02 / 05 / 2024

ankara simgeşehir satılık

ankara simgeşehir satılık

Etimesgut'ta yaşama geçen Simgeşehir'de 3 oda 1 salon konut fiyatları 90 bin liradan başlıyor, projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Nidapark Başakşehir satılık daire fiyatları!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Nidapark Başakşehir Projesi 5 blok olarak tasarlandı.İşte Nidapark Başakşehir satılık daire fiyatları...

Suare Residence Ataşehir satılık!

Toplam 206 adet daireden meydana gelen proje 3 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Suare Residence Ataşehir satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Eval Park Bahçeşehir satılık!

Eval Park Bahçeşehir satılık daire tipleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. Teslimlerin 3 yıl sonra yapılması planlanan projede 870 adet konut ve 20 adet ticari ünite bulunuyor.

Ispartakule Evleri Bahçeşehir satılık daire!

Ispartakule Evleri Bahçeşehir satılık daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Kura yöntemiyle satışa sunulan projede başvurular Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş aracılığıyla kabul ediliyor.

Ankara İncek Loft satılık konut!

Ankara İncek Loft satılık konut tipleri arasında 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Ankara Gölbaşı'nda inşa edilen projede daire fiyatları 320 bin 505 TL'den başlıyor.

TOKİ Kuzey Ankara konut projesi satılık evler!

TOKİ Kuzey Ankara konut projesi satılık evler açık artırma ile satışa sunacak. Müzayede tarihi 23 Haziran olarak belirlenen TOKİ Kuzey Ankara konut projesinde 120 adet konut satılacak.

Ankara Vadikent Evleri satılık!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde inşa edilen projede toplam 570 adet daire bulunuyor. Proje Kom Yapı imzası taşıyor. Ankara Vadikent Evleri satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Ankara İncek Loft satılık!

Ankara İncek Loft satılık konut tipleri arasında 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşeceği projede yüzde 10 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Ankara İncek Loft satılık ev!

Toplam 1.199 adet daireden meydana gelen proje Akfen İnşaat imzası taşıyor. Ankara İncek Loft satılık ev tipleri 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Loft Up Ataşehir satılık!

45 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Tatar Tatar Yapı Loft Up projesinde ofis büyüklükleri 140 metrekareden başlayıp 190 metrekareye kadar çıkıyor. Loft Up Ataşehir satılık ofis fiyatları 700 bin TL'den başlıyor.

Ankara Kuzu Effect satılık!

Ankara Kuzu Effect satılık dairelerin tipleri 2+1'den 6+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Toplam 30 bin 730 metrekare alan üzerinde yükselen Ankara Kuzu Effect projesinde toplam 179 mağaza bulunuyor.

Avrupark Bahçekent Başakşehir satılık!

Avrupark Bahçekent Başakşehir satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. 3. havalimanına 30 kilometre mesafede bulunan proje dev şehir parkı Hayat Park'a yakın konumda yükseliyor.

Work Up Ataşehir satılık!

Work Up Ataşehir satılık dairelerin fiyatları metrekare birim bazında 5 bin TL'den başlıyor. İstanbul İl'i Ataşehir'de hayata geçirilen projede home - office daireler ve iş merkezi ile ofislerden oluşuyor.

ankara simgeşehir satılık Haberi

ankara simgeşehir satılık

Ankara Etimesgut'ta inşa edilen Simgeşehir Seha Yapı imzası taşıyor. Proje 49 bin 79 metrekarelik alanda 21 bloktan oluşuyor. Projenin ilk etabında 10 blok ikinci etabında ise 11 blok bulunuyor. Projede toplam 980 konut bulunuyor.


Ankara Simgeşehir'de 3 oda 1 salon olarak tasarlanan konut fiyatları 90 bin liradan başlıyor, 110 bin liraya kadar yükseliyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.


Birinci etabı 22 bin 274 metrekare ikinci etabı 26 bin 805 metrekare alana sahip, projenin ilk etapların teslimleri devam ediyor, ikinci etabın teslimleri ise 2013 yılı içinde yapılacak.


444 7 342

www.simgesehir.com


Ceren...