16 / 05 / 2024

ankara sinpaş arsaları

ankara sinpaş arsaları

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sinpaş Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa, Büyükesat Mahallesi'nde yer alan 22 bin metrekare alanlı arsasını satıyor.

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının yaklaşık değeri 55.5 milyon TL!

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının değeri belli oldu. Bu kapsamda Etimesgut arsalarının KDV dahil toplam değeri 55 milyon 539 bin 782 TL oldu.

TOKİ yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksitle arsa satıyor! Son 2 gün! Bu fırsatı kaçırmayın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 27 şehirde yer alan 349 arsayı 29 ve 30 Haziran tarihlerinde satışa sunuyor. İstanbul, İzmir ve Ankara'daki arsaların da bulunduğu satışla ilgili merak edilen tüm ayrıntılar açıklandı...

TOKİ'den yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksitle satılık arsa fırsatı! 27 ilde resmen başlıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 27 ilde yer alan 349 arsayı satıyor. İstanbul, İzmir ve Ankara'daki arsaların da yer aldığı satışla ilgili bütün detaylar belli oldu. İşte ayrıntılar...

Sinpaş GYO Ankara arsalarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO'nun Ankara arsalarının değeri 14 milyon 120 bin TL olarak belirlendi. Taşınmazların KDV dahil değeri ise 16 milyon 661 bin 600 TL oldu. 

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının değeri ne kadar? 

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının değeri belli oldu. İşte Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının değeri...   

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsaları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, Ankara ili Etimesgut ilçesinde konumlu arsalara ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Sinpaş GYO Ankara Çankaya arsaları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'da yer alan arsalar ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ankara Sinpaş Yalı Vadi projesi!

Ankara Sinpaş Yalı Vadi projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri mevcut.

Vakıf GYO Ankara Etimesgut 2018 değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Etimesgut arsalarına ait 2018 yıl sonu garimenkul değerleme raporunu paylaştı. 

Ankara Golfkent arsaları satışa çıktı!

Ankara Golfkent’teki konut, ticari, eğitim, sağlık tesis imarlı arsalar inşaat şirketleri, kooperatifler, müteahhitler ve yatırımcılar için satışa sunuldu.

Ankara Golfkent arsaları 28 Eylül'de satılacak!

Ankara Golfkent’te konut, ticari, eğitim, sağlık tesis imarlı arsalar satışa sunuldu. İhale 28 Eylül 2018’de gerçekleşecek.

Ankara'da arsaları buharlaşan kooperatife iyi haber!

S.S. Oran Doktorlar Sitesi Konut Yapı Kooperatifi'nin buharlaşan arsalarna Yargıtay'dan iyi haber geldi...

Marina Ankara Sinpaş ödeme kampanyası 2018!

Sinpaş Yapı imzası taşıyan  Marina Ankara Evleri'nde fiyatlar 492 bin TL'den başlıyor. Projede ilk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak.

ankara sinpaş arsaları Haberi

ankara sinpaş arsaları

Sinpaş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz mülkiyetinde bulunan Ankara İli, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa, Büyükesat Mahallesi'nde yer alan 22.572 m2 yüzölçüme sahip 29284 Ada, 2 Nolu Parselin arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı yöntemi ile ihale edilmesine, İhale'nin 08.08.2014 Cuma Günü Saat 15:00'de yapılmasına, Yönetim Kurulumuz tarafından karar...