17 / 05 / 2024

ankara Sanayi ve Teknoloji Müzesi

ankara Sanayi ve Teknoloji Müzesi

Açılış törenine Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın katıldığı Sanayi ve Teknoloji Müzesi açıldı...

Karacabay Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ankara Caddesi Şubesi açıldı!

Karacabay Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ankara Caddesi Şubesi bugün Fatih'te 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İk Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İk Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ufuk Akkaş ve İlker Karadeniz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Pendik, Şeyhli Mahallesi, Ankara Caddesi'nde kuruldu.

Ankara İmar Planlama Harita İnşaat Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şb. açıldı!

Ankara İmar Planlama Harita İnşaat Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şb.; Arif Fırat Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ahlat Sokak'ta açıldı.

Rose Asya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rose Asya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Doğan tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi, Ankara Caddesi' nde kuruldu.

STT Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

STT Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sebahattin Kaya tarafından 400 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Pendik, Şeyhli Mahallesi, Ankara Caddesi' nde kuruldu.

Agel Yapı Kimyasalları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agel Yapı Kimyasalları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Bozyel tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Pendik, Kurtköy Mahallesi, Ankara Caddesi, Selvi Boylum Sokak'ta kuruldu.

DB Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DB Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğan Bulut tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Sancaktepe, İnönü Mahallesi, Eski Ankara Yolu Caddesi'nde kuruldu.

SHN Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SHN Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şahin Taşdemir tarafından 500 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Sancaktepe, Meclis Mahallesi, Ankara Caddesi, Vakıf Sokak'ta kuruldu.

CTP İstanbul Kompozit Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CTP İstanbul Kompozit Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tunç Barut tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Kartal, Kordonboyu Mahallesi, Ankara Caddesi' nde kuruldu.

Süzen Hafriyat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süzen Hafriyat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atilla Süzen tarafından 30 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Tuzla, İçmeler Mahallesi, Ankara Caddesi'nde kuruldu.

Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas OSB geliyor!

Ankara'da kurulacak Uzay ve Havacılık İhtisas OSB sayesinde 10 bin kişinin istihdam edileceğini bildirildi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakam Fikri Işık, Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Hasib Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasib Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güner Kaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül'de Pendik, Şeyhli Mahallesi, Ankara Caddesi, No:205/26'da kuruldu.

Gündaylar İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündaylar İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adnan Mehmet Günday tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül'de Pendik, Velibaba Mahallesi, Ankara Caddesi'nde kuruldu.

ankara Sanayi ve Teknoloji Müzesi Haberi

ankara Sanayi ve Teknoloji Müzesi
Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) bünyesinde kurulan Sanayi ve Teknoloji Müzesi dün ziyarete açıldı. Açılış törenine Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın katıldığı müzede işlevini yitirmiş iletişim araçları, savaşlarda kullanılan araç ve gereçler, yeni nesil füzeler, pompalı ve taramalı tüfekler, silahlar, savaşlarda kullanılan zırhlar ziyaretçilerini...