06 / 05 / 2024

ankara Tandoğan Meydanı yeni adı

ankara Tandoğan Meydanı yeni adı

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bugün yapılan toplantısında Tandoğan Meydanı’nın adı Anadolu Meydanı olarak değiştirilirken, İncek Bulvarı’na ise geçtiğimiz günlerde makamında teröristlerce şehit edilen savcının adı verildi.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tandoğan tarafından kuruldu.

Ceda Proje İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ceda Proje İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Yağmur Tandoğan tarafından kuruldu.

Belediye o ilde 18 bin 944 metrekarelik arsa satacak! 

Muş Belediye Başkanlığı, Muş Tandoğan Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 12 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Hal fiyatları açıklandı! Halde patates, soğan, biber ne kadar? İşte 7 Kasım 2022 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 7 Kasım 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, Ankara Hali'nde salatalık, patlıcan, biber, armut, pancar, şeftali, soğan, muz, karpuz, kavun ve diğer meyve sebze çeşitleri ne kadar? İşte 7 Kasım 2022 Ankara Hal fiyat listesi...

Emta Plus İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emta Plus İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Eren Tandoğan tarafından kuruldu.

Theoz Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Theoz Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de Tayland Özgür Tandoğan tarafından kuruldu.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Ankara Doğan Tower fiyat listesi!

Ankara Doğan Tower fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Ankara Doğan Tower fiyat listesi ve proje detayları...

Kiralık ev arayışları arttı!

Hepsiemlak Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, geçmişte emlak arayanların üçte birinin kiralık, üçte ikisinin satılık konut aradığına, fakat bu sene bu oranların eşitlendiğine dikkat çekti. Tandoğan, bu talebin bu şekilde süreceğini dile getirdi.

Tandoğan Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tandoğan Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 2 milyon TL sermaye bedeli  ile Emre Tandoğan ve Mehmet Ali Tandoğan tarafından kuruldu.

Velux Ankara’da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında hayata geçirilen Velux Ankara projesinde cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı. 

Beydağı Endüstriyel Zemin Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beydağı Endüstriyel Zemin Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ulviye Tandoğan tarafından kuruldu.

ankara Tandoğan Meydanı yeni adı Haberi

ankara Tandoğan Meydanı yeni adı


Büyükşehir Belediyesi’nin bugün yapılan toplantısında Tandoğan Meydanı’nın adı Anadolu Meydanı olarak değiştirilirken, İncek Bulvarı’na  ise geçtiğimiz günlerde makamında teröristlerce şehit edilen savcının adı verildi İncek Bulvarı’nın adı İncek Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarı oldu.


Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek başkanlığında yapılan meclis toplantısında gündeme ilişkin maddeler görüşüldü.


Meclis toplantısında önce Gündemde yer alan Tandoğan Meydanı isminin Anadolu Meydanı olarak değiştirilmesine ilişkin isimlendirme komisyonu raporu görüşüldü. Görüşmelerin ardından Tandoğan Meydanı’nın isminin Anadolu meydanı olarak değiştirilmesi AK partili ve bağımsız üyelerin oylarıyla kabul edilirken, CHP’li üyeler Anadolu meydanı ismine red oyu verdi. MHP’li  üyeler ise çekimser kaldı.Böylece 99 oyla kabul edilen Anadolu Meydanı ismi meclisten geçmiş oldu.



-ŞEHİT SAVCI’NIN ADI İNCEK BULVARI’NA VERİLDİ-



Diğer yandan Tandoğan Meydanı adının Anadolu Meydanı olarak değiştirilmesinin ardından geçtiğimiz...