yapım ihalesi gerçekleştiriyor. İhalenin keşif bedeli 56 milyon 397 bin TL olarak belirlendi.


100 ADET İŞYERİ YAPIM İŞİ İHALE EDİLECEKTİR
Ankara Beypazarı Azmak Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından:
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Yapı Kooperatifi Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Ankara Beypazarı Azmak Küçük Sanayi Sitesine ait 100 adet işyeri yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecektir.
1- İdarenin Adresi : Beytepe Mah. Kayhan Güven Cad. No: 45 Beypazarı/ ANKARA
2- İhale konusu yapım işinin
a) Niteliği, türü ve miktarı : 100 adet...