02 / 05 / 2024

Ankara seymen heykeli

Ankara seymen heykeli

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, AOÇ Kavşağı’na koyduğu dev robot heykelinin tartışması devam ederken, bu defa da Eskişehir Yolu’nda yapılan şehir giriş kapısında seğmen heykeli sürprizi yaşandı.

Ankara'da 49 yıllığına irtifak hakkı tesis edilecek! İhalesi 31 Ağustos'ta!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğünden: tarafından Kahramankazan İlçesi Saraç Mahallesi'ndeki taşınmazlar üzerinde 49 (kırk dokuz) yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikte irtifak hakkı tesis edilecek.

Ankara'da tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü tarafından Kahramankazan İlçesi Orhaniye Mahallesi'nde tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor...

Milli Emlak Ankara'da konut alanı imarlı 3 adet arsa satıyor!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü, Ankara Pursaklar'da yer alan 3 adet arsayı 16 milyon 760 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara'da Hazine'ye ait 55 adet arsa satışa çıktı!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü, Ankara'da yer alan 55 adet arsayı satışa çıkardı.

Ankara'da 23.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü, Ankara Pursaklar'da yer alan 5 adet gayrimenkulü 23 milyon 69 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara'da 14.3 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü Ankara'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 14 milyon 370 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Milli Emlak Ankara'daki 40 arsayı satışa çıkardı!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü, Ankara'da yer alan 40 adet arsayı satışa çıkardı.

Ankara'da 12.1 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü, Ankara'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 12 milyon 59 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Milli Emlak'tan 28.8 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Ankara Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Ve Seymen Emlak Müdürlüğü Ankara ili, Gölbaşı, Çubuk ve Keçiören ilçelerinde yer alan taşınmazları 28 milyon 811 bin 200 TL'ye satıyor. 

Ankara Barbaros'ta 9.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü, Ankara Barbaros'ta yer alan kentsel servis alanı imarlı gayrimenkulü 9 milyon 590 bin lira bedelle satışa çıkardı.

Ankara'da 9.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü, Ankara Çubuk'ta yer alan gayrimenkulü 9 milyon 590 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Keçiören'de 5.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü Keçiören'de yer alan gayrimenkulü 5 milyon 850 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara'da 13.1 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü Ankara'da yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Ankara seymen heykeli Haberi

Ankara seymen heykeli
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, kentin 5 girişine yaptığı ve maliyeti nedeniyle eleştirilen kent giriş kapılarından biri olan Eskişehir Yolun’daki dev yapının üstüne ‘seğmen’ heykeli konuldu. 

25 metre yüksekliğindeki, Osmanlı motifleriyle süslenen kapının üzerinde bir insan gördüğünü sanan sürücüler, araçlarını yolun kenarına çekerek durumu polise bildirmek istedi. Ancak kapıya dikkatle bakanlar karşılarındakinin insan değil bir seğmen heykeli olduğunu görünce şaşırdı.


BİRİSİ KAPIDAN ATLIYOR SANDIK


Heykeli inceleyen vatandaşlar, “Rengi çok koyu olduğu ve ters ışıkta kaldığı için ben bir insan atlıyor sandım. Ancak yaklaşınca heykel olduğunu fark ettim. Gerçekten çok şaşırdım” dedi. Gün içinde onlarca aracın durduğu Eskişehir Yolu’nda sürücüler uzun süre seğmen heykelini inceledi.


Eskişehir, Esenboğa, Samsun, Konya ve İstanbul yolunda yapılan şehir giriş kapıları, havai fişek gösterileri ve Murat Göğebakan konseriyle...