05 / 05 / 2024

Ankara Şentepe kreş inşaatı ne durumda

Ankara Şentepe kreş inşaatı ne durumda

Çalışmaların hızla sürdüğü Kent-Koop Mahallesi'ndeki dev spor kompleksinde incelemelerde bulunan Yaşar, "Sadece Batıkent halkına değil tüm Yenimahallelilere hizmet verecek şekilde hazırlanan yeni spor kompleksimiz, 10 bin metrekare alanda hayata geçecek"

Ankara Keçiören Gül Kreş Adası hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Kreş ve kütüphane sayımızı Keçiören'de artıracağız. Kreşlerimiz her yerden daha uygun fiyata hizmet vermektedir." şeklinde konuştu.

Ankara Keçiören'deki kreş sayısı artıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Söz verdiğimiz gibi ilçemizde kreşlerimizin sayısını artırdık" dedi.

Ankara Büyükşehir'den 15.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çayyolu-1 Mahallesi'nde 5 bin 606 metrekare büyüklüğündeki 18047 Ada 1 No’lu Parsel’de ''Çayyolu Engelsiz Kreş İnşaatı Yapımı İşi” ihalesi 15 milyon 137 bin 827 TL'ye ihale edilecek.

Ankara Balalılar'a TOKİ’den 200 konut müjdesi!

TOKİ tarafından 2020 yılında dar gelirliler için 81 ilde yapılması planlanan 100 bin sosyal konutun 200 adedi Ankara Bala ilçesinin Şentepe Mahallesi’nde yapılacak.

TOKİ’den Ankara'nın Bala ilçesine 200 konut müjdesi!

Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından 2020 yılı içerisinde dar gelirlilere yönelik 81 ilde yapılması planlanan 100 bin sosyal konutun 200 adedi Ankara Bala ilçesinin Şentepe Mahallesi’nde inşa edilecek...

Ankara'da 20 ilçede kreş açılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, çalışan annelerin çocukları için 20 ilçede 20 kreş açılacağını söyledi. 

Ankara'da her mahalleye bir kreş geliyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, "Her Mahalleye Bir Kreş' projesiyle binlerce kadın istihdam edilecek." dedi.

TOKİ Ankara Bala kuraları çekildi!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara’nın Bala İlçesi, Şentepe Mahallesi’nde hayata geçirilen 137 konutun hak sahipleri çekilen kura ile belirlendi.

Ankara Northland çocuk odaklı donatıları ile dikkat çekiyor!

Ankara’da seçkin eğitim kurumlarının “yeni üssü” haline gelen Ovacık’ta inşa edilen Northland projesi kreşinden, uçurtma çayırına kadar “çocuk odaklı” donatıları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

TOKİ Ankara Bala projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara’nın Bala İlçesi, Şentepe Mahallesi’nde hayata geçirilecek 137 konutun ihalesi yapıldı. 

TOKİ'den Ankara'ya 137 konut!

Ankara İli, Bala İlçesi , Şentepe Mahallesi , 137 Adet Konut, 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Ankara Bala 137 konut ihalesi 10 Ekim'de!

TOKİ Ankara İli Bala İlçesi Şentepe Mahallesi 137 Adet Konut, 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi 10 Ekim'de gerçekleştirilecek. 

TOKİ Ankara Bala 137 konut ihalesi 10 Ekim'de!

TOKİ Ankara İli, Bala İlçesi , Şentepe Mahallesi , 137 Adet Konut, 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Ekim'de yapılacak.

Ankara Şentepe kreş inşaatı ne durumda Haberi

Ankara Şentepe kreş inşaatı ne durumda

Yaşar, Şentepe'de de inşaatı devam eden kreş hakkında bilgi aldı. Yaşar kreşin miniklerin gelişimine büyük katkı sağlayacağına vurgu yaptı. 


Sabah...