30 / 04 / 2024

ankara sönmez residence

ankara sönmez residence

Ankara Sönmez Residence 'ta fiyatlar 470 bin lira ile 670 bin lira arasında değişiyor, tamamı 4 oda 1 salon konutlardan oluşan projenin teslimleri hemen gerçekleştiriliyor

Arsaların değerleneceği bölge belli oldu: İstanbul-Ankara Süper Hızlı Tren projesi fiyatları katlayacak!

İstanbul-Ankara arasında hayata geçirilmesi planlanan Süper Hızlı Tren Projesi ile arsa fiyatlarının katlanması bekleniyor. Gayrimenkul Uzmanı Gamze Özlü, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  

Doc's Nuova Residence fiyatları ne kadar?

Kuşadası'nda Biva İnşaat tarafından inşa edilen Doc's Nuova Residence projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Doc's Nuova Residence fiyatları ne kadar?

Doc's Nuova Residence satışta! Teslimler Haziran 2025'te!

Biva İnşaat tarafından Kuşadası'nda inşa edilen Doc's Nuova Residence satışa çıktı. Projede 758 adet konut yer alacak. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Ekonomist Mustafa Sönmez: Doların 24TL'ye ulaşması enflasyon tehlikesini artırıyor!

Ekonomist Mustafa Sönmez, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarda doların sürekli olarak rekor seviyelere çıkmasının ve Türk lirasının değer kaybetmesinin enflasyonu artırabileceği uyarısında bulundu. İşte ayrıntılar...

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu.

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO'dan ayrıldı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Muhammed Halit Sönmez, görevinden istifa etti. Peki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar...

Mahfi Eğilmez, Burak Arzova, Mustafa Sönmez... İşte ekonomistlerin yeni paketle ilgili yorumları

Ekonomistler Mahfi Eğilmez, Mustafa Sönmez ve Burak Arzova, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı yeni ekonomi paketini değerlendirdi.

Sönmez Müteahhitlik Mühendislik Yapı Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmez Müteahhitlik Mühendislik Yapı Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Hüseyin Ermiş ve Selim Durğur ortaklığında kuruldu.

Sönmez Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmez Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Sönmez tarafından kuruldu.

Necip Sönmez Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Necip Sönmez Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulalim Sönmez, Arzu Sönmez, Handan Aşuroğlu, Hülya Er, Necip Sönmez ve Uğur Sönmez tarafından kuruldu.

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi Nisan 2023'te tamamlanacak!

Bursa'nın sağlık alanında büyük ihtiyacını karşılayacak olan Acemler'deki Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin yapımı 2017'de başlamıştı. Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, 1281 yatak kapasiteli hastanenin Nisan 2023'te tamamlanacağını açıkladı.

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başladı!

Bursa'da inşasına başlanan fakat yüklenici firma ile yapılan sözleşmenin tasfiye edilmesi nedeniyle duran Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinde inşaat çalışmaları yeniden başladı. 

Yapısönmez Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapısönmez Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Kezban Sönmez tarafından kuruldu. 

ankara sönmez residence Haberi

ankara sönmez residence


Başkent Ankara 'da Keklikoğlu Gayrimenkul imzası ile inşa edilen Sönmez Residences 'ta yer alan konutların satış süreci devam ediyor.


5 bin 90 metrekarelik alan üzerinde yükselen Sönmez Residence 'ta 3 bin metrekarelik yeşil alan yer alıyor.


Ankara Sönmez Residences projesinde 45 konut bulunuyor, projede yer alan konut tiplerinin tamamı 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Sönmez Residence fiyatlar 470 bin liradan başlıyor, 670 bin liraya kadar yükseliyor. Projenin teslimleri hemen gerçekleşiyor.


Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen Sönmez Residence 'ta 24 saat güvenlik, jeneratör, çok amaçlı spor salonu, kapalı devre kamera sistemi, yüzme havuzu, fin hamamı, koşu parkuru, fitness center, sauna, jimnastik salonu, açık ve kapalı otopark, çocuk oyun alanları, botanik bahçesi bulunuyor.


Telefon: (312) 235 86 66

Web adresi:http://www.sonmezresidences.com/

Ceren...