17 / 05 / 2024

Ankara Sitede Daire

Ankara Sitede Daire

T.C. Ankara 22. İcra Müdürlüğü, Ankara ili Yenimahalle ilçesi Yuva köyünde bulunan Tansu Sitesi'ndeki iki daireyi 160 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 04 Eylül 2012 Salı günü gerçekleştirilecek

Siteye ait yapının değiştirilmesinde karar kime ait?

Posta yazarı Tamer Heper, "Yazlık bir bölgede bir sitede daire sahibiyim. Bize komşu bir site daha var ve iki parseli ayıran bitkilerle dekore edilmiş ahşap bir çit bulunuyor. Ancak iki sitenin yöneticileri bu ahşap çiti kaldırıp demir çit yapmak istiyor. Bunu nasıl engelleriz" sorusunu yanıtladı. 

Esenyurt'ta siyahi vatandaşlara ev kiralanmıyor iddiası! 

Kamerunlu Nagehan- Calvin Essembion isimli bir çift Esenyurt'ta bir sitede daire kiralamak istedi. Görüştükleri emlakçı söz konusu sitede siyahi vatandaşlara ev kiralanmadığını dile getirdi. 

Siteden toplu yapıya geçilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'İki parselden oluşan bir sitede daire sahibiyim. Bir parselde 4 konut, diğer parselde 7 konut var. Parsellerde sekiz konuttan az olduğu için kat mülkiyeti çerçevesinde yönetimi kuramıyoruz. Bu durumda ne yapabiliriz?' sorusunu yanıtladı.

Site toplantılarında alınan kararlar iptal edilebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper '10 villalı sitede daire sahibiyim. Bu aya kadar aylık 500 TL aidat ödemekteyken bir eve hırsız girmesi üzerine aylık aidatın 2.500 TL’ye çıkarılması, yeterli sayıda güvenlik elemanı görevlendirilmesine karar verildi. Bu karara itiraz ettim. Yapabileceğim hukuki yollar var m

Toplu yapılar için nasıl bir yönetim sistemi kurulmalı?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun '12 bloktan müteşekkil bir sitede daire aldım. Duvarlardan nem alıyor. Oysa ben ‘her blok kendi izolasyonunu yapmalı’ dedim ancak anlatamadım. Bu durumda bizler yönetimimizi ayıramaz mıyız?' sorusunu yanıtladı.

Sitelerde yönetim planı mecburi mi?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'İki parselde yapılmış sitede daire sahibiyim. Parselin yönetimi ayrıldı. Problemler yaşanınca birileri idareyi ele aldı, iki parseli yönetmeye başladı, yönetim planı nedir bilmedi. Ne yapılması gerektiğini anlatır mısınız?' sorusunu yanıtladı.

Aidat toplamak için yeni yönetim planı şart mıdır?

Posta yazarı Tamer Heper, 'İki parsel üzerine kurulu dört bloktan sitede daire aldım. Tüm site için yönetici ve denetçi seçildi. Yeni yönetim planı uygulanmadan aidata zam yapılıyor. Bunlar geçerli midir?' sorusunu yanıtladı.

Yönetici tek başına karar alabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Yazlık sitede daire sahibiyim. Yönetici, kendine göre kararlar alıp yazdı ve buna göre para talep ediyor. Bu karar nedeni ile dava açıldı ama dava sürerken dahi, yönetici aynı parayı istemeye devam ediyor. Bütün bunlar geçerli midir? ' sorusunu yanıtladı.

Site sakinleri kullanmadığı tesisin ücretini öder mi?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun ''İki bloklu bir sitede daire aldım. İş yerleri borçları nedeni ile bir bankaya geçmiş. Bu dükkanların da bir problemi varmış. Pis su gideri hatalı bağlandığından zaman zaman su basıyormuş. Bu durumda sorumluluğumuz ve görevimiz nedir?' sorusunu yanıtladı.

Bulvar Ankara Pursaklar daire fiyatları!

Kocalar Yatırım tarafından hayata geçirilen Bulvar Ankara Pursaklar Evleri 250 adet daire ve 30 ticari alandan meydana geliyor.  İşte Bulvar Ankara Pursaklar daire fiyatları...

Cubes Ankara'da 40 ay sıfır faiz fırsatı!

Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY ortaklığında hayata geçirilen Cubes Ankara projesinde daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Cubes Ankara'da 40 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Mamak İnciyaka Ankara fiyat listesi!

2019 yılı içerisinde teslimlerin gerçekleşeceği İnciyaka Ankara projesi daire ve cadde mağazalarından meydana geliyor. Mamak İnciyaka Ankara fiyat listesi 449 bin TL'den başlıyor.

Vantage Ümitköy ile Ankara 'megaplus daire'yi ilk kez tanıdı!

Ankara'da hayata geçirilen Vantage Ümitköy projesi 2018 yılında teslim edilecek. Vantage Ümitköy’ün kaliteyi baştan anlamlandırdığı özel dairelerine megaplus demesinin en önemli sebepleri arasında projedeki dairelerin 7+1 olması.

Ankara Sitede Daire Haberi

Ankara Sitede Daire

Verilen ilan şöyle;


T.C. ANKARA 22. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ TAŞINMAZIN AÇIK ARTTIRMA İLANI

DOSYA NO : 2011/1748 Es. Örnek No: 27

ANKARA 22 İCRA MÜDÜRLÜĞÜNDEN


Satılmasına karar verilen gayrimenkulün cinsi, kıymeti, evsafı Satış Şartları:

1- Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, Yuva Köyü (llkyerleşim Mahallesi) 1237. Sokakta Tansu Sitesinin bulunduğu yere rastlayan imarın, 43139 ada, 3 parseli teşkil eden, 4073 m2 arsa üzerine inşa edilmiş, 117/4073 arsa paylı, A-Blok 7. Kat 16 nolu, 4 oda, salon, antre, mutfak, 2 banyo, wc ve 3 balkondan müteşekkil 130 m2 kullanım alanlı mesken vasıflı taşınmaz,

2- Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, Yuva Köyü ( llkyerleşim Mahallesi ) 1237. Sokakta Tansu Sitesinin bulunduğu yere rastlayan imarın, 43139 ada, 3 parseli teşkil eden, 4073 m2 arsa üzerine inşa edilmiş,...