04 / 05 / 2024

ankara sancaktepe açılışları

ankara sancaktepe açılışları

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Sancaktepe Mahaliesi'nde üç ayrı tesisin açılışını birden yaptı. Metin Alagöz Gençlik Merkezi, Sancaktepe Pazar Yeri ve semt polikliniği törenle hizmete açıldı..

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı ne zaman açılıyor? Resmen tarih verildi! Ankara-İzmir arası 3,5 saate düşecek!

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nın açılış tarihini duyurdu. İşte ayrıntılar ve o tarih...

Ankara AKM Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet kıraathanesi, konferans salonu, kültür merkezi, geniş yeşil alanların yer alacağı Ankara AKM Millet Bahçesi'nin, 28 Ekim'de saat 13.30'da yapılacak açılışına vatandaşları davet etti.

Su Şurası'nda açılışlarının gerçekleştirildiği duyurulan tesisler mecliste!

Su Şurası'nda açılışlarının gerçekleştirildiği duyurulan tesisler meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

H&M Home mağaza açılışlarını hızlandırdı!

H&M, Türkiye'deki yatırımlarına dolu dizgin bir şekilde devam ediyor. H&M Home mağazalarının açılışı hızlandı. Bu konseptteki ilk mağaza Capitol AVM'nin yanında hizmete girdi.  

BMD: Ciro kirasına dönmeyen AVM'lerde mağaza açılışları riskli!

BMD Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, ciro kirasına geçmeyen AVM’lere ilişkin konuştu. BMD üyesi markalarla yapılan değerlendirmeler ışığında 1 Haziran’da ciro kirasına dönmeyen veya tatmin edici kira indirimi yapmayan AVM’lerde mağaza açılışlarının ticari açıdan çok riskli olduğu belirtildi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi başta olmak üzere bugüne kadar hizmete aldığımız dev eserlerle önümüzdeki günlerde açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirmiştir" dedi...

Cadde mağazalarında test açılışlarına başlandı!

Uluslararası güvenlik şirketi Securitas’ın Türkiye Başkanı Murat Kösereisoğlu, AVM’lerde yeni dönemin başladığı, İstanbul’da bazı AVM’lerin test açılışlarını yapmayı planladıklarını anlattı.

Kılıçlar Medya Ajans Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kılıçlar Medya Ajans Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Kılıç tarafından açıldı.

İş yeri ve AVM açılışlarına 'eczane modeli' talebi!

TESK Genel Başkanı Palandöken, "Eczane açılışlarındaki kanun gibi düzenlemeyle zincir market ve AVM'lerin de yan yana açılarak birbirlerine zarar vermesi önlenmeli." diye konuştu...

Özel okul açılışlarına 'teminat şartı' çağrısı!

TÖZOK Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Dal, özel okulların durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Dal, ''Mutlaka okul açılışlarına teminat şartı getirilmeli'' dedi.

Kocasinan Sancaktepe Sosyal Tesisi açılışa hazır!

Kocasinan Belediyesi tarafından Sancaktepe Mahallesi'nde inşa ettirilen yeni nesil sosyal tesis açılış için hazır.

Ankara Emniyeti'nin yeni binası bugün hizmete açılıyor!

15 Temmuz 2016 yılındaki darbe girişiminde uçak ve helikopterden atılan bombalarla hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğünün yerine yapılan yeni hizmet binası bugün açılıyor.

Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi bugün açılıyor! 

İstanbul'daki dört tarihi camiden esinlenerek 6 yıl önce temeli atılan Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi bugün açılıyor. Caminin resmi açılışı cuma namazının ardından törenle yapılacak. 

ankara sancaktepe açılışları Haberi

ankara sancaktepe açılışları

Mehter takımı gösterisi ile başlayan açılış törenine Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın yanısıra Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Bülent Yağmur, AK Parti Keçiören İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cansu Mutlu, AK Parti Keçiören İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Baran İzgi, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr.Rıza Murat Karaşen, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Keçiören'in hızla gelişen bölgelerinden Sancaktepe'de üç ayrı tesisin açılışını birden yapmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Ak, bu tesislerin vatandaşlardan gelen istekler doğrultusunda hayata geçirildiğini söyledi. 


GENÇLERİMİZİ BU MERKEZE GETİRİN 



Gençlik Merkezi'ne ismini verdikleri Metin Alagöz'ün eski bir Belediye Meclisi üyesi olduğunu ve elim bir hastalık sonucu genç yaşta hayata veda ettiğini kaydeden Başkan Ak, "Metin Alagöz kardeşimizin ismini yaşatmak için bir vefa...