28 / 04 / 2024

Kiralık ev arayışları arttı!

Kiralık ev arayışları arttı!

Hepsiemlak Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, geçmişte emlak arayanların üçte birinin kiralık, üçte ikisinin satılık konut aradığına, fakat bu sene bu oranların eşitlendiğine dikkat çekti. Tandoğan, bu talebin bu şekilde süreceğini dile getirdi.



Hepsiemlak Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, son zamanlarda gündemden düşmeyen ve tartışmalara neden olan konut kiralarında yükselişlere ilişkin açıklamalarda bulundu. T24'te yer alan habere göre; Hepsiemlak Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, ev kiralarındaki artışın devam edeceğine vurgu yaptı.

Kiralık ev arayışları arttı!

Geçmiş dönemlerde okulların açılmasıyla kiralık talebinin azaldığına dikkat çeken Tandoğan, bu yıl böyle olmadığınun ve kiralık arayışlarının hızla sürdüğünün altını çizdi. 

Emlak ilanları sitesi Hepsiemlak’ın Genel Müdürü Tandoğan, “Çünkü konu öğrencilerin kiralık ev arayışından çıktı, konuta parası yetmeyen, emlak alamayan herkes kiralık arayışına döndü” diye konuştu.
Tandoğan, şu açıklamalarda bulundu:

Kiralık ev arayışları arttı!

“Beklenmedik bir şey yaşıyoruz, normalde her sene temmuz ve ağustos ayında kiralarda artış olur, eylül başından itibaren dengelenmeye başlardı. Bu yıl ise eylülde de artış devam ediyor.”

"Kiralık talebi böyle sürecek"

Zeynep Tandoğan, geçmişte emlak arayanların üçte birinin kiralık, üçte ikisinin satılık konut aradığına, fakat bu sene bu oranların eşitlendiğine dikkat çekti. 

Kiralık ev arayışları arttı!

Tandoğan, gelecek günlerde de kiralık talebinin satılığa eşit düzeyde süreceğini belirtti.

Kiralık ev şirketleri geliyor!

Kira fiyatları son 1 yılda ne oldu?

Ev fiyatları yüzde 100 artacak!


Geri Dön